Записване за изпитите - кратък наръчник

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Marieta
В началото бе словото
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Записване за изпитите - кратък наръчник

Мнение от Marieta »

Бетон, какъв е този мамут :shock:

По темата - отидох предиобед, качих се на четвъртия етаж и като влязох в Паричния салон видях бележка на кои каси се плащат предваротелните изпити. Имаше само една жена преди мен, попитах я дали може да ме изчака да отидем заедно до Учебен отдел, защото не знам къде е. Там попълних картончето и изчаках за печат и входящ номер. Общо не повече от 15 мин. Всички бяха много внимателни и любезни. Даже първо отидох до една книжарничка на 1я етаж да си направя копие на личната карта, но човека ми обясни, че няма нужда да се носи такова и си поговорихме малко, беше весело.
Не се притеснявайте, питайте каквото ви трябва, всичко ще е ок :sunny:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Оф, на последния етаж има музей и в музея има мамут. Точка.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

Мила написа:Оф, на последния етаж има музей и в музея има мамут. Точка.
Ех,на последния етаж мамут,на предпоследния жени....мислите ли,че ни е лесно на нас мъжете...?
бал 24 - срам несрам - толкоз
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Moncheva написа:месните
100% без соя :lol:
Moncheva написа:хванат някакъв градски транспорт
(Гр)адския ще е причината. Това е изнервящия фактор. Откакто го заебах съм много добре. Даже и с кола не се движа. На собствен ход. Предстои да си взема велосипед и ще кажа точно среден пръст на задръстванията и на всичките шибани идиоти, които се натискат в транспорта, хакат ти чадър в задника (отворен), и при това дори и празен да е рейсо.

Малко се отклоних. Аз бих ти препоръчал... слизаш си от трена или буса, изпиваш едно кафе, изчиташ сутрешните вестници и тръгваш към 10 без нещо, когато се разреждат напливите. Че аз като сляза от влака (то все се пада след празник) да не съм такъв кретен да се натискам в преливащата маршрутка и да отнасям псувните на шофьора задето 20 човека преди мене са качили над 10 тона багаж, а ограничението по Цариградско до 4-ти км е именно такова :lol:

Ако в Ректората не успееш да си от първите, то между 13 и 14 ще си. Както направих аз и се оказа така. А през това време... вместо да висиш безсмислено по опашки... Намираш си забавление или свършваш си някаква предварително набелязана работа. Ако в София не намериш нещо да правиш, защо въобще идваш?
Moncheva написа:50% ,ако не и повече от записващите се никога до сега не са влизали в университета!
Слушат разкази на по-големите за устройството на Ректората, къде какво има, четат стари статии, как е изглеждала сградата преди, как са добавили крилата и тн. Все пак да му се невиди разни хленчения въобще не са оправдания.
Moncheva написа:Никой мисля не е споменал,че работата е неорганизирана ...!
Специално за това записване не мога да кажа, но я поразцъкай другите теми да видиш какво е. :!: :!: На кой му спряла химикалата... администрацията виновна. Кой си опикал обувките, докато пикал... администрацията виновна.

Moncheva написа:И ужасно много ми е интересно как ти оспя днес да се запишеш в 2 без нещо ..като СУ са в обедна почивка тогава ?!?!?
Връзкар съм 8) А.
Шегувам се. Мразя връзкарството!!! От връзкари България е на това положение. Беше си отворено, както казах бях редови гражданин на опашката от двама човека, като втория бях аз, пича преди мене влезе, аз попълвах картончетата и после влязох.

Надявам се, че получи удовлетворителни отговори.

п.п. Мамута ако не сте видели, тогава аджеба трябва много да съжалявате за изгубеното ви време и сили, докато сте дънили напразно етажите. Но мамута е уникален и едно посещение до горе не е загуба.
Изображение
Аватар
vasileva_n
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vasileva_n »

аз съм виждала грозният мамут (все едно гледаш слон преди да отиде на кола маска :mrgreen: ),въпреки че все още не съм се записала за предварителния :mrgreen:,все последният момент чакам :bounce: иначе не е интересно 8)
"За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина."
ianichka_
В началото бе словото

Re:

Мнение от ianichka_ »

Най-евтина е първа инвестиционна.има офиси на всякъде а и е мн удобна.Плащам много неща там вече от половин година 2 пъти в месеца и съм доволна.Плащам сумата и 50 ст. за превод.не е ли яко? :P
la_cazadora написа:Искам да попитам следното:
2.Ако си избера да я внеса по банков път, банката посредник ще ми иска ли някакви пари за прехвърляне към БНБ? Колко?

http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ia+bg.html

5. И още нещо. Има ли нещо в справочника за кандидатстване, което не го пише в Интернет сайт-а на Университета? Питам, защото се изръсих сума ти пари за помагала и т.н. И ако трябва да си купувам и този справочник, вече ще е връх на цинизма!!!:evil:
ЯнЧеТо
demetra_
В началото бе словото
Специалност: КН
Курс: първи

Мнение от demetra_ »

Здравейте! В събота ще ходя на предварителен в Техническия и ми се искаше в същия ден да се запиша и за СУ(така и така съм в София,да си спестя 15-тина лева такса на бюрото).Но не съм сигурна дали администрацията работи в събота. Някой може ли да помогне с инфо?Благодаря.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

мисля, че за предварителните не работи, поне в справочника пише "всеки работен ден", но ти сигурно ще идеш още в петък...и ако успееш да стигнеш малко по-рано ще имаш късмет
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Marieta
В началото бе словото
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Marieta »

В справочника пише:
Документите се подават от 24.03. до 22.04.2008г. всеки работен ден от 10.00 до 12.00 и от 14.00 до 16.00 часа.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

В събота администрацията не работят!
Изображение
Аватар
Elnahir
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elnahir »

Някой може ли да ме ориентира къде точно да гледам за разпределение при предварителните изпити? На картончето, което получих днес, пише, че мога да проверя къде ще държа изпит в сайта. Обаче къде точно в сайта - не пише, а аз не успявам да го открия.

Ще съм ви много благодарен за малко помощ. =)
Freedom you will find in your spirit and your mind
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Този някой не беше ли длъжностното лице от Учебен отдел?
Свидетел съм как обясняваха на всеки като на полу... откъде да точат необходимата информация.

И това разпределение излиза почти непосредствено преди изпита. И аз не знам къде ще го сложат на сайта. Не съм врачка. Но сигурно в КСК. Да няма да е в "НИД и проекти"?
Изображение
Аватар
Elnahir
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elnahir »

В офиса в Пловдив ми казаха да влезна в сайта и да проверя там - друго не са споменавали, за това и питам. :) Но щом разпределението ще излиза по-късно, значи ще търся по-нататък.

Прощавай за безпокойството в такъв случай. =)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

А. Какво безпокойство. Глупости. Да не си ме търсил по телефона?

Ами обикновено като излезе такава информация доста се шуми из форума и няма начин да пропуснеш.

п.п. И откога записванията в СУ стават от други места :shock: :shock: :shock:
Изображение
Аватар
Elnahir
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elnahir »

Eъъъъ, имах предвид записване за предварителния кандидатстудентски изпит. :) Нали в брошурката на СУ "Отговори на най-често задаваните въпроси" пише: "Документи могат да се подават и в офисите на ЦКПИ и НАПС в страната." So.. =)) Все едно, прощавайте за flood-a. ;p
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”