Проблем със студентската книжка!Моля, посъветвайте ме!!!!
Модератор: sientelo
-
marie_france
- В началото бе словото
Проблем със студентската книжка!Моля, посъветвайте ме!!!!
Проблемът ми е следния.В момента разполагам с повредена студ. книжка и май ще се вади нова.Нямам проблем с оценките, тъй като присъствам във всички протоколи.Но доколко е важна книжката при подаване на молби за държавен изпит в 5ти курс?Носи ли се в канцеларията, проверява ли се?Или подаваш молба и лелките гледат само досието ти?Също къде се пазят протоколите за проведените практики, напр. по админ. право?Дали се гледат заверките за практиките в книжката или асистентите си имат някакви списъци?Със сигурност знам, че в канцеларията не се пазят такива протоколи.Питам, понеже се чудя дали да не се опитам да си остана със старата книжка, ако това ще ми създаде по-малко неприятности.Дотук книжката ми е била нужна само за записване, за пред роднините и СКГТ =), но не знам по-нататък къде ще ми я искат....Моля ви за бързи отговори, за да преценя по-скоро какво да правя.
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Проблем със студентската книжка!Моля, посъветвайте ме!!!!
Питай секретарктие,най-добре. Обади се по тел първо
Ако не успееш да събереш необх ти информация-отиваш вече на място...
Какъв е точно проблема..
Какъв е точно проблема..
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Проблем със студентската книжка!Моля, посъветвайте ме!!!!
За практиките сигурно ще ти ги гледат от книжката, поне на мен така ми гледаха като подавах молба за държавен изпит, щото верно май няма протоколи за тия неща или поне не при секретарките
Като птичка в небесата