Приятелски секс
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И правите заедно неща, които по принципVintersorg написа: Истински приятел:Това е този, който знае за теб повече отколкото ти самият. Този, който се чувства гадно, когато вижда, че на теб ти е гадно, който знае твои тайни, разбирате се, споделяте си съкровени неща.
ги правиш като си сам в къщи......
Готвите ако няма нищо за ядене.Да не си помислите нещо сега...
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Абсолютно на мнението на Жоро съм !! Малко е тъпо, когато значението на думата "приятел" започне да се обезмисля така..Vintersorg написа:Приятел, с който можеш да бръмчиш: Това са хората от ежедневната ни компания. Хората, с които излизаш да пиеш кафе, да побъбриш, да поклюкарстваш, да изгледаш филм или да покараш колело.
Истински приятел:Това е този, който знае за теб повече отколкото ти самият. Този, който се чувства гадно, когато вижда, че на теб ти е гадно, който знае твои тайни, разбирате се, споделяте си съкровени неща.
Познат: "Ооо, здрасти! Ами, добре съм, всичко е окей. Ае, ше се видим някой път! Чао!![]()
![]()
![]()
![]()
Циндил-Пиндил написа:Въпросче...
А не трябва ли човекът, с когото правиш кекс, да ти е преди всичко приятел...?!
Или всички се хвърлят на мръвката, докато не са я изпуснали, пък после с изненада установяват, че "...ми не бяхме един за друг"
Ми в тази тема май е нещо като - Примерно решение, когато няма с кого да го правите..
--> 

Циндиле, поне аз не мога да се разкрия изцяло пред интимния си партньор така, както бих го направила с онези хора, които наричаме Приятели...
Това не значи, че човекът с когото правиш секс...или нещо повече...не е достатъчно достоен за всичките ти откровения и т.н...просто не се получава да играеш и двете роли...все накъде по нещо се губи и компенсира.
Вече започва да хваща лиги тази тема...аз съм аут...
Това не значи, че човекът с когото правиш секс...или нещо повече...не е достатъчно достоен за всичките ти откровения и т.н...просто не се получава да играеш и двете роли...все накъде по нещо се губи и компенсира.
Вече започва да хваща лиги тази тема...аз съм аут...
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз
ГГФ рулз
- fire
- Живее, за да пише
Ами ако си говорим честно, то по-правилно беше да кажа "...една душа в две тела", но се опасявах точно от такъв коментар, който ти лошотийо не пропусна да направиш и реших да го променя. Напразо! 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!