Човекът под теб
- fire
- Живее, за да пише
Зависи! Когато съм уморена заспивам толкова бързо, че имам чуството, че докато се завивам вече сънувам. Но когато... абе когато не съм уморена заспивам трудно, но вече съм намерила решание на въпроса - взимам книжката и чета. Може да прочета 2 реда, но заспивам така много лесно и затова на нощното шкафче винаги имам под ръка някоя книжка, каквато и да е тя.
А ЧПМ чете ли книжки преди да заспи?
А ЧПМ чете ли книжки преди да заспи?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- fire
- Живее, за да пише
Тази година в никоя, другата се надявам в "Журналистика" или "Връзки с обществеността". Ще видим...
А ЧПМ каква точно специалност е?
А ЧПМ каква точно специалност е?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Щом още си буден значи положението все още е под контрол,обаче опитай със самовнушение като си повтаряш- АЗ СЪМ БУДЕН
или ако и това не помогне ,то тогава определено ще е по-добре да си легнеш!
П.С. В момента сте под въздействието на хипноза и не осъзнавате какво правите и вършите !!!
П.С. В момента сте под въздействието на хипноза и не осъзнавате какво правите и вършите !!!
Като птичка в небесата