Октомврийски дъжд

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Аватар
Jolinar
В началото бе словото
Обратна връзка:

Октомврийски дъжд

Мнение от Jolinar »

Не знам защо изобщо я почвам тая тема, обаче като си гледам как спокойно си вали навънка, нещо почва да се разтапя в мен и ме избива на най-топли чувства. Което от гледната точка на повечето ми познати е най-малкото суперстранно :laughing3: , обаче за мен есента и зимата са нещо като еквивалент на пролетта и лятото за повечето хора. А именно, тогава ставам изключително добре настроена към околните, изоставя ме пролетно-лятната меланхолия, изобщо казано - влюбвам се наново в живота! В случаите на мъгла, дъжд или сняг има много малко неща, които биха могли да ме извадят от равновесие или да ми развалят настроението. Обожавам да се разхождам под дъжда(или снега ;)), обичам и да го слушам как трополи по прозореца, докато чета любимата си книга. Истински съм се радвала на живота през късната есен или зимата. И сега като гледам как хубаво вали се зачудих, дали има и други, които да обичат дъжда и снега, почти толкова колкото и аз ги обичам.
:love5:
"Във Физиката броенето е като при дивите племена - едно, две, много..."
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Jolinar,i esenniq grip li obi4a6?:)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

Jolinar, надявам се, че обичаш и зимния студ, защото залите в корпус А на факултета, особено тия на 2-рия етаж, не се отопляват. Така че доста хора намират решение на проблема като прекарват лекционното време или в барчетата, където поради голямата концентрация на хора температурата е висока, или по домовете, където има я парно, я печка... 8)
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

Jolinar naistina romanti4no prozvu4a 'izpovedtta' ti....nz za6to oba4e pri men vsqkakva romantika 'zamruzva' sled kato se useti studeniq gaden dujd i poduhva6tiq vetrec (ama i bez nego..).
Vse pak mi haresva dujda ama kato sum na zatvoreno i toplo, su6toto vaji i za snega...
:reindeer:
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Има различни дъждове
Ето например преди няколко дни имаше един прекрасен. От тези, под които обичам да ходя без чадър. Косата ми подгизва и всичко е свежо и цветовете на нещата са по-ярки. Хубав дъжд беше, с по-ситни капки. Някакси чист.

Аз също харесвам студените месеци. Няма лошо време, има неподходящо облечени хора. Обичам да съм топло облечена и да се разхождам. Или в кола. Или в топла стая да гледам студа навън. Изобщо, когато успея да се справя с измръзването, съм свободна да се насладя на сезона, и той ми харесва.
Аватар
Jolinar
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolinar »

христо, знам ги аз тия А205, А207 и А209. Изкарах си две години в тях :) Спомням си как в почивките излизахме горе в коридора да се топлим, обаче си беше весело (май само за мене и още един-двама ентусиасти, любители на силните(или студени;)) усещания), шегувахме се че дори белите мечки са избягали от там 8)
Струва ми се обаче, че са идеални за закаляване на зайчетата :albino: , защото ако това издържат, по-нататък няма какво вече да ги уплаши...
"Във Физиката броенето е като при дивите племена - едно, две, много..."
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

За студа и дъжда няма да изписвам каквото мисля подробно, защото ме мързи :oops:
Само едно - както обичам да казвам по това време на годината - "И благодатен студ скова земята...." :wink:
Изображение Изображение
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Зимата е моят сезон! Макар и да ме гледат малко странно, когато през всичките преспи аз си ходя по една тениска на Nightwish и си подсвирквам. Ми за хляб отивам, какво толкова :oops: :lol:
"Студа" е приятен, дъжда пречиства, снега радва (освен в слънчев ден, ама аз слънцето не го обичам) а мъглата може да е сред най-красивите неща....
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Изображение
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

Лорд Носферату написа: ама аз слънцето не го обичам
:headbang: :evil5: Файнъли !!! Някой, който не обича слънце ! :occasion5:
Нощта е времето на Вечерницата/Зорницата - измамна светлина, подмамваща простосмъртните душици към вяра и надежда, но Мракът не спи и не обещава слънце :evil1:
Изображение Изображение
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър

То слънцето като са зададе, аз си отивам в криптичката да спя.

Изображение

Димо лекува
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

Слънцето е враг на всички, които се опитват да използват компютри през деня. То трябва да бъде унищожено! Предлагам да направим подписка срещу Слънцето.
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър

Криптичка му е майката :D

Или дебели тъмно червени завеси, и едни бяли (и чршафи стават) от външна страна, за да не избеляват червените много.

Изображение

Димо лекува
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

sunshine reggae for a better world
Lovehunter
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Октомврийски дъжд

Мнение от Lovehunter »

Jolinar написа:Не знам защо изобщо я почвам тая тема, обаче като си гледам как спокойно си вали навънка, нещо почва да се разтапя в мен и ме избива на най-топли чувства. Което от гледната точка на повечето ми познати е най-малкото суперстранно :laughing3: , обаче за мен есента и зимата са нещо като еквивалент на пролетта и лятото за повечето хора. А именно, тогава ставам изключително добре настроена към околните, изоставя ме пролетно-лятната меланхолия, изобщо казано - влюбвам се наново в живота! В случаите на мъгла, дъжд или сняг има много малко неща, които биха могли да ме извадят от равновесие или да ми развалят настроението. Обожавам да се разхождам под дъжда(или снега ;)), обичам и да го слушам как трополи по прозореца, докато чета любимата си книга. Истински съм се радвала на живота през късната есен или зимата. И сега като гледам как хубаво вали се зачудих, дали има и други, които да обичат дъжда и снега, почти толкова колкото и аз ги обичам.
:love5:

Странно.....аз пък обичам бурята....това ми харесва на мен;и това ме кара да изпадна в безгрижие и спокойствие...
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”