Записване за изпитите - кратък наръчник

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Grunge_Down
Драскач
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: Записване за изпитите - кратък наръчник

Мнение от Grunge_Down »

Днес и аз успях да се запиша! И, колкото и глупаво да звучи, минах по пътя на sla mori. Влизала съм и преди, но като се поразходиш всичко ти става еднакво. Питах поне трима души (с вид на преподаватели) за зали и т.н., но точно информаторът ми за касите ли трябваше да ме прати за зелен хайвер до 4. етаж... Стряскащ е и самият факт, че от крило в крило можеш да се мине без да има нужда да се слиза до определен етаж. Работата е за 5 минути ако те води някой, който познава ректората, и за 15, ако си сам, но тези 15 на мен ми се сториха около 45. Все едно.
Таксите могат да се плащат И в банки, но трябва да знаете номера на сметката, към която ще превеждате (ест.). Разпределението по зали щяло да бъде поместено на сайта, но мен лично това доста ме притеснява, защото, ако съдим по това как бях а публикували такси и изобщо как обновяваха частта за КСК, може разпределението да си го видим чак след като минат редовните :blackeye:
Та така. Успех и нерви!
Don't think you are, know you are!
Аватар
veselushka
В началото бе словото
Специалност: Икономика /англ. език/
Курс: първи

Мнение от veselushka »

Здравейте! :) Искам да задам един въпрос и ако можете да ми помогнете.

Личната ми карта изтича на 16 април. Новата сигурно ще си получа на 17 или 18-ти. Но сега ще ходя в София и ми се иска да се запиша там, за да спестя 15лв., които ще ми вземат за пренос на документи, защото така или иначе трябва да ходя в София. Въпросът ми е дали ще ми направят проблем и дали ще ме карат да ходя отново, за да си 'обновя' документите или ще мога да отида на изпита направо с новата си лична карта.

Ако някой има информация, ще съм много благодарна да я сподели. :P
Винаги очаквай неочакваното!
-----------------------------------------
If you can't get cool, get hot!
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Никой няма да ти обърне внимание на това кога изтича личната карта при записването
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
veselushka
В началото бе словото
Специалност: Икономика /англ. език/
Курс: първи

Мнение от veselushka »

За записването може би, но ако отида на изпит няма ли да ми направят проблем, че данните, които са записани, не отговарят на тези, с които отивам на изпит?
Винаги очаквай неочакваното!
-----------------------------------------
If you can't get cool, get hot!
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

не, никъде не се пише номер на лк и тн. пише се адрес по лк, егн и май това беше...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Umeira
От дъжд на вятър

Мнение от Umeira »

И аз имам един въпрос - колко е таксата за пробния изпит в СУ? Може ли таксата да се внесе и на място или само по банков път? Актуална ли е тази информация:
http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... l4+bg.html
Angel of Sin~
В началото бе словото

Мнение от Angel of Sin~ »

20 лв е,една приятелката ми беше казала, че може и направо да я внесеш.Аз мисля, като ида на курса, да се запиша,мисля, че няма да има проблем ;)
Едно момиче може да чака правилния мъж,
но това не значи,че не може да си прекарва добре
времето и с грешните.
Аватар
Moncheva
В началото бе словото

Мнение от Moncheva »

Здравейте!Това е първото ми мнение тук .Днес се записах за предварителните изпити по журналистика.Аз съм от Петрич,и София ми е напълно непозната,но от съветите на сайта на СУ си хванах подходящия маршрут и намерих университета лесно ... казах си:"Тук съм!"След това обикалях около него към 10-15 минути,доката намеря входа...не помня колко пъти казах:"Извинете,може ли да ми кажете..."Чувствах се като патица ... Особено когато седях на масичката и си попълвах картончето,а големите "какички и батковци" минаваха и си шушукаха за нас ... :? абе .. записването ми отне около 2 часа...
Въпреки това съм изпълнена с големи емоций и надежди!
...ЪЪъъ ..имам и един въпрос - изпита ще е само и единствено писмен (5 часа на 8-ми юли) нали ? :)
Късмет на всички!!!
Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Емоции.
Емоции.
Абе, защо ли се хабя.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
vasileva_n
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vasileva_n »

Хора има ли много записващи се,опашки от порядъка на 6 км :shock: ,защото като видях че работното време е от 10 до 12 и от 14 до 16 ми стана лошо :shock: я кажете тези който сте се записали :bounce:
"За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина."
Аватар
Moncheva
В началото бе словото

Мнение от Moncheva »

Претъпкао с хора ДА ,но опашки с такива НЕ ... 8)
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

vasileva_n написа:Хора има ли много записващи се,опашки от порядъка на 6 км :shock:
Moncheva написа:записването ми отне около 2 часа...
Аз продължавам да си мисля, че сами си правите животеца труден и после пишете във форума, че сте герои. Като искате да има опашки, много ясно, че така става, защото отивате в най-натовареното време. Правите като пенсионираните идиоти от Дианабад, когато се качват в най-големия наплив. А за Паричния салон нямам коментари. Днес отивам да плащам за сестра ми и едни се отправят нагоре към мамута. Чух, че дирят Паричния салон. И им казвам - "горе компания на мамута ли искате да правите?" И ме гледат, сякаш точно те са праисторическите животни. И им казвам "насам, и аз съм към Паричния салон."
Записването ми отне точно 15-тина минути и това, защото се заговорих с Албенчето и г-дин Гешев в "Учебен отдел". За пореден път перфектна работа на Учебен отдел. Работиха дори в неприемно време!!! Всички митове, че е тегава администрацията, са долни поплювки!!!
Изображение
Аватар
vasileva_n
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vasileva_n »

И по кое време не е натоварено ,за да си улесня живота?
"За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина."
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Ами примерно днес към 2 без нещо имаше един човек пред мене.
Изображение
Аватар
Moncheva
В началото бе словото

Мнение от Moncheva »

Хахах ... Бeтон ..абе май на вас месните ви е много лесно така ... просто да кажете,че сме виновни че сме отишли в натоварено време ..ами помисли си за хората,които отиват за 2-3 път сами в столицата и нямат друга възможност (като мене) освен да слязат от влака /автобуса ,хванат някакъв градски транспорт и отидат да се запишат ,да не говоря за това,че примерно 50% ,ако не и повече от записващите се никога до сега не са влизали в университета!Никой мисля не е споменал,че работата е неорганизирана ...!
И ужасно много ми е интересно как ти оспя днес да се запишеш в 2 без нещо ..като СУ са в обедна почивка тогава ?!?!?
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”