За ските плаща ли се нещо допълнително?
Модератори: ники, Methuselah
-
SKI
За ските плаща ли се нещо допълнително?
Незнам освен че трябва да имам ски може би сигурно трябва и да си плащам лифт карти и т.н. в планината.....
-
Гост
-
Гост
Плаща се, но все пак цените са идеални - 12 лева на вечер + храната и 20 лева карта за цяла седмица в Семково. Трябва обаче да се запишеш навреме (някъде през Декември), защото заради тези цени, а и най-вече заради купона, който става, е супер фрашкано с желаещи. Там ходят и доста хора които не карат ски и затова е така - предимно мацки, разни, които искат да си хванат гадже или за купона, мажоретки и тем подобни.
-
Гост
Аа нещо не разбрах
Значи само на едно място ли става карането на ски, че тези уравнени цени?
От кога до кога се карат ски и къде?Все пак мисля, че цените навсякъде са различни нали така:)
От кога до кога се карат ски и къде?Все пак мисля, че цените навсякъде са различни нали така:)
-
Гост
Ааааа не самоAnonymous написа: Там ходят и доста хора които не карат ски и затова е така - предимно мацки, разни, които искат да си хванат гадже или за купона, мажоретки и тем подобни.
Значи-по темата-
За ските-през цялата година(като изключа Семково) т.нар. ти спорт Ски в СУ са разходките по витошките полета(в района на Драгалевци и Симеоново)-значи причина за това е и ,че няма много сняг на Витоша-зависи
Иначе за Семково-цените са много приемливи и си заслужава да се отиде-ако се улучи хубаво време и нормално-работещи лифтове то със сигурност ще успееш да се накараш
иначе там има наем на ските-не съм наясно с цените,но не са фрапиращи-все пак от личен опит аз бих препоръчала да си вземеш своя екипировка-
- snow_dreams
- В началото бе словото
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Съвет: НЕ СЕ ЗАПИСВАЙ НА ТАЯ ГЛУПОСТ!snow_dreams написа:две години по- късно имам и аз същия въпросfiff написа:а ако не искам да карам ски а сноуборд има ли такава опция????![]()
![]()
може ли да ме "светнете" за него![]()
![]()
Избери си друг спорт!
Няма смисъл от Семково - там пистите са преееекалено леки, а там лагерът е цели 8 дни - ще подивееш от скука!
- snow_dreams
- В началото бе словото
мерси за инфото...всъщност водата и снегът са ми в кръвта (интресно каква ли им е връзкатаFeverNew написа:
Съвет: НЕ СЕ ЗАПИСВАЙ НА ТАЯ ГЛУПОСТ!
Избери си друг спорт!
Няма смисъл от Семково - там пистите са преееекалено леки, а там лагерът е цели 8 дни - ще подивееш от скука!
Поражение не съществува, докато човек не се признае за победен!
- snow_dreams
- В началото бе словото
ммда...определено ще си вложа "богатството" в нещо по- сигурно
Всъщност аз и за Безбог точа зъби
така че явно ще подмина офертата на СУ за Семково
btw и аз се изчервявам от срам заради пропуснатия сезон...(болна тема, нека да я подминем)
btw и аз се изчервявам от срам заради пропуснатия сезон...(болна тема, нека да я подминем)
Поражение не съществува, докато човек не се признае за победен!
- snow_dreams
- В началото бе словото