Плуване?

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
pity86
В началото бе словото

Мнение от pity86 »

Няма да се учудя ако има и такива.Лично съм виждал подобно нещо на басейна Младост в Пловдив :roll: Мind Field напълно те разбирам относно страстта ти към плуването.И аз съм много зарибен към водата,но така и не се реших да се занимавам професионално-пък и тука конкуренцията е жестока :) Ама много си обичам плуването и също го препоръчвам на всички !
kateto_v
В началото бе словото

Мнение от kateto_v »

в такъв случай и аз се записвам на плуване, а ако случайно си намеря някув як спортен бански-още по добре.е, ще се вудим в басейна.и евентуално на jogging в борисовата-ако ми остане време и за двете:)
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

Хехе,ми айде тогава-успех ! Дано се изкефиш максимално,ама да ти кажа е хубаво да си с подходяща компания,щото иначе се губи малко ефекта,еуфорията 8)
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

аз съм първи курс вече във ФЖМК и като кандидатствах въобще не бях чувала ,че може да избираш някакъв спорт ,още повече ,че има и плуване...и си бях решила да търся някак си къде да си плувам като започна да уча наесен,защото единствено тоя спорт ме кара да се чувствам добре! не се занимавам професионално с плуване,но преди година реших да отида да пробвам,защото мноооо исках! след втория път направо се пристрастих :lol: просто ми действаше като наркотик :lol: (не че знам как действа наркотика :P ) тааа като разбрах при записването ,че може да запиша плуване бях мноо щастлива :lol: :lol:
дано всичко е наред с това..ще видим кво ще стане :lol:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

ей да ви питам... задължително ли трябва да си слага6 плувна 6апка?? тва е ужасно особено за моми4е а и много скубе ко сата:(((((( а и о6тъе един въпрос- има ли проблем да си плувам с половин бански ? мразя ги тея целите/...
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

Joanna_87 написа:ей да ви питам... задължително ли трябва да си слага6 плувна 6апка?? тва е ужасно особено за моми4е а и много скубе ко сата:(((((( а и о6тъе един въпрос- има ли проблем да си плувам с половин бански ? мразя ги тея целите/...

мисля че във всеки един плувен комплекс по принцип е задължително да си с шапка..поне аз където съм ходила е така.тва главно се прави от хигиенична гледна точка,а и за тия ,които плуват активно им е по-лесно определено с шапка.знам че скубе,ама то се свиква :wink: а за банските-мисля че няма да има проблем..и аз предпочитам половинките,отколкото цял бански,щото ми е по-комфортно и удобно :)
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
Morning_Star`
В началото бе словото

Мнение от Morning_Star` »

май и аз ще запиша плуване.само дано да е добро отоплението 4е зимата не знам как ще се решавам да се съблека по бански :roll: :P
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Joanna_87 написа:ей да ви питам... задължително ли трябва да си слага6 плувна 6апка?? тва е ужасно особено за моми4е а и много скубе ко сата:(((((( а и о6тъе един въпрос- има ли проблем да си плувам с половин бански ? мразя ги тея целите/...
И за момче е много гадно, пак щипе. Има нови модели на плувни шапки, от плат са и не щипят. Струват около 10 лв.
Няма проблем да плуваш с половин бански, ако се чувстваш добре, виждал съм доста такива колежки...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Дълбокоуважаеми Гост,
Наистина ли си от Коньовица или само джентълментството ти е оттам? :shock: Щото и аз сега живея в този квартал и разбрах всички основания българите да викат на шопите "дървени". :wink:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

Гост написа:
И за момче е много гадно, пак щипе. Има нови модели на плувни шапки, от плат са и не щипят. Струват около 10 лв.
Няма проблем да плуваш с половин бански, ако се чувстваш добре, виждал съм доста такива колежки...
мерсиии за инфото ама аз май се отказах от плуването
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

"Коньовишки джентълмен" е от една песен на Буги Барабата.
Аватар
Sunrize_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunrize_ »

Ех дали и аз да не се пробвам с плуване...обичам водата,обичам и да плувам ала мога средно ниво даже не знам кой стил се води...камо ли да си давам зор.А и мразя някой да ми виси на главата и да казва:НЕ ТАКА или НЕ СЕ СТРАХУВАЙ НЕ СИ МАЛКА или Я СЕ СТЕГНИ НЕ БЪДИ КЕКАВА.......(фраш с комплекси с една дума).Та ако треньорите са пичове идвам....Обяснете моля как се стига точно до басейна щото чуствам как ще хвърча от лекции там и обратно....А и хаха
пуша яко и май ще се наложи да спирам цигарите за спорта:)))
don`t suffer fools,make fools suffer:D
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Аз утре ще записвам плуване,басейна е на 4км,до стадиона за футбол,една очукана,разнебитена сграда на пръв поглед.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

Гост написа:
evterpa написа:А я кажете блъсканица ли е? В смисъл, че ако има повече от трима плуващи в един коридор става гадно.
Ако искаш собствен коридор трябва да се казваш Петър Стойчев.
Ако личното ми познанство със споменатия субект може да ми издейства "частен" кородор и аз ще се запиша плуване. :twisted: 8) :D
Аватар
AngelicalEyes
В началото бе словото

Мнение от AngelicalEyes »

Stark написа:Аз утре ще записвам плуване,басейна е на 4км,до стадиона за футбол,една очукана,разнебитена сграда на пръв поглед.
Направо там ли трябва да отидеш да се запишеш? Защото и аз искам да се запиша на плуване, но не ми стана ясно къде, нещо трябва ли да нося и т.н.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”