Шампионска лига 2007/08

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено
Calaf
Пишете, о, братя

Re: Шампионска лига 2007/08

Мнение от Calaf »

Sorry, lady! I meant no offence! :oops:
Nessun dorma, nessun dorma!
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Фенерите са доста големи късметлии.Гледах мача в нета от време на време и мога да кажа,че имаха 2 удара и вкараха 2 гола.А за Челси какво да кажа.....време е Дрогба да напусне този отбор и да дойде в Интер.....при Мауриньо :mrgreen:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Google
Да живей словото

Мнение от Google »

Arsenal :bounce: :bounce: :bounce:
България над всичко
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Да, очаквано Фенербахче отпадат, но ме е яд за Арсенал... :(
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

feichka написа:Да, очаквано Фенербахче отпадат, но ме е яд за Арсенал... :(
И мен също. Ливърпул не заслужават да играят на полуфинал, а в детската градина на Арсенал има изключително много потенциал. Дузпа имаше, но имаше и в първия мач, която НЕ беше свирена. :?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Луд фен съм на Арсенал,но няма смисъл да се търси причина за отпадането в съдията.Виновни са си самите играчи :!:
Определението "детска градина" си е на мястото.....всичко идва с времето :)
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

Незнам за вас, но просто нямам никакво търпение до мачовете с Барса. Ще е страшно наистина, предполагам също, че ще има и доста голове. Тук давам 45% Юнайтед и 55% Барселона.

А за другия полуфинал - ужас, кошмар за заклетите тотаджии (аз не съм :lol: ) по-непредсказуем мач едва ли може да има. Но според мен 55% Ливърпул и 45% Челси, поради клубната история и опитът на Бенитес пред този на ГранТ.
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Отсъствието на капитана на Барса (Пуйол) е добра новина за Юнайтед. Надявам се на добър турнирен резултат в първия мач и естествено да се класираме за финала. Радвам се, че успях да позная всички полуфиналисти, но пък жалко, че нямах време да пусна Евро :lol:
The harder you fall, the higher you bounce...
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

TheGreat7 написа:Отсъствието на капитана на Барса (Пуйол) е добра новина за Юнайтед. Надявам се на добър турнирен резултат в първия мач и естествено да се класираме за финала. Радвам се, че успях да позная всички полуфиналисти, но пък жалко, че нямах време да пусна Евро :lol:
След като 2 поредни пъти ни отстранявате с чист късмет и след като два поредни пъти показаното между двата отбора беше 1:1, то смятам, че вече е време късметът да се усмихне на Челси, не само, защото вече 2 пъти им обръща гръб, а и защото този турнир все пак се казва 'Шампионска лига", а ако трябва да бъдем честни Ливърпул отдавна не са били шампиони.

Така че сърцето ми иска Челси да играят на финал, въпреки смътното предчувствие за поредно 1/2 : 0 или "дузпово отпадане" от скаусите. :?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

camel написа:
TheGreat7 написа:Отсъствието на капитана на Барса (Пуйол) е добра новина за Юнайтед. Надявам се на добър турнирен резултат в първия мач и естествено да се класираме за финала. Радвам се, че успях да позная всички полуфиналисти, но пък жалко, че нямах време да пусна Евро :lol:
След като 2 поредни пъти ни отстранявате с чист късмет и след като два поредни пъти показаното между двата отбора беше 1:1, то смятам, че вече е време късметът да се усмихне на Челси, не само, защото вече 2 пъти им обръща гръб, а и защото този турнир все пак се казва 'Шампионска лига", а ако трябва да бъдем честни Ливърпул отдавна не са били шампиони.

Така че сърцето ми иска Челси да играят на финал, въпреки смътното предчувствие за поредно 1/2 : 0 или "дузпово отпадане" от скаусите. :?
camel, откак се помня съм фен на Юнайтед. Сори, че забравих да го спомена в предишния си пост. Иначе специално за това 1/2 : 0, дето го говориш :arrow: вярно, стара ситуация, минало-заминало, обаче ако можеш я виж отново, ако не бяха свирили гол за Пуул, трябваше да се свири дузпа за нарушение на вратаря :wink:
Иначе ако Юнайтед стигнат финал, определено по-удобен съперник ще ни бъдат именно Ливърпулци, така че стискам палци за тях срещу Чукчите :)
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

TheGreat7 написа:
camel написа:

camel, откак се помня съм фен на Юнайтед. Сори, че забравих да го спомена в предишния си пост. Иначе специално за това 1/2 : 0, дето го говориш :arrow: вярно, стара ситуация, минало-заминало, обаче ако можеш я виж отново, ако не бяха свирили гол за Пуул, трябваше да се свири дузпа за нарушение на вратаря :wink:
Иначе ако Юнайтед стигнат финал, определено по-удобен съперник ще ни бъдат именно Ливърпулци, така че стискам палци за тях срещу Чукчите :)
Както добре знаеш - дузпа не значи гол. :wink:

- Of course not!
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Абсолютно, но за разлика от някои хора, Стиви Джи има доста здрава психика (справка - питай феновете на Арсенал) :wink:
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

TheGreat7 написа:Абсолютно, но за разлика от някои хора, Стиви Джи има доста здрава психика (справка - питай феновете на Арсенал) :wink:
Естествено ще се съгласиш и, че същият Стиви Джи е пропускал доста дузпи през кариерата си... :roll: 8)

- Of course not!
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

TheGreat7, аз пък имам тотално противоположно мнение - един евентуален финал срещу Ливърпул би бил далеч по-труден, отколкото сблъсък с Челси. Първо - мърсисайдци са отбор, създаден като че ли за финали и големи победи и никога няма да забравя думите на английския коментатор от финала на 2005 (естествено, че го имам на запис :D), които са следните "Ливърпул - веднъж шампион - винаги шампион". Второ, напоследък срещу тях Юнайтед играе изключително добре (в последните 7 мача във Премиър Лийг имаме 6 победи и 1 равенство и нито един допуснат гол) и нали знаеш, че тази поредица все някога ще секне - а какво по-подходящо място за това от финал на ШЛ - арената запазена за Пуулци.

Незнам какво мислите вие, но Ливърпул е моят фаворит за лигата оттук насетне, въпреки че желая горещо Юнайтед да триумфира накрая! :D
1968 - 1999 - 2008 - ?
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Отбор, който не е ставал шампион от 20 години, не заслужава да играе в ШЛ, а камо ли пък да играе на финал. :evil:

- Of course not!
Заключено

Обратно към “Спорт”