Това е "кървавото писмо" на Пора до мен.
Отдавна си мисля да го кажа - Порът е един метоним, един образ -персонификация на тази нещастна държавица - Бълхария
Пора може да свидетелства и за многократно нарушаване на правилата на форума от твоя страна, така че не се смятай за жертва или за привилегирован. И още нещо - гледай да не пускаш повече подобни теми като "Форумът на СУ се управлява от Азис" в този раздел, с който между другото те нямат нищо общо, защото сега хвръкна темата ти, следващия път ако прекалиш, може да хвръкне и акаунтът ти.
Поровщина във форума на СУ
- Levitt.Alex
- В началото бе словото
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: Поровщина във форума на СУ
Браво на теб - нарушение след нарушение. СЛучайно да съм споменавал, че ти разрешавам да публикуваш линото ми съобщение? Моето момче, ако не започнеш да спазваш правилата, дните ти в този форум са преброени! Казах.Levitt.Alex написа:Това е "кървавото писмо" на Пора до мен.
Отдавна си мисля да го кажа - Порът е един метоним, един образ -персонификация на тази нещастна държавица - Бълхария
Пора може да свидетелства и за многократно нарушаване на правилата на форума от твоя страна, така че не се смятай за жертва или за привилегирован. И още нещо - гледай да не пускаш повече подобни теми като "Форумът на СУ се управлява от Азис" в този раздел, с който между другото те нямат нищо общо, защото сега хвръкна темата ти, следващия път ако прекалиш, може да хвръкне и акаунтът ти.