Тревата

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Re: Тревата

Мнение от Methuselah »

И азе не съм пробвал
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

И аз не съм пробвала...
но не защото смятам тревата за първата стъпка, или че от нея ще затъпея...
...а просто не ми е интересно да се напуша.Да,може да е много яко, но просто не ме влече.Явно съм старомодна.
Но пък в осми клас, с големия си акъл, пих водка с антибиотици....без коментар.
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

Но пък в осми клас, с големия си акъл, пих водка с антибиотици....без коментар.
пил съм шотове с антидепресанти и все още съм жив. тия неща са полумитове за мен. всичко е до метаболизъм.(х

тревата ме кефи, но не съм пушил отдавна, а и май няма да пуша скоро, щото пак ми върнаха тестовете за дрога^^

всъщност всичко декадентско ме кефи стига да ме хванете в настроение.

но нещото, което наистина искам да пробвам е lsd. макар че ме е малко страх, признавам. но...затова ме кефи.
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Абсолютно против всякакви треволяци, хапчета и тем подобни боклуци! Само скапват организма, независимо в какви дози и колко пъти са приети! Който не може да се забавлява по друг начин нека си пуши тревите...за мен тия хора не съществуват :thumbright:
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Така, мили мои деца. Който не е опитвал, да бъде така добър да не изказва мнение. "Компетентните" и "изчерпателни" мнения на хора, които и идея си нямат за какво приказват направо ме карат да се смея.

Нека първо дадем дефиниция на думата "наркотик". Наркотикът е субстанция, естествена, полу-синтетична или синтетична, която, след като попадне в човешкия организъм, променя нормалните физически, психически, мисловни и/или духовни процеси, както и възприятията, усещанията и/или функции на човека, като в някои случаи, но далеч не всички, се образува физическа и/или психическа зависимост към въпросната субстанция. Предполагам, че всички ще се съгласите с това мое определение.

Та така, имайки предвид казаното, като наркотик могат да се определят вещества като кофеин, алкохол, никотин (за другите е ясно, няма какво да говорим) - все неща от ежедневието. Всички тези изброени вещества са вредни, предизвикват зависимостимат и при продължителна употреба имат изключително лош ефект върху хората, и то не само физически.

Сега, нека дадем дефиниция на думата "наркоман". Наркоманът е човек, който употребява наркотици. А сега кажете колко от вас не пушат цигари, не пият алкохол (никакъв, дори и боза) и не пият кафе или чай (да ,драги другари, и в чая има кофеин)?

Вместо да се правите на света вода ненапита, по-добре си отворете очичките и мозъчетата и се позамислете. Наркотици се използват всеки ден и от почти всички. Това, че някои от тях са нелегални е въпрос на недоразумение. Не казвам, че всички наркотици трябва да се декриминализират. Но такива като марихуана, халюциногенни гъби, пейот, ЛСД и екстази (истинското MDMA, не боклуците които се продават у нас) при нормална и умерена употреба не само, че не са вредни, ами напротив. Естествено, наркотиците не са за всеки., Има хора със слаба психика, слаба воля, хора, които поради медицински причини, не трябва да взимат или са просто прекалено тъпи, за да разберат как, кога и с каква цел да използват тези вещества, повечето от които са ентеогени и имат благоприятен ефект върху хората.

Та хич не ми говорете за това, че тревата била ужасна, че била мост към по-силни наркотици и подобни щуротии, ами хванете и се образовайте малко по темата. После евентуално пак може да си говорим.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Дон Хорхе,подкрепям казаното.

По логиката на всички гореизказани от цигарите вече да съм преминала на кокаин...
Toto-I will remember
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

И аз.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

rachence написа:Който не може да се забавлява по друг начин нека си пуши тревите...за мен тия хора не съществуват :thumbright:
Ама ако те срещна и те наплюя в окото ще си промениш мнението нали хахаха :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Плазмодий написа:един опитен потребител винаги може да се отрезви,когато ситуацията го изисква. А когато сте се наковали с алкохолец на мотика,можете ли да направите това?
Мога, да.

Не съм и нема. У, бееееее!!!!!
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Плазмодий написа:
rachence написа:Който не може да се забавлява по друг начин нека си пуши тревите...за мен тия хора не съществуват :thumbright:
Ама ако те срещна и те наплюя в окото ще си промениш мнението нали хахаха :bounce:
По-добре не пробвай :lol:

А относно тревата и по-силните наркотици, пак ще кажа,че тия хора са отрепки и не мога да се съглася,че трябва да ги съжалявам- всеки си има мозък и е отговорен за това,което прави. :idea:
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Calaf
Пишете, о, братя

Мнение от Calaf »

Пробвах миналата година, не ми хареса!
Nessun dorma, nessun dorma!
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Никой не моли за съжаление. Аз по същата твоя логика мога да кажа, че всички, които пият за мен са пълни алкохолици и утрепки. Много е смешно, тъпо и ограничено да слагаш хората под общ знаменател, но ти си знаеш най-добре. Ето вижте Calaf - опитал/а е, не му/й харесва и толкоз.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Е, ако ви се случва няколко пъти годишно - разбира се,че няма проблем. Важното е да не се превръща в навик,когато сме на купон или ей така за удоволствие :roll:
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

аз се чудя как да си засадя и да си отглеждам,а вие я оплюхте :lol: не пуша. пробвах 2-3 пъти отдавна,не ми подейства,а и не ми трябва да я пуша. чаят от трева е по-силен и по-добре да си го пиеш :) :wink: всичко,което води до пристрастяване е опасно,но в крайна сметка и коката е растение,използвано за ободряване,но извлеченото от него вече е наркотик. и ако си пушил трева 1-2 пъти не означава,че ще умреш в близко бъдеще от свръх доза хероин. който има нужда да се друса има начини.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
mеmento
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от mеmento »

То е ясно, че е въпрос на личен избор, дайте да не се караме - все пак тревата е весело нещо, за купони! Аз съм пробвала и с трева ми е било готино, но и без също! Наргилетата са готини! :mrgreen: Но най-хубаво е без такива пристрастия и влечения - поне за мен, а всеки си знае за себе си! Дразня се на хората, които го правят ей така от ГЪЗарията, че някой им бил казал видиш ли и те да не останат по-назад! Като ще правиш нещо, прави го като хората поне, а не заради хората - ей така от модата и заради имиджа! И наистина, нека пишат хората, които са пробвали и знаят за ко иде реч все пак!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”