Олимпиадата по български език и литература

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir

Публикувай отговор
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Re: Олимпиадата по български език и литература

Мнение от bubbly_water »

аха...и аз се учудих защо толкова бързо излязоха резултатите като уж ги пращат на национална комисия...защото с олимпиадата по английски доста се забавиха примерно...нищо надявам се двете момичета от Шумен да имат късмет да ги вземат! а иначе като гледам, тези, които оценяват, не дават на много хора 5.50...така че има реална вероятност почти всички да отидат на национално..е поне се надявам де, защото много хора разчитат на тази олимпиада
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Ardjet
В началото бе словото

Мнение от Ardjet »

Еми да не се изхвърлям много,ама съм първа в област Бургас с 5.75 така че не виждам как няма да отида... :roll:
axinora
Пишете, о, братя
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти

Мнение от axinora »

Аз не съм имала лоши намерения да те засягам, радвам се за успеха ти.
Просто реших, че и на другите ще им е полезна информацията и затова я споделих
ама националната комисия препроверява и може да поставя нови оценки, затова е гадна тази история с допълнителната проверка :(
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология ;)
Ardjet
В началото бе словото

Мнение от Ardjet »

Не,не си ме обидила споко :wink: Та за какво е този цирк???Повторни комисии,нз си какво...ше кажеш,че кой знае ква олимпиада е...АЙде някои наистина имат големи надежди,но все пак.Та викаш дори могат да променят оценките?Брех...
axinora
Пишете, о, братя

Мнение от axinora »

За съжаление могат, но едва ли го правят ако учениците са по-малко от 120. поне аз не виждам смисъл в този случай. вече ако станат твърде много сигурно ги променят. гадното е,че специално оценяването по български е страшно субективно. не знам. на мен вече не ми се чака. почнах да се отчайвам. аз изобщо няма да кандидатствам с история, а ще се окаже, че съм изкарала по-висока оценка на тази олимпиада :cry:
Ardjet
В началото бе словото

Мнение от Ardjet »

Не се притеснявай.Ти от кой град си,че трябва така да чакаш или имаш предвид крайните резултати кой е класиран 100%?? Еми ако ти кажа,че преди няколко седмици осъзнах,че оценката от тази олимпиада няма да ми трябва изобщо...Но пак отивам за престиж.Не се отчайвай най-малкото си има и редовен изпит така че... :albino: :wink:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Ardjet, от коя гимназия си?
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Ardjet
В началото бе словото

Мнение от Ardjet »

Немската :albino:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Ardjet написа:Немската :albino:
Супеееееер! Браво! И аз завърших Немската миналата година! :D :D :D
Успех в следващия кръг и на изпитите!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Ardjet
В началото бе словото

Мнение от Ardjet »

Аууу мерси мерси!Леле ти си ми била вълк :P Надявам се и ти да се справяш добре в София :wink: :mrgreen:
axinora
Пишете, о, братя

Мнение от axinora »

Ardjet,
аз още не си знам резултата от областната комисия :cry: От Русе съм, пък и като знам колко са бързи в училище ще ми кажат разултатите със седмица закъснение :cry: по история така беше - те излизат в понеделник, на мен ми казват в четвъртък :cry:
От нашето училище миналата година имаше лауреат, та понеже тя ми предаде лентата на асистент на знаменосеца имам обещание да изпълнявам и аз да съм на национална олимпиада:)
А от Бургас има ли други ученици?
moon_child
В началото бе словото

Мнение от moon_child »

Здравейте, аз съм от София и днес разбрах ,че съм се класирала на националния кръг.чудех се това за 120те участници и за БЕЛ ли важи, защото би било истинска дискриминация, само защото ги мързи да проверяват. Освен това кои автори ще се паднат според вас,, като гледам всички са на различно ниво .. :P
Човек, който търси мъдрост, може да се нарече умен, но ако мисли, че я е намерил, е безумен.
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Здравейте, аз се включвам много ненавременно, но така се получи, почти не съм сядала на компи. По въпроса за олимпиадата сега ;). Аз съм от Кюстендилско. На първия кръг ни се падна Йовков. Интерпретативното беше "Войната - изпитание за ценностите в разказа "Последна радост". Аз писах това. Есето беше цитат от Индже. За мое щастие се класирах за втория кръг, но още не знам каква оценка имам. Честно казано вече се изнервям от чакане. Попадна ми из интернет наредбата за провеждане на олимпиадите и там пишеше, че в срок от 7 работни дни комисията трябва да провери работите. Вече минаха 10, а не са ни казали нищо. Като цяло съм доволна от темите на втория кръг, защото Йовков и Далчев са ми най-желаните за изпит автори (в този ред). Писах за Далчев само защото Йовков ни беше на първия кръг. Сега стискайте палци да имам 5,50 и да вляза в тези 120 късметлии. Пожелавам успех на всички. Дано се запознаем в Казанлък!
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аватар
Umeira
От дъжд на вятър

Мнение от Umeira »

И при нас пресрочиха времето :(
Аз също чакам да разбера за какво става дума, но... Явно всичко си е въпрос на точност от страна на регионалните Инспекторати по образованието.
Ardjet
В началото бе словото

Мнение от Ardjet »

axinora щом е обещание ще трябва да си го изпълниш!И се надявам да го направиш :wink: Ам не знам при вас защо така се бавят нещата,но в интернет излязоха резултатите за област Бургас на 07.04 и 6 момичета са класирани(по предварителни данни) 5 с оценка 5.50 и аз с 5.75.Това е като цяло дори учителката ми не знаеше,че резултатите са излезли така че не чакайте да ви казват,а проверете в Инспектората на съответния град.Късмет!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Олимпиади”