България - косовски вариант
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: България - Косовски вариант
Не се справяли с гратисчиите...ми то акъл трябва, не става само със селяния
А докато има балъци, ще има и тарикати 
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Още от началото ме изгуби като читател...BUMBAR написа: В страната има няколко големи града с над 50% турско-циганско население(Сливен,Пазарджик,Хасково,Шумен) и няколко в които над 80% населението е такова-Кърджали, Карнобат, Смолян,Гоце Делчев,Търговище.
Град (Смолян) , в който турците 2005 са има-няма 1%...хоп "лето...202*" са над 80%.... ще цитирам смеховката на един пияница от Смолян "УАХИХАХАА"!!!
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Предполагаемо автора е използвал въображението си, без да погледне някакви реални статистически данни.
Смолян нали е сравнително голям град, до Турция (ъ, не съвсем
), нека бъде включен в кюпа 
Смолян нали е сравнително голям град, до Турция (ъ, не съвсем
medicate, medicate
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Аз имам друга предполагаема линия на разсъждение...
Това е не знам породената пропаганда в София...че в Родопите са само турци. Даже по СКАТ и тем подобни се разпространява едно послание...от което вече ми се повръща : "Родопите си отиват неумолимо от България"....
Случвало ми се е като кажа че съм от Смолян...хората да се удивляват , че говоря така добре български...
Бе...жалка картинка общо взето...
Това е не знам породената пропаганда в София...че в Родопите са само турци. Даже по СКАТ и тем подобни се разпространява едно послание...от което вече ми се повръща : "Родопите си отиват неумолимо от България"....
Случвало ми се е като кажа че съм от Смолян...хората да се удивляват , че говоря така добре български...
Бе...жалка картинка общо взето...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Не само това - целият текст е пропит с негативизъм и сякаш цели да убеди всички българи, че това едва ли не ще се случи. Просто нямам думи... 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Абееее, не е съвсем така. Вие ходили ли сте към Кърджали в последно време? Там като ходиш по улицата и имаш чувството, че си в турция - никъде не чуваш да се говори на български. Това неимоверно много дразни.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не само Кърджали - ходили ли сте скоро към Шумен, Силистра, Разград? 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Поставянето на градове като Смолян и Гоце Делчев под общ знаменател с Кърджали говори за това, че текста не е подплатен с реални факти или логични разсъждения, а с кампанийни, пропагандни и какви ли още не цели...
Като ще си говорим, да си говорим истината...а?!
Иначе ставаме като македонците...
Като ще си говорим, да си говорим истината...а?!
Иначе ставаме като македонците...
Смолян окей, ама повечето малки населени места из Родопите са доста чуждоземна картинка - с минарета и чужда реч, имена и прочие.
А относно този "сценарий" - освен за някой мап-едитър на Команд енд Конкуър за друго не става. Ако ще има да пада, България ще падне за десетина часа, защото горе-долу толкова ще им отнеме на по-бързите танкове да стигнат до София и останалите големи градове. За "съпротива" и някакви подобни неща е смешно да се говори и пише - България няма абсолютно никакви защитни сили, оставена сама на себе си.
А относно този "сценарий" - освен за някой мап-едитър на Команд енд Конкуър за друго не става. Ако ще има да пада, България ще падне за десетина часа, защото горе-долу толкова ще им отнеме на по-бързите танкове да стигнат до София и останалите големи градове. За "съпротива" и някакви подобни неща е смешно да се говори и пише - България няма абсолютно никакви защитни сили, оставена сама на себе си.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
В малките населени места из Смолянско и Гоце делчевско....живеят БЪЛГАРИ, които определят себе си като БЪЛГАРИ, живеещи в БЪЛГАРИЯ...Boromir написа:Смолян окей, ама повечето малки населени места из Родопите са доста чуждоземна картинка - с минарета и чужда реч, имена и прочие.
Всичко от там нататък..са интерпретации и пропаганда стил СКАТ, Новото робство a.k.a помаци=турци...
Аз за Гоцеделчевско не отговарям. Но из Южните Родопи много от БЪЛГАРИТЕ, определящи се като БЪЛГАРИ, просто имат съвсем повърхностни познания по български език и съвсем неБЪЛГАРСКИ имена. Не оспорвам гражданството им, но аз в никакъв случай не ги чувствам като сънародници. Съграждани - окей, сънародници - мне.Дичоу написа:В малките населени места из Смолянско и Гоце делчевско....живеят БЪЛГАРИ, които определят себе си като БЪЛГАРИ, живеещи в БЪЛГАРИЯ...Boromir написа:Смолян окей, ама повечето малки населени места из Родопите са доста чуждоземна картинка - с минарета и чужда реч, имена и прочие.
Всичко от там нататък..са интерпретации и пропаганда стил СКАТ, Новото робство a.k.a помаци=турци...
"Нови робства" и пропаганди не ме интересуват - твърде съм интелигентен за подобни работи

- Дичоу
- Легендарен флуудър
В подкрепа на твърдението си, за хората из Смолянско залагам 18 годишния си живот там...сред тях...Boromir написа: из Южните Родопи много от БЪЛГАРИТЕ, определящи се като БЪЛГАРИ, просто имат съвсем повърхностни познания по български език и съвсем неБЪЛГАРСКИ имена.
Много ми е интересно да разбера в/у какво се базира твоето твърдение...
На моя живот из Родопите, сред подобни хора, но малко по' на северозапад.Дичоу написа:В подкрепа на твърдението си, за хората из Смолянско залагам 18 годишния си живот там...сред тях...

- Дичоу
- Легендарен флуудър
....и разбира се ако може да бъдеш по - конкретенBoromir написа:На моя живот из Родопите, сред подобни хора, но малко по' на северозапад.Дичоу написа:В подкрепа на твърдението си, за хората из Смолянско залагам 18 годишния си живот там...сред тях...
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Дичоу написа:В малките населени места из Смолянско и Гоце делчевско....живеят БЪЛГАРИ, които определят себе си като БЪЛГАРИ, живеещи в БЪЛГАРИЯ...Boromir написа:Смолян окей, ама повечето малки населени места из Родопите са доста чуждоземна картинка - с минарета и чужда реч, имена и прочие.
Ей туй в червеното... Кажи къде точно по СКАТ са казали,
че помаци и турци е едно и също! Не можеш, защото не е било!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!