Биг Брадър 2
От жените,на мен ми харесват Елена,Силвия,Силва и Пламена.А от мъжете мисля,че Иван е единственият,с когото бих могъл да проведа нормален разговор.А останалите от мъжете са много зле.Особено пък тоя Недялко и онзи ,който остана гол.Те са направо за подигравка.Ако някой от тия двамата спечели,ще е срам за България.Но не бих се учудил,ако това стане.Според мен пръв ще изхвърчи Иван или поне ще е един от първите,защото по интелект няма нищо общо с останалите мъже в къщата,а и тези които гласуват са главно някакви простаци.Човек като Иван не би им допаднал.По-скоро ще подкрепят тъпанара Недялко
Ухаааа! 4 страници мнения!Знаех си аз че ще предизвикам фурор с тая тема.
И аз очаквах някой да ме е изпреварил с нея...На мен също ми е любопитна психологическата страна на експеримента...Но някои хитреци от тва са си направили машинка за пари...
Имам чувството, че нарочно вкарват подобни индивиди, за да внушат на наивниците колко е " гениално" да си прост. А тоя Недялко направо ми взе здравето.Е, тва ако не е трагедия , братче!!!
И момичетата - айде да не казвам какви.Иван ми се стори най - приемлив.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Нее никой не иска нищо да ти внушава-искат просто да пращаш СМС-и и да гладаш шоуто,че да има висок рейтинг и да пускат реклами от които да им капят кинти
Най-лесно се печели от простотията на хората
Най-лесно се печели от простотията на хората
Последно промяна от mushroomhead на 23 Сеп 2005, 12:13, променено общо 1 път.
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Смятах да погледам малко, колкото да не се чувствам съвсем вън от разговора, когато около мен се говори за това, но просто не можах повече от 2 минути.
Само на мен ли ми се струва че тези са по-зле от предните? Не ги огледах добре, но на пръв поглед приличаха на извадени от чалга дискотека.
Иначе, наистина психологическият елемент на шоуто е интересен, но по трагичен начин. Експериментът е насочен не само към тези вътре, но и към тези отвън, които гледат. Тъжно е как масата реагира на евтини скандали и колко пари могат да се източат от един прост сеир. Изключително грозно е как всички се радват когато нещо гадно стане.
[многословно изливане на възмущение]
Например, миналия път (тогава гледах от време на време) много се ядосах на организаторите че пуснаха онази Венета. Беше очевидно даже за обикновен човек че горката жена беше много лабилна и тяхната армия от психолози го е знаела и нарочно я е избрала за да става майтап. Нека цялата нация я гледа как се срива!
Защо всички толкова се радват на човешкото нещастие? Да, знам че е участвала по свое желание, но има ситуации и изпитания, които не могат да се предвидят, още по-малко от един човек със страдаща психика.
[/многословно изливане на възмущение]
To sum it up: грозна история. Миналия път гледах около една трета, този път изобщо няма да си давам зор.
Иначе, наистина психологическият елемент на шоуто е интересен, но по трагичен начин. Експериментът е насочен не само към тези вътре, но и към тези отвън, които гледат. Тъжно е как масата реагира на евтини скандали и колко пари могат да се източат от един прост сеир. Изключително грозно е как всички се радват когато нещо гадно стане.
[многословно изливане на възмущение]
Например, миналия път (тогава гледах от време на време) много се ядосах на организаторите че пуснаха онази Венета. Беше очевидно даже за обикновен човек че горката жена беше много лабилна и тяхната армия от психолози го е знаела и нарочно я е избрала за да става майтап. Нека цялата нация я гледа как се срива!
[/многословно изливане на възмущение]
To sum it up: грозна история. Миналия път гледах около една трета, този път изобщо няма да си давам зор.
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
гледаш сериалите, а? ще ти кажа аз на тебе.. ще видиш сега кон боб яде ли
и не си помисляй да се измъкваш.. разбрах те аз какво имаш предвид с тоива, което каза. хииич не ми се измъквай.. ще кажа на баба ти какви ги вършиш докато тя пазарува.. ааааааааа то твойто на нищо не рпилича.. ибрадърите, и сериалките, и академиците, и слави, и .. мамата си трака обаче

"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка: