Kristo написа:Аз па в акта за раждане съм с 10сек по-дърт от Даниел - моя брат близнак...
първо на акт за раждане не се пише - час, дата, секунди
второ - разликите са големи - майката не изхвърля децата от себе си за някви секунди.
Това е привилегия на бащата. А и жените доста се мъчат в тая част, докато на мъжете им е кеф.
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Kristo написа:Аз па в акта за раждане съм с 10сек по-дърт от Даниел - моя брат близнак...
първо на акт за раждане не се пише - час, дата, секунди
второ - разликите са големи - майката не изхвърля децата от себе си за някви секунди.
Това е привилегия на бащата. А и жените доста се мъчат в тая част, докато на мъжете им е кеф.
Ние бяхме сиамски близнаци, а той се е запълвал 10 сек. докато го изкарат... и в интернет-акта ми за раждане пише и секундите... Хубаво е да блеснеш с знания, но в случай не бива да се подиграваш с драмата на моето семейство...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
ама то не е - кой искаш да набиеш, а с кой искаш да се сбиеш.
Все пак - може той да е някакъв скрит майстор на бойното изксуство и да не ти се удаде шанс да го набиеш
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men