КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2008-География
Някой,който си е купил вече справочника може ли да каже план-конспекта по география същият ли се запазва или има промени ??
-
diana_taseva
- В началото бе словото
abe hora da vi pitam za6toto nikade ne vidqh ima li kursuve po geografiq kum su ili nqkoi ot prepodavatelite dali dava uroci?
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
Не мога да разбера защо толкова искате да давате излишни пари за курсове и уроци.diana_taseva написа:abe hora da vi pitam za6toto nikade ne vidqh ima li kursuve po geografiq kum su ili nqkoi ot prepodavatelite dali dava uroci?
ГГФ и доц. Пенин!!! 
- Sun Shine
- Драскач
she-wolfff написа:Ами като ти се струват тъпи, си кандидатствай само туризъм. Какъв е проблема? Вярно, щеше да е добре да има повече хубави специалности с география (даже щеше да е много добре) , ама това е то. Ако щеш! В крайна сметка туризъм има и във Варна и в УНСС и къде ли още не. Не знам с какъв приоритет се водите - къде или какво искате да учите.
Как беше на олимпиадата?
Някой ходи ли? Колко грешки имате
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Ами за какво я учиш тая география тогава? За регионалното развитие ли?
Абе ваша си работа.
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
То чесно казано и аз повече искам Туризъм отколкото РРП повече езици се учат 
-
diana_taseva
- В началото бе словото
diana_taseva написа:
abe hora da vi pitam za6toto nikade ne vidqh ima li kursuve po geografiq kum su ili nqkoi ot prepodavatelite dali dava uroci?
Не мога да разбера защо толкова искате да давате излишни пари за курсове и уроци.
emi za da mi e sig vlizaneto,a i za6toto samo s u4ili6te ne stava pone s moeto
a i se pak kato sum na uroci mi e nekuv po-golqm stimul da u4a 6toto ako se gotvq sama idva momenta na marzela i aide to ima vreme aide utre i taka ;)ama mi trqbva ne6to ot su smisul u4itel nqkoi ima li ideq koi dava uroci?
Не мога да разбера защо толкова искате да давате излишни пари за курсове и уроци.
emi za da mi e sig vlizaneto,a i za6toto samo s u4ili6te ne stava pone s moeto
Няма промени.Sugarkata написа:Някой,който си е купил вече справочника може ли да каже план-конспекта по география същият ли се запазва или има промени ??
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
10х
Темата за почви как сте я писали какво включва,защото е формулирана +растителен и животиснки свят не е ли прекалено дълга ??И растениевъдството само зърнените култури ли включва?? 
Аз бях, но аз съм 11клас. Имам 3 грешки и то на много глупави въпроси. Ти как си се справилаSun Shine написа:she-wolfff написа:Ами като ти се струват тъпи, си кандидатствай само туризъм. Какъв е проблема? Вярно, щеше да е добре да има повече хубави специалности с география (даже щеше да е много добре) , ама това е то. Ако щеш! В крайна сметка туризъм има и във Варна и в УНСС и къде ли още не. Не знам с какъв приоритет се водите - къде или какво искате да учите.Аз смятам че и туризъм не е интересно и хич няма да го пробвам
![]()
Как беше на олимпиадата?
Някой ходи ли? Колко грешки имате
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
И как пък ще ти е сигурно влизането само защото ходиш на уроци? И другото.. ти заради даскала и парите, които хвърляш ли учиш или заради себе си?diana_taseva написа:diana_taseva написа:
emi za da mi e sig vlizaneto,a i za6toto samo s u4ili6te ne stava pone s moetoa i se pak kato sum na uroci mi e nekuv po-golqm stimul da u4a 6toto ako se gotvq sama idva momenta na marzela i aide to ima vreme aide utre i taka ;)ama mi trqbva ne6to ot su smisul u4itel nqkoi ima li ideq koi dava uroci?
-
diana_taseva
- В началото бе словото
she-wolfff написа:И как пък ще ти е сигурно влизането само защото ходиш на уроци? И другото.. ти заради даскала и парите, които хвърляш ли учиш или заради себе си?diana_taseva написа:diana_taseva написа:
emi za da mi e sig vlizaneto,a i za6toto samo s u4ili6te ne stava pone s moetoa i se pak kato sum na uroci mi e nekuv po-golqm stimul da u4a 6toto ako se gotvq sama idva momenta na marzela i aide to ima vreme aide utre i taka ;)ama mi trqbva ne6to ot su smisul u4itel nqkoi ima li ideq koi dava uroci?
emi 1-vo kato hodi6 na uroci kum dadeniq vuz,te u4at kak da napavi6 ne6tata, taka kakto gi iziskvat za nai-dobra ocenka ot samiq vuz na izpita.2-ro neserioznite hora kato mene i 99% ot bulgariite i osobeno ot sofiancite im trqbva nqkuv qk stimul za da napravqt ne6to.Kogato hodi6 na uroci ne stava da ne si nau4i6 se6ta6 li se.A kato si e4i6 u vas se si vika6 aide ima vreme aide dneska 6te propusna.Taka 4e nz za6to ti si tolko protiv tiq uroci ama seki si precenqva za sebi si kakvo mu e nujno i az sum precenila taka (fubar)
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Много хубаво, че имаш трезва преценка. Към твоето първо - това е така, че те учат да си напишеш темата, както те искат. Освен това и ти я дават, от теб се изисква само да я научиш. Но другото е, че те са си дали критериите и реално погледнато всички знаят как да си напишат правилно темите, не само тези, които ходят към определения ВУЗ. Стига да имаш мозък в главата всичко се постига. И към втората ти точка .. Кой казва, че не върви като ходиш на уроци да не учиш? Хората ти дават темата, обясняват и ти взимат парите - свършили са си работата. Това какво ще правиш после си е лично твоя работа. Вярно - стимул си е, но съществуват много по-големи стимули. А и още нещо! Аз си стоя в нас и си уча и изобщо не си казвам има време, напровтив - казвам си няма време
И не съм против уроците, само ти казвам как стоят нещата и от друг ъгъл.
Но както и да е. Както казваш - всеки сам си преценява.
Да споделя опит...една позната ходи на уроци от миналата година нарина 1500 лева по уроци и сега не бутва да учи нищичко,така че това е до воля казваш си уча и толкова ида ходиш и да не ходиш на уроци като те мързи и вкъщи няма да погледнеш 
Аз ходя на уроци. Понякога си мисля, че само си губя времето, понякога съм уверена, че няма нищо по-хубаво от частния урок
В зависимост от темата. Например, релеф, просто абсолютно нищо нямаше да науча, ако учителката ми не ми беше обеснила абсолютно всичко толкова подробно, че в един момент се почувствах като полуидиот
А и ме запознаха с някои изисквания за писането на тема, които едва ли щях да разбера от друг.
Иначе, не бих казала, че ме стимулират да уча. Има дни, в които толкова ме мързи, че просто няма начин да се размърдам и да си назубря темата.
Иначе, не бих казала, че ме стимулират да уча. Има дни, в които толкова ме мързи, че просто няма начин да се размърдам и да си назубря темата.
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)