Какво жертвахте?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Какво жертвахте?
Жертви, жертви... колко да са жертвите...
достатъчно са, но да запазим мълчание пък като дойдат изпити и резултати и аз ще се оплача...
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ох, тея жертви, жертване и работи ми напомнят за първи семестър - Обща икономическа теорияchubbchubb написа:Предполагам всеки в името да бъде студент е жертвал нещо за да си остане вкъщи насаме с учебниците. Аз пропуснах един куп лагери и купони и докато чакам класиранията изпуснах и ходенето на планина с приятели .
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
аз май съм я прокарала през просото...от нищо не се лишавам...само дано не съжалявам..ама се надявам, че няма...а надеждата умира последна 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
аз нито пия, нито по дискотеки ходя, така че нищо от тези неща не съм загубил, но жертвах нещото, което ми е носило най-големите радости в живота допреди година - спорта 
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аз не виждам как едното пречи на друготоandro написа:аз нито пия, нито по дискотеки ходя, така че нищо от тези неща не съм загубил, но жертвах нещото, което ми е носило най-големите радости в живота допреди година - спорта
евентуално ако не си от този тип хора, дето учат по цял ден
сабахлем си тренираш и вечер учиш
или на обратно.
Никога не трябва да се дава предимство на едно от двете. Винаги спорта и ученето трябва да вървят заедно.
Don't look back, 'cause you know what you might see
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
да и е много разтоварващо даже 30 минути да е абсолютно ти освобождава психиката
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Единственото, което жертвам е връзка. Но какво да се прави. Много по-важно е да уча. А приемат ли ме и тези неща ще си дойдат на мястото. Сигурно има още куп прекрасни хора, които не познавам, но с които ще се запозная. Може там да ми е късмета. А времето, което отделям със сигурност не е жертва. Пък и реално погледнато не е много повече от времето, което по принцип отделям за четене (а аз обичам да чета). Това, което мога да ви кажа е "Дерзайте!". Ако сте открили какво искате, не пестете време и усилия - със сигурност ще си струва. пожелавам успех на всички.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.