Избрани въпроси от елементарната математика

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Surrealist
В началото бе словото

Избрани въпроси от елементарната математика

Мнение от Surrealist »

Някой може ли да ми каже точно какво предтсавлява тази дисциплина? Трудна или лесна?
Защото за втория семестър трябва да се избира една дисциплина и тази ми най-хареса.
Преди се колебаех дали да избера Тоерия на кодирането, но като видях конспекта, направо ми причерня пред очите. :)
Та, мнението ви за дисциплината.

П.С. И какво представляват тези кредити? :)
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Re: Избрани въпроси от елементарната математика

Мнение от dismisstorka »

И аз мисля да запиша Избрани въпроси от елементарната математика, даже ги записах вече де:) След като си чел конспекта, трябва да си се ориентирал за какво иде реч, мисля, че ще е интересно:) Общо взето ще се занимаваме с геометрични задачки от училище, но по-нестандартни и с малко повече влагане на творческа мисъл :lol:
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
Kavafis
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Kavafis »

Дисциплината е лесна. Няма да научите нищо и като цяло е загуба на време, но ако посещавате редовно лекциите, ще ви бъде доста забавно.

Когато записвате изборни курсове, съобразявайте се с индивидуалните си особености. Ако възприемате по-бавно, което в никакъв случай не означава по-зле, записвайте не толкова ангажиращи дисциплини. И обратно, ако усвоявате бързо учебния материал по задължителните дисциплини, записвайте по-натоварващи изборни курсове.

Във всеки случай, имайте предвид, че не е препоръчително да посещавате повече от пет, максимум шест при извънредни обстоятелства, дисциплини за един семестър (задължителни плюс избираеми). В противен случай това би бил един на практика провален семестър. Последното важи с особена сила, ако дисциплините са от група Математика и Приложна математика.

Количеството е за сметка на качеството :!:
frostinlove
В началото бе словото

Мнение от frostinlove »

ам някой който да го е минал и да може да ми прати проекта си?
Surrealist
В началото бе словото

Мнение от Surrealist »

Разбрах, че с проект (курсова работа) се оценява накрая.
Какво представлява този проект, труден ли е да се направи? :oops:
Хаджииванов "гаден" ли е спрямо оценяването? :)
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”