Шампионска лига 2007/08
Модератори: ники, Methuselah
Re: Шампионска лига 2007/08
Фенерите са доста големи късметлии.Гледах мача в нета от време на време и мога да кажа,че имаха 2 удара и вкараха 2 гола.А за Челси какво да кажа.....време е Дрогба да напусне този отбор и да дойде в Интер.....при Мауриньо 
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Да, очаквано Фенербахче отпадат, но ме е яд за Арсенал... 
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
И мен също. Ливърпул не заслужават да играят на полуфинал, а в детската градина на Арсенал има изключително много потенциал. Дузпа имаше, но имаше и в първия мач, която НЕ беше свирена.feichka написа:Да, очаквано Фенербахче отпадат, но ме е яд за Арсенал...
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Луд фен съм на Арсенал,но няма смисъл да се търси причина за отпадането в съдията.Виновни са си самите играчи
Определението "детска градина" си е на мястото.....всичко идва с времето
Определението "детска градина" си е на мястото.....всичко идва с времето
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Незнам за вас, но просто нямам никакво търпение до мачовете с Барса. Ще е страшно наистина, предполагам също, че ще има и доста голове. Тук давам 45% Юнайтед и 55% Барселона.
А за другия полуфинал - ужас, кошмар за заклетите тотаджии (аз не съм
) по-непредсказуем мач едва ли може да има. Но според мен 55% Ливърпул и 45% Челси, поради клубната история и опитът на Бенитес пред този на ГранТ.
А за другия полуфинал - ужас, кошмар за заклетите тотаджии (аз не съм
1968 - 1999 - 2008 - ?
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
Отсъствието на капитана на Барса (Пуйол) е добра новина за Юнайтед. Надявам се на добър турнирен резултат в първия мач и естествено да се класираме за финала. Радвам се, че успях да позная всички полуфиналисти, но пък жалко, че нямах време да пусна Евро 
The harder you fall, the higher you bounce...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
След като 2 поредни пъти ни отстранявате с чист късмет и след като два поредни пъти показаното между двата отбора беше 1:1, то смятам, че вече е време късметът да се усмихне на Челси, не само, защото вече 2 пъти им обръща гръб, а и защото този турнир все пак се казва 'Шампионска лига", а ако трябва да бъдем честни Ливърпул отдавна не са били шампиони.TheGreat7 написа:Отсъствието на капитана на Барса (Пуйол) е добра новина за Юнайтед. Надявам се на добър турнирен резултат в първия мач и естествено да се класираме за финала. Радвам се, че успях да позная всички полуфиналисти, но пък жалко, че нямах време да пусна Евро
Така че сърцето ми иска Челси да играят на финал, въпреки смътното предчувствие за поредно 1/2 : 0 или "дузпово отпадане" от скаусите.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
- TheGreat7
camel, откак се помня съм фен на Юнайтед. Сори, че забравих да го спомена в предишния си пост. Иначе специално за това 1/2 : 0, дето го говоришcamel написа:След като 2 поредни пъти ни отстранявате с чист късмет и след като два поредни пъти показаното между двата отбора беше 1:1, то смятам, че вече е време късметът да се усмихне на Челси, не само, защото вече 2 пъти им обръща гръб, а и защото този турнир все пак се казва 'Шампионска лига", а ако трябва да бъдем честни Ливърпул отдавна не са били шампиони.TheGreat7 написа:Отсъствието на капитана на Барса (Пуйол) е добра новина за Юнайтед. Надявам се на добър турнирен резултат в първия мач и естествено да се класираме за финала. Радвам се, че успях да позная всички полуфиналисти, но пък жалко, че нямах време да пусна Евро
Така че сърцето ми иска Челси да играят на финал, въпреки смътното предчувствие за поредно 1/2 : 0 или "дузпово отпадане" от скаусите.
Иначе ако Юнайтед стигнат финал, определено по-удобен съперник ще ни бъдат именно Ливърпулци, така че стискам палци за тях срещу Чукчите
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Както добре знаеш - дузпа не значи гол.TheGreat7 написа:camel, откак се помня съм фен на Юнайтед. Сори, че забравих да го спомена в предишния си пост. Иначе специално за това 1/2 : 0, дето го говоришcamel написа:След като 2 поредни пъти ни отстранявате с чист късмет и след като два поредни пъти показаното между двата отбора беше 1:1, то смятам, че вече е време късметът да се усмихне на Челси, не само, защото вече 2 пъти им обръща гръб, а и защото този турнир все пак се казва 'Шампионска лига", а ако трябва да бъдем честни Ливърпул отдавна не са били шампиони.TheGreat7 написа:Отсъствието на капитана на Барса (Пуйол) е добра новина за Юнайтед. Надявам се на добър турнирен резултат в първия мач и естествено да се класираме за финала. Радвам се, че успях да позная всички полуфиналисти, но пък жалко, че нямах време да пусна Евро
Така че сърцето ми иска Челси да играят на финал, въпреки смътното предчувствие за поредно 1/2 : 0 или "дузпово отпадане" от скаусите.вярно, стара ситуация, минало-заминало, обаче ако можеш я виж отново, ако не бяха свирили гол за Пуул, трябваше да се свири дузпа за нарушение на вратаря
![]()
Иначе ако Юнайтед стигнат финал, определено по-удобен съперник ще ни бъдат именно Ливърпулци, така че стискам палци за тях срещу Чукчите
- Of course not!
- TheGreat7
Абсолютно, но за разлика от някои хора, Стиви Джи има доста здрава психика (справка - питай феновете на Арсенал) 
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Естествено ще се съгласиш и, че същият Стиви Джи е пропускал доста дузпи през кариерата си...TheGreat7 написа:Абсолютно, но за разлика от някои хора, Стиви Джи има доста здрава психика (справка - питай феновете на Арсенал)
- Of course not!
TheGreat7, аз пък имам тотално противоположно мнение - един евентуален финал срещу Ливърпул би бил далеч по-труден, отколкото сблъсък с Челси. Първо - мърсисайдци са отбор, създаден като че ли за финали и големи победи и никога няма да забравя думите на английския коментатор от финала на 2005 (естествено, че го имам на запис
), които са следните "Ливърпул - веднъж шампион - винаги шампион". Второ, напоследък срещу тях Юнайтед играе изключително добре (в последните 7 мача във Премиър Лийг имаме 6 победи и 1 равенство и нито един допуснат гол) и нали знаеш, че тази поредица все някога ще секне - а какво по-подходящо място за това от финал на ШЛ - арената запазена за Пуулци.
Незнам какво мислите вие, но Ливърпул е моят фаворит за лигата оттук насетне, въпреки че желая горещо Юнайтед да триумфира накрая!
Незнам какво мислите вие, но Ливърпул е моят фаворит за лигата оттук насетне, въпреки че желая горещо Юнайтед да триумфира накрая!
1968 - 1999 - 2008 - ?
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Отбор, който не е ставал шампион от 20 години, не заслужава да играе в ШЛ, а камо ли пък да играе на финал. 
- Of course not!