Редовно обучение

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Aucies_bg
В началото бе словото

Редовно обучение

Мнение от Aucies_bg »

Тъй като не видях такава тема или поне не намерих, някои може ли да ми обясни как стоят нещата с редовното обучение в СУ? Аз съм почитателка на психологията,но ме притеснява,че е само редовно.Тези,които учат редовно могат ли да ми кажат как се справят и успяват ли да съчетаят и работата и обучението?Все пак аз искам да се издържам сама а не да чакам на мама и тати,както предполагам и вие.
Ще ви бъда много благодарна,ако ми обясните и дадете лични примери и впечатления.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Re: Редовно обучение

Мнение от phoebe »

Много зависи то специалността, дали ще съчетаваш работа и учене. Има специалности, при които дори работа+учене и ти остава свободно време, има и такива, в които не можеш да излезеш за по бира с приятели, ако не искаш мъмрене на другия ден :mrgreen:
За психологията да се изкаже някой от техния факултет.
medicate, medicate
Аватар
Vissonia
От дъжд на вятър

Мнение от Vissonia »

И мен това ме притеснява, искам да си уча, няма как ще се работи, дали ще оцелеем.Нито има задочно за специалностите, които искам нито искам да съм задочно. >.<
NO EDGE!
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Vissonia написа:И мен това ме притеснява, искам да си уча, няма как ще се работи, дали ще оцелеем.Нито има задочно за специалностите, които искам нито искам да съм задочно. >.<
ами... заверки няма.
Теб те искат само да се явиш на сесия.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Vissonia
От дъжд на вятър

Мнение от Vissonia »

Бавария написа: ами... заверки няма.
Да, знам и това е много удобно :) , но трябва и да се вясваш, за да научиш, каквото ти трябва от специалността. ^-^
NO EDGE!
curse
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от curse »

Абе хора, извинявам се ако поста не ми е подходящ за тази тема. Но искам да попитам нещо. Тая година мисля да канд и в су и унсс, обаче.. ме притеснява точно присъствието. Вярно ли е (доста хора казват) че в унсс програмата ти е по-разредена (в смисал за разлика от су, където имаш 5 или даже 6 дни в седмицата лекции, в унсс имаш 3-4 дни, говоря за преобладаващите специалности), а също и че там не се държи чак толкова на присъствието, за разлика от су. Някой има ли такава информация. Или може би се заблуждавам, защото всичко си зависи от специалностите. И аз работя и искам да продължа да работя докато уча.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

В УНСС е наистина много по-разредено, а дори и това което го има, не е от най-задължителните за посещаване неща :roll:
medicate, medicate
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Vissonia написа:
Бавария написа: ами... заверки няма.
Да, знам и това е много удобно :) , но трябва и да се вясваш, за да научиш, каквото ти трябва от специалността. ^-^
Аз до сега на лекция да съм научил някоя спортна новина от 7 дни.

Уча си в нас...
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
banquier
В началото бе словото

Мнение от banquier »

Здравейте!
Нова съм във форума и наистина съм страшно очарована от полезността му :)
Аз също страшно много искам да работя, а и ми се налага. Въпросът ми е дали ще оцелея ако не ходя на лекции. Проблемът ми не е в това че не мога да си науча материала, а дали ще сев заяждат с мен?
Помогнете
Надявам се често да си пишем
УСПЕХИ!
Good night my someone.
Footman
В началото бе словото

Мнение от Footman »

banquier написа:Здравейте!
Нова съм във форума и наистина съм страшно очарована от полезността му :)
Аз също страшно много искам да работя, а и ми се налага. Въпросът ми е дали ще оцелея ако не ходя на лекции. Проблемът ми не е в това че не мога да си науча материала, а дали ще сев заяждат с мен?
Помогнете
Надявам се често да си пишем
УСПЕХИ!
Добре дошла. И аз съм нов във форума, но няма значение :wink: Има два момента, първо за да ти помогнат колегите сподели за коя специалност се бориш.
banquier
В началото бе словото

Мнение от banquier »

Здравейте:)
ДА ви кажа честно голяма мъгла ми е... не че му е времето сега да се чудя. В крайна сметка (нещо относително за мен) съм се насочила към МО, Стопанско управление, Публична администрация, Икономика и сега обмислям за Връзки с обществеността.
Много се радвам, че намерих този форум и се нядявам да си пишем редовно.
Поздрави!
Good night my someone.
Аватар
DanaO
От дъжд на вятър
Специалност: френска филология
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от DanaO »

В едно съм сигурна - филология и работа,не върви! :( Освен..ако не си вампир :mrgreen:
"Всички сте жаби и аз просто не мога да проговоря езика ви сам!"
banquier
В началото бе словото

Мнение от banquier »

Здравейте!
Пак аз:)
Незнам дали има смисъл изобщо да питам, но някой може ли да ми каже кой университет е по-подходящ за човек, който иска да учи и да се реализира в сферата на икономиката и да учи по време на следването си - СУ или УНСС. Личните ми предпочитания са към СУ и дори се замислям за някои специалности извън стопанския факултет, но същевременно въпреки мнението ми за УНСС( то е доста отрицателно) определени специалности там много ми харесват.
Благодаря ви за помощта и дори за прочитането на главоблъсканиците ми.
Good night my someone.
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

DanaO написа:В едно съм сигурна - филология и работа,не върви! :( Освен..ако не си вампир :mrgreen:

С това ми смаза всички надежди като валяк - мокър цимент.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

curse написа:Абе хора, извинявам се ако поста не ми е подходящ за тази тема. Но искам да попитам нещо. Тая година мисля да канд и в су и унсс, обаче.. ме притеснява точно присъствието. Вярно ли е (доста хора казват) че в унсс програмата ти е по-разредена (в смисал за разлика от су, където имаш 5 или даже 6 дни в седмицата лекции, в унсс имаш 3-4 дни, говоря за преобладаващите специалности), а също и че там не се държи чак толкова на присъствието, за разлика от су. Някой има ли такава информация. Или може би се заблуждавам, защото всичко си зависи от специалностите. И аз работя и искам да продължа да работя докато уча.
И аз ще канд в СУ и УНСС,но искам повече СУ,защото като се замислиш СУ е балкан разлика сравнение с УНСС мое мнение поне.И в СУ не държат на присъствието толкова нз кой ти го е казал,но аз го знам от човек ,който учи там.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”