Той каза "в сайта ще бъдат публикувани около 10 дни след контролното"aL` написа:Някой има ли идея с Ташев и оценките от онова "препитване" за 2ри поток.
Познайте дали са в "сайта" и колко дни минаха...
Иначе очаквам 6, колко иначе?
Той каза "в сайта ще бъдат публикувани около 10 дни след контролното"aL` написа:Някой има ли идея с Ташев и оценките от онова "препитване" за 2ри поток.
не, плакати...karla написа:Бавария написа: е аз съм с въпросната сиела, но някои думички така и немога разбера как се изговарят.
за това ще ги науча как се пишат и при говорене като стигна до додения термин просто ще го напиша... ;-]
И на изпита ще размахваш табелки с илюстрации? По- добре иди на факултативен латински - ще понаучиш кое как се изговаря
Аз намекнах същото в моя пост...aL` написа:А бе Kristo, защо ми се струва, че са минали вече 10дни ?
Не си се изгубил безследноaL` написа:А аз го казах иронично. . . ххх
Абе остави го този аЛ' само спам прави тука....а за оценките наистина доста повече от "предвиденото" се забавиха, което само може да значи, че сме толкова плачевни, че на човека не му се занимава с това да ги даде да ги качатKristo написа:Не си се изгубил безследноaL` написа:А аз го казах иронично. . . ххх
щом тъй ме повтаряш, нали?
Ми то тука друго не се прави.само спам прави тука....
Това не значи, че ако ти потрябва за нещо, не можеш да си я вземеш и да я ползваш... все пак си е твоя.Бавария написа:Начи в близките 10 години да не я мисля дипломата.
е ма мога ли си я зема по принципMura написа:Това не значи, че ако ти потрябва за нещо, не можеш да си я вземеш и да я ползваш... все пак си е твоя.Бавария написа:Начи в близките 10 години да не я мисля дипломата.
Е, то точно това е целта... да не учиш едновременно в друг университет държавна поръчка. Дипломата ти стои малко като гаранция. Но не е невъзможно. Някои му намират цаката и учат на две места, но не съм запозната с начините.Бавария написа:смисъл как става, ако учиш и в др университет, примерно