КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- opitno_zaiche
- В началото бе словото
Re: КСК 2008-География
За тези,които ще кандидатстват в УНСС и туризъм в СУ:аз ли се бъркам или датите на изпитите по английски език в СУ и география в УНСС съвпадат(15 юли)

Както не отдавна писах - честито на печелившите- такава е системата в България, че не да те приобщят да кандидатсваш, а напротив поради голямата "конкуренция" даже и да учиш нямаш физическата възможност да се явиш на 2 изпита на 15.07 между 8 и 9ч.Само едно ми остава да кажа - Думи нямам вече...
На края на света....
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
До колкото знам някои от изпитите в УНСС се провеждат и следобет, така че може да има някакви врътки.
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
-
new_azzaro
- Пишете, о, братя
някой да знае от къде могат да се намерят добри теми за кандидатстване по география
je ne sais pas
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Сега ли ще започваш да ги учишnew_azzaro написа:някой да знае от къде могат да се намерят добри теми за кандидатстване по география
Аз миналата година почнах да ги уча по това време и изкарах 5 и 50 на предварителния и 5 на редовния така,че........прави си изводитеKRSOne написа:Сега ли ще започваш да ги учишnew_azzaro написа:някой да знае от къде могат да се намерят добри теми за кандидатстване по география
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
new_azzaro
- Пишете, о, братя
аз вече съм 3ти курс моя позната си търси за това питамKRSOne написа:Сега ли ще започваш да ги учишnew_azzaro написа:някой да знае от къде могат да се намерят добри теми за кандидатстване по география
je ne sais pas
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Браво на теб, хубави оценки си изкаралМитака написа:Аз миналата година почнах да ги уча по това време и изкарах 5 и 50 на предварителния и 5 на редовния така,че........прави си изводитеKRSOne написа:Сега ли ще започваш да ги учишnew_azzaro написа:някой да знае от къде могат да се намерят добри теми за кандидатстване по география
И 1 месец ако ме питаш е достатъчен
А относно това как съм успял да ги науча....ами просто 1 месец не излизах от нас...спрях си нета....скъсах с тогавашната си приятелка
и т.н
А относно това как съм успял да ги науча....ами просто 1 месец не излизах от нас...спрях си нета....скъсах с тогавашната си приятелка
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Да скъсаш с приятелят/ката според мен е голяма крайност или може би не си я обичал достатъчно...
Не.Просто не обичам да ми поставят условия,а тогава случаят беше такъв.Sugarkata написа:Да скъсаш с приятелят/ката според мен е голяма крайност или може би не си я обичал достатъчно...
За повече инфо ЛС
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- vasileva_n
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
според мен е доста добре
последния месец преди изпита се скъсваш от учене и след това отиваш и ги разбиваш 
"За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина."
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Много ясно!
Хич да не се правят тия дето ще кажат, че тряя да си почнал сто години преди изпита. А и до голяма степен всичко е късмет. 
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
Така е! Имам една позната, която когато кандидатстваше знаеше само 1 тема и тя й се падна. После обаче се оказа, че е бременна и не записа. Късмет, к'во да го правиш?she-wolfff написа:А и до голяма степен всичко е късмет.
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)