Заключи говедото и млъкна веднъж завинагиcamel написа:недейте така с тези 31 български парцаливи титли, че ви завидях![]()
Колко от тях са продадени, колко нагласени, колко и продадени и нагласени - само Бог знае![]()
Само като си припомня ОЧЕВАДНАТА договорка между Ц*ка и Литекс преди няколко години за титла и купа и ми се повдига...поне да не беше толкова явно...оттогава българският футбол не ме влече...поне не и първенството.
CSKA
Модератори: ники, Methuselah
Re: CSKA
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
И със задоволство остави двамата фена на ЦСКА из целия форум да си спамят в сакралната си тема.Митака написа:Заключи говедото и млъкна веднъж завинагиcamel написа:недейте така с тези 31 български парцаливи титли, че ви завидях![]()
Колко от тях са продадени, колко нагласени, колко и продадени и нагласени - само Бог знае![]()
Само като си припомня ОЧЕВАДНАТА договорка между Ц*ка и Литекс преди няколко години за титла и купа и ми се повдига...поне да не беше толкова явно...оттогава българският футбол не ме влече...поне не и първенството.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Google написа:бате въобще не ми дреме к'во ще правиш, не ме занимавай с глупости
Няма повече...
Темата е за Ц*ка...няма да спамя повече. Пишете си за любимия отбор каквото искате.
Айде със здраве и...само Левски
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
Не искам да споря за футбол с човек който е казал следното:camel написа:Google написа:бате въобще не ми дреме к'во ще правиш, не ме занимавай с глупости
Няма повече...![]()
Темата е за Ц*ка...няма да спамя повече. Пишете си за любимия отбор каквото искате.
Айде със здраве и...само Левски
Това е за Ливърпул,а въпросният човек е фен на Челси.....отбор който не беше ставал шампион от точно 50 години,преди Мауриньо да поеме клуба.Отбор, който не е ставал шампион от 20 години, не заслужава да играе в ШЛ, а камо ли пък да играе на финал.
Личи си колко разбираш от футбол!!!Така че няма смисъл да споря с такива като теб-а именно псевдо фенове.Със здраве
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Митака написа:Не искам да споря за футбол с човек който е казал следното:camel написа:Google написа:бате въобще не ми дреме к'во ще правиш, не ме занимавай с глупости
Няма повече...![]()
Айде със здраве и...само ЛевскиТова е за Ливърпул,а въпросният човек е фен на Челси.....отбор който не беше ставал шампион от точно 50 години,преди Мауриньо да поеме клуба.Отбор, който не е ставал шампион от 20 години, не заслужава да играе в ШЛ, а камо ли пък да играе на финал.
Личи си колко разбираш от футбол!!!Така че няма смисъл да споря с такива като теб-а именно псевдо фенове.Със здраве
Олекна ми като го каза...
Като истински псевдофен искам да ти припомня една година - 1971...да ти говори нещо?
Подсказка - свързана е с ЦСКА
(и да не си погледнал в Гугъл)
- Of course not!
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Абе Кемъл с тебе мисля че бяхме стигнали до един доста приличен спор, та дори беше почнал (почти) да четеш какво пиша, сега пак плюеш и се заяждаш на дребно... аз пък още чакам да ми отговориш на поста.
Ако искаш ми отговаряй, ако не, моля те, разкажи ми пак приказката за "партията" с която МВР според теб няма нищо общо, че не мога да заспя
Ако искаш ми отговаряй, ако не, моля те, разкажи ми пак приказката за "партията" с която МВР според теб няма нищо общо, че не мога да заспя
zamunda.net will never die!
Казах,че няма да споря с теб на тема "Футбол" и това еОлекна ми като го каза... От 50 години?? От теб го разбирам
Като истински псевдофен искам да ти припомня една година - 1971...да ти говори нещо?
Подсказка - свързана е с ЦСКА
(и да не си погледнал в Гугъл)
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов