Ученици бият учителка в час по английски...
- ivandavidov
- В началото бе словото
- Специалност: Магистър по Софтуерни Технологии
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ученици бият учителка в час по английски...
<<< Иван Давидов >>>
ITIL v3 Foundations Certified
Cambridge First Certificate in English
Sun Certified Java Technology Instructor
Sun Certified Java Programmer
Sun Certified Solaris Associate
ITIL v3 Foundations Certified
Cambridge First Certificate in English
Sun Certified Java Technology Instructor
Sun Certified Java Programmer
Sun Certified Solaris Associate
Re: Ученици бият учителка в час по английски...
Аз съм потресена от думите на бащата на момчето,което удари учителката..даваха го по новините и той каза: " Синът ми е в шок, в стрес, отслабнал е 3кг, не иска да излиза никъде, ще съдя учителката..."
Вместо да се завре в миша дупка и да не си покаже лицето заради постъпката на невъзпитания си син, той по телевизията се показва,че и говори подобни неща...
ужас, наистина, накъде отива образованието и възпитанието на децата...направо съм меко казано потресена!
Вместо да се завре в миша дупка и да не си покаже лицето заради постъпката на невъзпитания си син, той по телевизията се показва,че и говори подобни неща...
ужас, наистина, накъде отива образованието и възпитанието на децата...направо съм меко казано потресена!
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Най-гадното е, че в такъв случай тя ако тръгне да се защитава и набие малкия, ще я изкарат нея виновна, както се опитват да направят сега.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За Бога...
Жалко е, много жалко.
Жалко е, много жалко.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Нямам дори грам желание да го изгледам до край.Жалко е ...
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Тъжно...
Това показва какви родители има и как те възпитават децата си. Всякаква липса на уважение към училището като институция и към учителите, които работят там.
Мисля също, че е време директорите на училищата да се вземат в ръце и да не допускат подобни неща да се случват с техните служители. Учениците правят каквото си искат и очевидно има нужда от по-строги мерки.
Не знам изобщо има ли нужда от коментар всичко това...
Това показва какви родители има и как те възпитават децата си. Всякаква липса на уважение към училището като институция и към учителите, които работят там.
Мисля също, че е време директорите на училищата да се вземат в ръце и да не допускат подобни неща да се случват с техните служители. Учениците правят каквото си искат и очевидно има нужда от по-строги мерки.
Не знам изобщо има ли нужда от коментар всичко това...
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Това на Марс ли става? Защото в зоопарка маймуните са доста културни и явно записа е от еба ти Занзибара.
Дайте ми ги тея изроди. Ше ми влизат в часовете под строй и в колона по един!!!

А, така!Бeтон написа:Това на Марс ли става? Защото в зоопарка маймуните са доста културни и явно записа е от еба ти Занзибара.
And now, let us step into the night
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Ще се държат за ръчички и ще ми козируват, д**ба и келешите невъзпитани.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Малките келешчета...Бeтон написа:
И ние сме били ужасни честно казано и сме правили глупости, но в интерес на истината не сме стигали до такива крайности и така да унижаваме учител. Разплаквали сме класната си в 6/7ми клас щото бяхме проблемен клас и тя май не ни обичаше особено.Имаше и още една учителка която я правихме луда ама тя самата нещо не беше наред с главата....
И в горен курс имаше една учителка, на която й се качваха на главата, ама все пак учениците я обичаха малко или много и чак до такива простотии не се е стигало.
Тва да удряш учител и да правиш такива мизерии трябва да си яко изпаднал.
Тия малки слабоумници им трябва едни здрав тупаник ....Направо да ги счупят от бой.... #@$#%^^^%

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Според мен вместо да коментираме случилото с думите "това е ужасно", "как може" и т.н. по - добре ще е да се замислим как ще възпитаме децата си, за да не заприличат те на изродите от кличето. И изобщо - какво можем да направим НИЕ, за да предотвратим подобни "изцепки" и в бъдещето.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ей ви още един подобен случай - http://vbox7.com/play:5e28c115
Иначе camel аз нямам деца, така че не мога да повлияя по никакъв начин на новото поколение, освен да оплюя случая и ако можех бих им теглила такъв здрав пердах, че да не могат да си седнат на дупенцата цял месец.
Лично според мен всичко си зависи от родителите, както и от учителите - и двете страни са важни. Но определено родителите според мен имат много по-важна и определяща роля.
И честно казано няма формула, по която да възпитаваш хлапето си - правиш това, което считаш за правилно и се надяваш наистина да е така.
Иначе camel аз нямам деца, така че не мога да повлияя по никакъв начин на новото поколение, освен да оплюя случая и ако можех бих им теглила такъв здрав пердах, че да не могат да си седнат на дупенцата цял месец.
Лично според мен всичко си зависи от родителите, както и от учителите - и двете страни са важни. Но определено родителите според мен имат много по-важна и определяща роля.
И честно казано няма формула, по която да възпитаваш хлапето си - правиш това, което считаш за правилно и се надяваш наистина да е така.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- charming
- Драскач
Ооооф тва не са деца ,тва са изроди!А системата е под всякаква критика .... не може и учител да става всеки,той трябва да е специалист не само в дадената сфера, а и да може да контролира днешното поколение ,което смея да твърдя ,че за нищо не става. И няма какво да се замисляме ние... има си хора,които да го правят-родители,директори,учители. Това ,което може да се направи е да не допускаме нашите деца да са от тази подрастваща, опадъчна група ... Спирам до тук.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Вие само гледайте. Казвал съм го на колегите си. Като отида в министерството и какво ще ставаcamel написа:И изобщо - какво можем да направим НИЕ, за да предотвратим подобни "изцепки" и в бъдещето.
Вие какво очаквате да гледате сега?
Естествено, че това, добре че по-зле не е станало. Държавата не я е грижа за децата си, повече от половината от моите бъдещи колеги си вършат работата тип "ден да мине, друг да дойде", родителите си гледат важните бизнес дела и се интересуват повече от парите си.
И имате очаквания за нещо добро при всичко това? Е откъде, мамka му?
Обаче на всичките мизерии ще се сложи край! Който не иска да бъде учител - ВРАТАТА. Никой закон в България не задължава от никой такава служба. Само задължителна военна служба имаше и тя отпадна. За жалост кретените от министерствата не са само в МОН, но ако се ограничим с МОН - който не работи в интересите на българското образование - ВРАТАТА! Ако тръгна да ви говоря за всичките абсурди в МОН, няма да ми стигне нощта.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Това не са даскали, тва са изроди!...е логичното подължение...charming написа:Ооооф тва не са деца ,тва са изроди!
Не мисля, че вина трябва да бъде търссена в децата...все пак като оставиш 30 деца на самотек...най- много 2 да се възпитат сами
Мисля, че подобни даскали и даскалици...нямат място в образованието...Щом си вишист, педагог и не можеш да се оправиш с шепа дечурлига...значи просто не си за там...отиди да завиваш болтове...или нещо друго, което не ти налага да комуникираш с хора.
А тези, които посягат на малки деца...шамарят и т.н...да ми дойдат на мен..да им покажа какво са шамари...ТОВА НЕ Е ВЪЗПИТАНИЕ...ТОВА Е МАЛТРЕТИРАНЕ...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ