Ken Lee !?!

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Ken Lee !?!

Мнение от Kristo »

Crematory написа:Ари Коивунен - финландският мюзик айдъл от миналата година. И Ханна Пакариннен. Само тях освен Кели съм чувала. Но най-вероятно просто заради личните ми музикални предпочитания...
А песните, които карат Невена да пее, честно казано, не знам как тия хора се навиха да идат на втория кастинг - изключително тъпа музика и пишат. Въобще не и отива.
И аз си свалих албума на Невенка, имаше добри идеи... но за бога, защо са я карали да пее на български? Къде искат да пробие? В Пайнер, в Бургаската класация на Билборд или в Македония и Бесарабия... ? Текстовете са тъпички, мелодиите обаче ме кефят... е ако бяха само инструментали, албума щеше да кърти...
Горката - изглежда сладка, пее си, ама с тези продуценти е обречена... да не говорим, че с които и да е обречена ама айде... да я бяха натирили 5 години в Англия да си работи по албума, а не да го запишат за 1 седмица със старата версия на Fruity Loops (tm), както аз правех между две контролни по математика когато бях... чакай да видим... ъъъ 9 клас!?

Ари и Ханна не съм ги чувал, признавам, но самия факт, че в страна с голям музикален експорт като Финландия (само някой да каже, че не е слушал групи от там) да правят мюзик айдол е палене на огън за топлене в пустиня...

Задайте си въпроса, защо хората искат да идат на Айдъла - по същата причина поради която искат да оправят кварталната девственица - за да се изфукат, а не защото са влюбени/търсещи звездна кариера...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Andresko Garibaldi
В началото бе словото

Мнение от Andresko Garibaldi »

Мен лично ме кефи най-много Тома, надявам се да постигне нещо по-значимо в бъдеще...
СУ, Богословие, 1 курс...
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Този, който най-много ми лази по нервите е Иван. Сигурно нямаше да се сдържа и щях да го опухам, ако бях една от участничките :albino:
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Е стига с тоя Пийпъл, де, все едно в Блясък да са писали. Пък и не знам дали въобще обърнахте внимание, в тая статия има и други хора. Единият е Невенка.

http://www.youtube.com/watch?v=djSHcMU7JbU - Hanna Pakarinen.
http://www.youtube.com/watch?v=ZT2P3rHB ... re=related - Ari Koivunen
new_azzaro
Пишете, о, братя

Мнение от new_azzaro »

аз пък съм изцяло за Най-големияяяяяя
je ne sais pas
Аватар
aZis
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от aZis »

вие не разбирате... те още са прекалено незрели за музикалната сцена... и аз пробивах по същия начин, само че по мое време още нямаше мюзик айдъл...
АЗИС AS IS
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”