Биг Брадър 2
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
абе найден и аз го видях по едно време на стотина метра от моя блок, даже и толкова няма, май че това му беше къщата, значи сме съфорумци и съкварталци, user-1209user-1209 написа:Не, ама с Найден от ББ1 сме били съкварталци и се познаваме.![]()
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Тъпо е как едни абсолютни профани и обикновени некадърници след едно абсолютно профанско и некадърно шоу става герои за профанския ни и некадърен нарооооооооооооооооооооооод!!!! Е това ме дразни мен в целия тоя Биг Брадър! Ама добре че устисках зъби пред Лозанов на изпита и не му го сервирах в тоя вариант...

-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Не е, той се изнесе от моя квартал преди години... сега верно е в нек'ва къща май в Модерно предградие ти от там ли си. А какво прави Явор (брат му) ако го знаеш?arielle написа:абе найден и аз го видях по едно време на стотина метра от моя блок, даже и толкова няма, май че това му беше къщата, значи сме съфорумци и съкварталци, user-1209user-1209 написа:Не, ама с Найден от ББ1 сме били съкварталци и се познаваме.![]()
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
мне, найден живее в княжево (както и аз) и къщата му я знам, ако е същата, пред която го видях де
в княжево (още в анонсите тогава) казваха, че имал и компютърен клуб наоколо и ние с майка ми си викахме: ее, айде някой път ще идем.. естествено не отидохме, но го видях преди 2-3 месеца наблизо и даже щях да катастрофирам за малко, щото се стреснах от цвета на косата му и после го познах, че е той 
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")