И аз си свалих албума на Невенка, имаше добри идеи... но за бога, защо са я карали да пее на български? Къде искат да пробие? В Пайнер, в Бургаската класация на Билборд или в Македония и Бесарабия... ? Текстовете са тъпички, мелодиите обаче ме кефят... е ако бяха само инструментали, албума щеше да кърти...Crematory написа:Ари Коивунен - финландският мюзик айдъл от миналата година. И Ханна Пакариннен. Само тях освен Кели съм чувала. Но най-вероятно просто заради личните ми музикални предпочитания...
А песните, които карат Невена да пее, честно казано, не знам как тия хора се навиха да идат на втория кастинг - изключително тъпа музика и пишат. Въобще не и отива.
Горката - изглежда сладка, пее си, ама с тези продуценти е обречена... да не говорим, че с които и да е обречена ама айде... да я бяха натирили 5 години в Англия да си работи по албума, а не да го запишат за 1 седмица със старата версия на Fruity Loops (tm), както аз правех между две контролни по математика когато бях... чакай да видим... ъъъ 9 клас!?
Ари и Ханна не съм ги чувал, признавам, но самия факт, че в страна с голям музикален експорт като Финландия (само някой да каже, че не е слушал групи от там) да правят мюзик айдол е палене на огън за топлене в пустиня...
Задайте си въпроса, защо хората искат да идат на Айдъла - по същата причина поради която искат да оправят кварталната девственица - за да се изфукат, а не защото са влюбени/търсещи звездна кариера...