е права си, гадно е. Ама всичко в крайна сметка си зависи от теб. Иначе тея ме разбиват. За 50лв. само два тънкописеца и линия, да даваха и моливче, пък и може хапванеbubbly_water написа:да бе нали и това обсъдихме - само моливче и пергел не дават...ама с тънкописец да правиш големи точки си е гадно...сега аз не съм била там, само казвам какъв проблем са имали някои хора...
Въпрос - времето за изпита по английски?!!!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- reni.misskiss
- В началото бе словото
Re: Въпрос - времето за изпита по английски?!!!
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Че до сега не знаехте ли, че трябва да го правите в рамките на дадено време...darky написа:кофти... бързината ми е най-големия враг

- HeyGod
- Легендарен флуудър
И напитка по избор?reni.misskiss написа:е права си, гадно е. Ама всичко в крайна сметка си зависи от теб. Иначе тея ме разбиват. За 50лв. само два тънкописеца и линия, да даваха и моливче, пък и може хапванеbubbly_water написа:да бе нали и това обсъдихме - само моливче и пергел не дават...ама с тънкописец да правиш големи точки си е гадно...сега аз не съм била там, само казвам какъв проблем са имали някои хора...
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
еххх би било прекрасно...тогава и аз бих отишла на изпит там 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Абе, хора! Вместо да задавате странни въпроси (3 месеца преди изпита е меко казано странно да не знаете какво представлява той и как се провежда!) и да вярвате на измишльотини (темите за есе от миналогодишния изпит, цитирани по памет), вземете се запишете на едно тренировъчно курсче, та да видите за какво става дума. Там ще видите и изпитите от последните години, и кое как се прави, и как се оценява, и всичко! Просто се обадете на тел. 989-53-07.
Айде, пък ще целувате ръка!
Айде, пък ще целувате ръка!
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
а пък аз само си правя майтапи на гърба на УНСС 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
хаха това не се бях сетила...подяволите...нищо не е късно 
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
хм жалко....
- reni.misskiss
- В началото бе словото
Ами аз правя така, решавам, решавам и в момента, в който видя (ни кажат), че остават 30 минути почвам да ги пиша, съвсем спокойно, без да бързам, направих го за макс 5 минути и си тругнах 25 минути преди края на изпита. Така че ти отговарям "Не знам кой е попълнил кръгчетата за 5 минути" - АЗnadejda_mitova написа:Не знам кой е попълнил кръгчетата на УНСС за 5 минути, аз лично не съм, наречете ме бавна ако искате, ама ако някой каже, че е било за 5 минути не е. Колкото и да си спокоен и да не ти пука може да ти отиде труда заради скенера, които няма да ти зачете отговорите. Абе...
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"
- sharovski
- От дъжд на вятър
по 10 секунди за въпрос....1 минута - 6 ; 10 минути - 60 и другите 20 за още 3 минути.За 15 минути максимум,ако сте някви олигофрени
.Тези,които казват,че им отнема 30 минути явно препрочитат въпросите и отговорите.Тези,които се оправдават,че около тях се преписвало,всъщност са нещастници,които не са преписали...,единствените некадърници са квесторите,защото вместо да следят за реда в залата...те си бъркат в носа.
бал 24 - срам несрам - толкоз
- sharovski
- От дъжд на вятър
Ами и аз до колкото съм запознат ти на 11 май не си изкарала 6.00 по историяnadejda_mitova написа:sharovksi Много си запознат за човек, който не ходи на изпита по история в УНСС. Поне доколкото аз разбрах ти не явява на 12-ти.
бал 24 - срам несрам - толкоз
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Един въпрос - какво общо има изпита по история в УНСС, след като темата е за времетраенето на изпита по английски в СУ?

Времето за попълване на кръгчетата на изпита по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, не в УНСС, а в СУ си е напълно достатъчно.Изпита е направен така ,че ако знаеш отговора го пишеш, ако не ,няма как да мислиш по половин час.До колкото си спомням даже беше малко по-малко от час целия изпит.Достатъчно е времето ако човек тренира достатъчно.