Втори учебен ден - занятия, пропускане (27.09.2005)
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Втори учебен ден - занятия, пропускане (27.09.2005)
Хей, появи ми се голям проблем. Искам да се допитам до всички които знаят...
На четвърти октомври по принцип нали е...вторият учебен ден. И аз трябва да съм във ФъЖъМъКъ... Обаче се оказа, че са ме писали в групата за шофьорски изпит във Враца същия ден и трябва да ходя да ме изпитват, блякс. И въпроса ми е : дали ще има някакъв проблем ако пропусна втория учебен ден (четвърти октомври) ?????
Моля ви да ми кажете!
На четвърти октомври по принцип нали е...вторият учебен ден. И аз трябва да съм във ФъЖъМъКъ... Обаче се оказа, че са ме писали в групата за шофьорски изпит във Враца същия ден и трябва да ходя да ме изпитват, блякс. И въпроса ми е : дали ще има някакъв проблем ако пропусна втория учебен ден (четвърти октомври) ?????
Моля ви да ми кажете!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Циндил-Пиндил написа:Запознаваш се с аверите, набелязваш си по-засуканите девойки, правиш се, че слушаш доцентите... и си преписваш програмата за следващите дни![]()
![]()
![]()
Успех!
Мерси!
Искаш да кажеш, че тогава не се учи нещо сериозно ?
Хмм...добре! Ей, колеги от ФъЖъМъКъ, оставете някоя засукана девойка и за мен, де...хахаха...аз ше си дойда още същия ден...със или ...хмхм..без...книжка...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абе то дано от втория да стане, а да не е просто прелюдия към трети път....Бляяякс, пепел ми на устата! Спирачна ми течност на устата!
Надъхал съм се....само да се качи инструктора ...лелееей....дай бате на първаааа,айдее на вторааа....върти гумииииии, трета и после бързо четвъртаааа....на скорост по кръговото чичеееее...излизаш на пътния възел и петаааааа...и ...в дирека.. Хахаах,,шегувам се! Ама сега видях какви ми бяха грешките и ше ги избия всички другия път!

Надъхал съм се....само да се качи инструктора ...лелееей....дай бате на първаааа,айдее на вторааа....върти гумииииии, трета и после бързо четвъртаааа....на скорост по кръговото чичеееее...излизаш на пътния възел и петаааааа...и ...в дирека.. Хахаах,,шегувам се! Ама сега видях какви ми бяха грешките и ше ги избия всички другия път!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
пешеходците не...Аз съм много внимателен, даже първият път една от грешките ми беше, че пуснах да мине една жена с бебе, а не трябвало... Абе ако това беше на изпитващия жена му, едва ли щеше да направи проблем амааааа.....гррр...
Ха, карай...до зала Христо Ботев...абе с колело поне мога! Доказано и изпитано! Колко торти съм завозвал успешно на колело...ехеее...
Ха, карай...до зала Христо Ботев...абе с колело поне мога! Доказано и изпитано! Колко торти съм завозвал успешно на колело...ехеее...