Music Idol 2

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Re: Music Idol 2

Мнение от Methuselah »

Ice_Spirit написа:
Xenon написа:Кои бяха влюбените, че не го следя редовно тва шоу?
Денислав и Пламена.

А Денислав се справя с пеенето, за какво те "дразни"?
E то и сестра ми се справя с пеенето ама не е за мюзик айдъл
Дразни ме прическата му :lol:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Xenon написа:
Ice_Spirit написа:А Денислав се справя с пеенето, за какво те "дразни"?
Абе мани го тоя циганин! Щом те кефи, значи не си виждала истински таланти.
хахах,не съм казала,че ме кефи. А че се справя,дори не съм уточнила степента на справяне.
Имам си друг фаворит,който се ме кефи :P
Toto-I will remember
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

За протокола: Нора (a.k.a. Бааахтито) е достатъчно освободена от умствен багаж, но за сметка на това пее мноооого яко!
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Don Horhe написа:В американската и британската версия такива олигофрени като Иван не се търпят. Евала, че го изгониха, а на всичкото отгоре и пари си направиха хората. :P
Това кой ти го каза? Някоя бабичка-клюкарка пред блока, а? Не казвай нещо, за което не си сигурен. В американската версия имаше стриптизьор в гей-клуб, искали да го изгонят, но не са го направили.
Е да, направиха си пари, то СМС-гласуването е за наивници. Някой изобщо вярва ли че резултатите са честни? Е, няма как, изтрещялите фенки ще си харчат парите за своите фаворити, но в края на краищата вотът ще бъде подправен така, както е изгодно за организаторите на шоуто и други важни лица. Как според вас оня мангал Денислав е събрал повече гласове от Стоян, след като в нета няма и едно позитивно мнение за него? Тоя се държи по такъв просташки начин, че Иван в сравнение с него изглежда като дипломат. Връзкарче е той, затова се държи толкова нахално. Абе, всички са ми супер противни, много са надути, изглеждат сноби. Мани го тоя айдъл, не знам как изобщо се навивате да си губите времето с гледане на подобни бози.
Ibiza DJ
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Xenon написа:
Don Horhe написа:В американската и британската версия такива олигофрени като Иван не се търпят. Евала, че го изгониха, а на всичкото отгоре и пари си направиха хората. :P
Това кой ти го каза? Някоя бабичка-клюкарка пред блока, а? Не казвай нещо, за което не си сигурен. В американската версия имаше стриптизьор в гей-клуб, искали да го изгонят, но не са го направили.
Е да, направиха си пари, то СМС-гласуването е за наивници. Някой изобщо вярва ли че резултатите са честни? Е, няма как, изтрещялите фенки ще си харчат парите за своите фаворити, но в края на краищата вотът ще бъде подправен така, както е изгодно за организаторите на шоуто и други важни лица. Как според вас оня мангал Денислав е събрал повече гласове от Стоян, след като в нета няма и едно позитивно мнение за него? Тоя се държи по такъв просташки начин, че Иван в сравнение с него изглежда като дипломат. Връзкарче е той, затова се държи толкова нахално. Абе, всички са ми супер противни, много са надути, изглеждат сноби. Мани го тоя айдъл, не знам как изобщо се навивате да си губите времето с гледане на подобни бози.
Всъщност и аз го казвам, без да съм бабичка пред ничий блок :lol: Казва го и половин България, която изгони Иван. По-скоро хора с нашето мислене го изгониха, а не преправен вот, доста по-вероятно е :roll:
И второ, не подценявай хората от малцинствата ;) И те си имат публика, която може да гласува. Мисля, че достатъчно примери сме видели по този повод досега.
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Аз пък съм убеден,че вота по изгонването на Иван е крайно манипулиран...не може да е толкова популярен сред младежта,и именно тея които най-мн пускат смс-и,сиреч младежта,да го натири...Можеше просто да го изгонят публично поради погазване на сключения договор,не Иван и Андрей да се плюнчат и да нервничат като ученички в шоу посветено на Иван цял час по национален ефир :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Плазмодий, подкрепям.
Моите фаворитки си продължават, и двете пеят страхотно и... ох, дано и Ясен да поостане, изключително чаровен е. Даже, да си призная, почти се изкуших да пусна sms за него. За щастие, само почти.
Нора, Деница и Ясен... Всъщност, не ми пука особено как пее Ясен... :mrgreen: Всякак бих го взела, дет' се вика.
И последно... за Иван. Ама вие сигурни ли сте, че е такъв? Щото имаме общи приятели, засичали сме се, и впечатленията ми са други. Пък и явно има талант, щом веднага след завършването му го взеха в Музикалния театър... Е, вярно, че го изгониха след по-малко от един сезон..
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

Ясен супер мн ме радва заради трапчинките. :)
а и и двамата сме от партията на големите локатори(х
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

определено шоуто не ми допада, Xenon няма защо изобщо да се извинява, хъх

всичко е постановка, не ми се иска да се повтарям като малоумен, но за мен едно истинско шоу не може да си позволи да не планира всичко! всъщност доказа се, че телевизията е едно прекрасно средство за манипулация... факт...

не ми се вярва Иван да е такова тотално говно, каквото телевизията го изцвъка... виждал съм го и на живо, верно, кретенски се държи, мога само да предполагам защо...

дано скоро да свърши тоя цирк..
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ти не гледай какво говорят другите по телевизията за него. Наблюдавай само неговото поведение и това ще ти бъде напълно достатъчно.

Защо ли не се учудвам, че са го изгонили от Музикалния театър?
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Почти никой днес не се справи със задачата си :evil: но квартетите им бяха добри.
Само ясенчо ме изненада приятно :roll: :lol:
Toto-I will remember
Аватар
Tanparmaiel
Танцуващия с клавиатури
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Tanparmaiel »

Нещо напоследък трудно ми задържат интереса :cry: Продължавам да си викам за Тома де... :roll:
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

трудно ми беше да игнорирам самото латино, защото рядко нещо ми понася... но някак запомних изпълнението на Тома, Шанел (може би понеже единствено Глория Естефан ми допада от латиното), а и последния квартет (No Me Ames) - доста разчувствена балада...

на моменти беквокалистите от Акага ми фалшивееха много... за айдълите е ясно - някои не могат да взимат чисти средните регистри, други не смеят да пеят високите тонове, трети не смогваха да пеят, стараейки се да се двъжат неординарно...

балетът също стоеше доста не на място

доста посредствено представяне като цяло...

особено краят, с песента на Нина Николина (набедена за "гласът") и онзи "ментор" (!?!), който се вживяваше в гуру на латиното, Калин Вельов... бе, жалко изпъление...
Аватар
pi4
Легендарен флуудър

Мнение от pi4 »

Тоя тома много ме дразни дано му бият шута
Изображение
http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/