мда, и на мен тва ми беше реакциятаinaccessibility написа:личи си от колко време не съм чел какво става тук
сега остава да се появи и Слави Трифонов, и съвсем го обърнахме на чалга форум..
Модератор: Плазмодий
мда, и на мен тва ми беше реакциятаinaccessibility написа:личи си от колко време не съм чел какво става тук
бих предположил, че се извършва тайна конспирация за превземането на форума с откровена (чалга) простотия...Tripio написа:мда, и на мен тва ми беше реакциятаinaccessibility написа:личи си от колко време не съм чел какво става тук![]()
сега остава да се появи и Слави Трифонов, и съвсем го обърнахме на чалга форум..
Според казаното, Азис трябва да е или ХейГого, или Моя Милост!aZis написа:Ще ви напляскам!!! Азис е само един!!!![]()
Blood Countess написа:Според казаното, Азис трябва да е или ХейГого, или Моя Милост!aZis написа:Ще ви напляскам!!! Азис е само един!!!![]()

хахах,то това е ясно,че е гавраinaccessibility написа:
но всъщност ми се струва, че въпросните юзъри са просто извратено творение на форума, хъхъ
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
а ти, като разбра, защо си мълча?!Methuselah написа:За тебе знам че си китаеца по ip ама и азис ли бе.. :/
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Ето кои потребители отпадат от списъка, че не са Азис и Десислава и Нел/ИлиянаКой е на линия