(: Абитуриентският БАЛ :)
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- Marieta
- В началото бе словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: (: Абитуриентският БАЛ :)
Хах, аз съм обещала да не пия (много)
. . ще видим.
Според мен на бала не трябва да НЕ се напиваш все пак това ти е последния ден със съучениците,а после в дискотеката,който каквото иска да прави 
Последно промяна от Sugarkata на 14 Апр 2008, 18:19, променено общо 1 път.
- renesanz
- Легендарен флуудър
аз ви пожелавам само да не се надрусате или напиете и да си мислите,че сте много high щото на сутринта всичко си е по старо му
на моя бал имаше много такива. те не изживяха момента,те просто не можаха да намерят друг начин да се забавляват. алкохол може да пиеш всеки ден,балът трябва да го помниш 
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
Е, де това да го проумяваха повече абитуриенти днес?! 
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: втори
Аз искам да се похваля, че си намерих рокля
Не мога да повярвам, че беше на толкова добра цена за това, което представлява. Съветвам тези, които все още не са си намерили да посетят магазин "Batic" на Солунска(като тръгнеш от Витошка към площад Славейков се пада от левия тротоар). Малко преди него има един, който също горе-долу става. И в City Center - магазин "Raxevsky" 
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
- DanaO
- От дъжд на вятър
- Специалност: френска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Подкрепям в 4 ръце!renesanz написа:аз ви пожелавам само да не се надрусате или напиете и да си мислите,че сте много high щото на сутринта всичко си е по старо муна моя бал имаше много такива. те не изживяха момента,те просто не можаха да намерят друг начин да се забавляват. алкохол може да пиеш всеки ден,балът трябва да го помниш
"Всички сте жаби и аз просто не мога да проговоря езика ви сам!"
Хах и аз подкрепям, въпреки че на моя бал ми се губят някои моменти...
Нищо де тва вече беше към края на вечерта.
- Clandestine
- Драскач
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Още преди месец бях готов. -> 
Само обувките ми остават...
P.S. Лошото качество на снимката и уникалната соцлампа в коридора придават особен чар на снимката

Само обувките ми остават...
P.S. Лошото качество на снимката и уникалната соцлампа в коридора придават особен чар на снимката
Come, my raven, it could be a lark.
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Относно Raxevsky аз заемам друга позиция: изискани неща, като изключим факта, че са обилно поръсени с една камара кичозни камъчета, стъкълца и руди. Продавачките са неучтиви (и в магазина им на Гурко). Роклите са адски скъпи за това, което представляват. Бях си харесала една рокля за изпращането оттам, разбирате, семпла, средна дължина, нищо особено в кройката и десена, и се оказа, че е над 600 лева.
Don't think you are, know you are!
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
Роклите, които видях аз, не бяха кичозни и с много камъчета... не знам, може би се дължи на факта, че съм ходила 2 пъти там
иначе аз си харесах много рокли за изпращането там
ама нито една от тях не ми стана... имат само по 3 размера, като най-малкия ми се стори доста голям... на това много се издразних.
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
- Sun Shine
- Драскач
Аз съм вече почти готова
Рокля имам от януари и постепенно до сега всичко си набавям...
сега остават 2 седмици само
- princess_of_chaos
- В началото бе словото
Аз съм уредена само с обувките ^^' В последният момент стигнахме до консенсус за модела и цветя на роклята... докато я ушият ще стана
но карай ^^ поне ми излиза...хмммм зле съм с математиката,но някъде към хихи 100-тина лева ^^ Шивачката прави роклята като подарък за бала ми. Иначе скъпите рокли дето стоят като парцали,можете да ги намерите във всеки магазин.Много ми бяха смешни роклите на "Рошавата гарга". Е това ревю беше куриоз^^
Иначе,вашите балове кога са?Къде са?
Моят е в Шератон и после БИАД *гадна чалгаааа :bonedemon:
Иначе,вашите балове кога са?Къде са?

If you want chaos,I'm here
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
И на мен ми излезе около 150-200лв роклята,но само платовете си плащах.Беше напълно готова три часа преди да дойдат гостите на бала ми
Гримът беше мн семпъл,както и прическата. Само смях предизвикват кичозните и тежки прически/гримове. Особено,ако ти се разтече от жегата в хотела/дискотеката
Един съвет: разтъпквайте си обувките !!!
П.С.: В Биад няма мн мн места за седене, така че си направи сметка кога да идеш,за да се намърдаш на някое сепаре.
Един съвет: разтъпквайте си обувките !!!
П.С.: В Биад няма мн мн места за седене, така че си направи сметка кога да идеш,за да се намърдаш на някое сепаре.
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- Nadir
- Пишете, о, братя
- Специалност: Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: първи
Аз да се похваля.... останаха ми само ръкавиците и в момента чакам да ми ги доставят, иначе съм готова!
Искам да пожелая на всички да си изкарат незабравимо и да запомнят тези мигове като едни от най-красивите и вълшебните в живота им!
Иии се присъединявам към хората, които съветват да се внимава с алкохол и дрога... Нека вашата дрога бъде емоцията

Искам да пожелая на всички да си изкарат незабравимо и да запомнят тези мигове като едни от най-красивите и вълшебните в живота им!
Иии се присъединявам към хората, които съветват да се внимава с алкохол и дрога... Нека вашата дрога бъде емоцията
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed.