Ъъ, аз не ходя по дискотекиCynthia написа:Може и лично впечатление да е, но -
80% от дискотеките стават такива към 3-4 сутринта...![]()
Ходите ли по чалга дискотеки?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Абе нищо...Взимаш едни ботушки розови с много джуфки, една къса поличка тип "колан", слагаш на пъпчето пиърсинг на пеперудка, блузка с надписи на секфи езици и номерца 69 96 45 33 и секфи такива... и ш'те водим! Колко му е !Nattefrost написа:Ъъ, аз не ходя по дискотекиCynthia написа:Може и лично впечатление да е, но -
80% от дискотеките стават такива към 3-4 сутринта...![]()
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да...и аз мислех да си купя нови кубинки...ама като видях че никъде не намирам, пък и моят номер,...едва ли... и зех та си изкъпах старите, лъснах ги до блясък и ....ще си тропкам с тях!Nattefrost написа:Ама аз тъкмо мислех нови кубинки да си купувам, вий сега ще ме карате да си харча паричките за розови ботушки с джуфки![]()
Не може ли да си дойда както си знам, аз ще завладея дансинга с чупки в кръста
Пък пробвай де...чупки в кръста....бамбуча...йееее...може и да се получи! Ще те поздравим с Лас Кетчуп и ще покажеш танца с ръчичките отпред и над главата
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
половината ми клас ми се обиди, че на бала и после още 3-4 пъти, когато бяха в една дискотека, не отидох с тях.. тя не е чалга, ама пускат итакова.. което на мен ми стига.
..с което отговарям, че не ходя по такива заведения.
..с което отговарям, че не ходя по такива заведения.
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Nordlys
- Драскач
- Обратна връзка:
O, благодаряVintersorg написа:Нямаш никъф проблем!Nattefrost написа:Е, точно него не го знам. Ще трябва някой да ми го покажеVintersorg написа: Пък пробвай де...чупки в кръста....бамбуча...йееее...може и да се получи! Ще те поздравим с Лас Кетчуп и ще покажеш танца с ръчичките отпред и над главата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да разчитам на теб, значи?
Освободете дансинга
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Nordlys
- Драскач
- Обратна връзка:
то ако влезем така, няма да остане риба за трепанеVintersorg написа:Напълно! Бтв ...представяш ли си ?! Да се издокараме с кубинките и железарията...и да се метнем там, а ?! Ще избием де що има риба, ще изкъртим де що има мивки, ще залепим къде има плочки!!!!Nattefrost написа: Да разчитам на теб, значи?
Освободете дансинга![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще питаме диЖея да ни пусне..Тристания!
![]()
![]()
Ти пък Тристания, кои са тия? Аз ще се вихря с Лас Кетчуп, Лас Вегас, Лос дел Рио и други лосове и лесове танци
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мда...под прикритие трябва...Ще се маскираме като нормални хора
Бухахаха! На мен никак няма да ми отива, пък и едва ли някой ще се хване на тая въдица че съм нормален човек, ама може да пробваме, хихи...
Аз бтв съм го правил тоя номер. Направих грешката обаче да ида в дискотека именно в моя град...дето ме познават сички. И реакцията на 100% от познатите ми, дето видях там , беше
Шокирани! Жоро на дискотека ?!?! Да-да!
Е и аз бях за себе си шокиран, после се чувствах много неловко, ама за момента като ти падне пердето и става весело
Поздрав с "Есена моно" и ...да се готви София, а ?
Хахахаха!!!!
Аз бтв съм го правил тоя номер. Направих грешката обаче да ида в дискотека именно в моя град...дето ме познават сички. И реакцията на 100% от познатите ми, дето видях там , беше
Поздрав с "Есена моно" и ...да се готви София, а ?
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами аз принципно по дискотеки ходя веднъж на високосна година.. а чалга слушам само когато съм прекалено пиян.. съчетаване на тези 2 случайности досега не се е случвало 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg