Moncheva написа:месните
100% без соя
Moncheva написа:хванат някакъв градски транспорт
(Гр)адския ще е причината. Това е изнервящия фактор. Откакто го заебах съм много добре. Даже и с кола не се движа. На собствен ход. Предстои да си взема велосипед и ще кажа точно среден пръст на задръстванията и на всичките шибани идиоти, които се натискат в транспорта, хакат ти чадър в задника (отворен), и при това дори и празен да е рейсо.
Малко се отклоних. Аз бих ти препоръчал... слизаш си от трена или буса, изпиваш едно кафе, изчиташ сутрешните вестници и тръгваш към 10 без нещо, когато се разреждат напливите. Че аз като сляза от влака (то все се пада след празник) да не съм такъв кретен да се натискам в преливащата маршрутка и да отнасям псувните на шофьора задето 20 човека преди мене са качили над 10 тона багаж, а ограничението по Цариградско до 4-ти км е именно такова
Ако в Ректората не успееш да си от първите, то между 13 и 14 ще си. Както направих аз и се оказа така. А през това време... вместо да висиш безсмислено по опашки... Намираш си забавление или свършваш си някаква предварително набелязана работа. Ако в София не намериш нещо да правиш, защо въобще идваш?
Moncheva написа:50% ,ако не и повече от записващите се никога до сега не са влизали в университета!
Слушат разкази на по-големите за устройството на Ректората, къде какво има, четат стари статии, как е изглеждала сградата преди, как са добавили крилата и тн. Все пак да му се невиди разни хленчения въобще не са оправдания.
Moncheva написа:Никой мисля не е споменал,че работата е неорганизирана ...!
Специално за това записване не мога да кажа, но я поразцъкай другите теми да видиш какво е.

На кой му спряла химикалата... администрацията виновна. Кой си опикал обувките, докато пикал... администрацията виновна.
Moncheva написа:И ужасно много ми е интересно как ти оспя днес да се запишеш в 2 без нещо ..като СУ са в обедна почивка тогава ?!?!?
Връзкар съм

А.
Шегувам се. Мразя връзкарството!!! От връзкари България е на това положение. Беше си отворено, както казах бях редови гражданин на опашката от двама човека, като втория бях аз, пича преди мене влезе, аз попълвах картончетата и после влязох.
Надявам се, че получи удовлетворителни отговори.
п.п. Мамута ако не сте видели, тогава аджеба трябва много да съжалявате за изгубеното ви време и сили, докато сте дънили напразно етажите. Но мамута е уникален и едно посещение до горе не е загуба.