КСК 2008 - САМО история
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2008 - САМО история
То по принцип в Софийския не се изисква да влкючваш извори и историография, но според мен винаги носи предимство, ако покажеш компетентност.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Изворите и историографията НЕ са задължителни, пише го на сайта на историческия. Но ,както каза baban . . .
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Да, точно така. По-добре ги включите в самата тема. Примерно говорите за някакво събитие и казвате откъде са данните за него.
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
А то минали години как е било? 
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
По същия начин 
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аз лично не съм писал извори. Запецнах на тях и прецених, че няма смисъл да се бавя и продължих нататък. . . това да ви е най-малкия проблем.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Хора, много ми е интересно откъде мнозинството от вас се добират до теми, които впоследствие да учат. Чрез частни уроци, от справочници, дали пък от интернет, купувате ли си ги, на курсуве в университета ли ходите.... ? 
1968 - 1999 - 2008 - ?
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз лично ходих на уроци при частен учител, проверител в кампанията
Там обсъждахме нещата, аз си водех записки и после вкъщи с една камара учебници, академични издания и др. книжки си пишех темите 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аз ходя на курс, там ми ги дават готови. Иначе братовчедка ми ходи на уроци, там учителката и ги сглобява от разни учебници- много е смешно- по страници от тетрадка са лепени разни снимани колонки от учебник. Иначе и в нета има теми. Не знам колко са добри, не съм ги и чела, но виж тук
http://store3.data.bg/kandidati/Istoriq/~contents.htm
http://store3.data.bg/kandidati/Istoriq/~contents.htm
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
на предната страница пишеше нещо за Първа Световна - няма ли да е включена в конспекта така разбрах аз от прочетеното
а за политическите борби на българите до Кримската война...тя включена ли е?
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Не е включена и борбата на българите до Кримската война. Включено е участието на българите в Кримската война, Раковски, Каравелов, Левски и Ботев
Просто виж програмата от сайта на СУ, обновена е...
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Относно това откъде взимаме инфо: аз реших да не откривам наново топлата вода и уча готови теми, които ми дават от курса. Иначе сам да си пишеш или по-точно "сглобяваш" темите е доста ползотворно, но не мисля, че дори по този начин от едно написване на тема след месец ще я помня по-добре от тема, която съм взела наготово (ако изобщо си я спомням де).
Don't think you are, know you are!
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
1.Когато аз кандидатствах, ходех на курса към Софийския. Сами си пишехме темите и после се оценяваха,имахме рецензии. Съответно преработвах..които имаха нужда от това,де.
2. От теми, които ми даде момиче,кандидатствало предната година.
2. От теми, които ми даде момиче,кандидатствало предната година.
- sharovski
- От дъжд на вятър
Някои ходи ли в събота на областния кръг на олимпиадата по история?
бал 24 - срам несрам - толкоз
-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: трети
Мхм,аз,но може би трябва дебело да подчертая,че съм 11 клас(и съответно от ходенето едва ли имаше особен смисъл).sharovski написа:Някои ходи ли в събота на областния кръг на олимпиадата по история?
Humanism is death disguised as life.