Levitt.Alex написа:АРМЕНКА написа: Smoking Mirror said:
Арменке (или Деляно, ако предпочиташ ), ще се омъжиш ли за мен?
И ти си Арменка, колкото и Smoking Mirror е мъж - докарали сте го само на вид.
ПП. Българското семейно право не позволява хомосекуслните бракове, което е още един нагледен пример за потъпкването на позитивноправния ред от модераторската команда

Много добре слушай какво ще ти кажа на тебе,скъпи мой !
Аз може да не съм арменка,но това е ти влиза в работата каква съм и каква не съм !
Нямам честта да познавам Smoking Mirror на живо,но се съмнявам,че не е мъж.....предполагам,че той ходи на форумните срещи на студентите на СУ и доста хора го познават-питай тях той какъв е...ако имаш някакъв проблем относно неговата сексуална ориентация си говори с него...
Мене не виждам какво ме намесваш,не те знам и тебе какви цели имаш,ама ако ще ми се заяждаш с всеки потребител тук,твоята работа не виждам в кой ден и в колко точно часа може да стане !
Целия форум видимо ти се подиграва и те прави на 2 стотинки и не знам как само ти от всички не си разбрал това !?
Като имаш някакъв проблем,недей си го изкарва на невинни хора в нета.....нито съм ти изяла млякото на закуска,нито съм ти бръкнала да не казвам къде,че да ми се правиш на вървежен тука и да ми скачаш откъм нищото с някакви си български законодателства,които също можеш да си сложиш в гореспоменатото място от тялото !
И за край ще те посъвествам да си помислиш малко как да се държиш от сега нанатък с юръзите в този форум,освен ако не искаш да си навлечеш някой хубав бан,за какъвто много време вече плачеш