Приятелски секс

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

fire написа:Ако в думата "Приятел" се влага смисъла "Приятел-гадже", то да. Съгласна съм на 100%! Но ако се влага само смисъла "Приятел", то НЕ! Никога! Кажи ми, можеш ли да правиш секс с момиче, което не обичаш?
Да. ИзображениеИзображениеИзображение. Не бих могъл да целувам момиче, с което не бих ходил, но това не значи, че не мога да правя секс с такова момиче.
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Ето нещо, по което с теб се различаваме на 100%. Всъщност, мисля, че това е типична момчешка черта. Но искрено се надявам да не е черта на всички момчета. :wink:
Моят отговор на въпроса е 100 пъти НЕ! Ако не те обичам аз никога не бих те целунала, а да не говорим за секс. Т.е. мога приятелски да те целуна по бузката, приятелски да те прегърна, но нищо повече.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

fire написа:Ако не те обичам аз никога не бих те целунала, а да не говорим за секс. Т.е. мога приятелски да те целуна по бузката, приятелски да те прегърна, но нищо повече.
Твърде вероятно е да говориш така, защото не си изпадала в ситуации със специфични обстоятелства като например: мислиш си "ммне..не бих я целунал" и в този момент тя те целува...отдръпваш ли се? Не. Или сте се събрали с добра (и нелошо изглеждаща) приятелка, пийнали сте и покрай "шегичките" и "боричкането" усещаш едно горещо желание...същото, което виждаш в очите и...казваш ли и че трябва да си ходиш? Не! След като ти се случи нещо подобно, се променя и мнението ти за тези неща ;). Предполагам си мислела и че целувката е нещо отвратително?...преди да получиш първата такава ;)
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Хей, никога не съм мислила, че целувката е нещо отвратително. Напротив! Прекрасна е, когато е с любимия човек... :wink:
А що се отнася до случките - не са ми се случвали толкова задълбочени неща поради простата причина, че когато някое момче, към което не изпитвам никакви чуства, е посягало да ме целуне аз тактично съм се отдръпвала и в такива моменти казвам, че между нас не може да има нищо повече от приятелство и за да замажа положението добавям "...за сега!" :wink:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Дори да са били привлекателни ? Ми браво, поздрав с Милена - Истина
Никога не казвай "да", когато чувствата ги няма в теб
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Да, дори да са били привлекателни. А, повярвай ми, около мен има доста привлекателни момчета, мъже... (или може би само на мен така ми се струва). Но ми е лесно да кажа "ДА", защото за мен не е достатъчно да си красив, за да те обичам. Даже мога да кажа, че направо е неостатъчно. И може би затова съм успявала да устоя и никога до момента да не казвам "ДА", "когато чуствата ги няма в мен..." :wink:
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Така като те "слушам", май теб трябва да питаме, от кога не си правила "такива теми" :)
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

А-ааааа, не се притеснявай... :wink: :lol: :lol: :lol:
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

кеч кеч кеч кеч !!!! :lol:
само сега и само тук - словесен двубой м/у fire и Sw1tched :D билети - на касата :D дали ще победят чувствата или плътските желания - елате и ще разберете :D
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

arielle написа: дали ще победят чувствата или плътските желания
Отново ще цитирам любимия ми сайт за астрология какво казва за Везните: "тяхна е репликата не се ревнувайте, а се редувайте" :D
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

arielle, ти си голяма подстрекателка!

Sw1tched, а какво каза любимият ти сайт за Лъвовете? :wink: Аз или Ти (според arielle)?
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

Sw1tched написа:Отново ще цитирам любимия ми сайт за астрология какво казва за Везните: "тяхна е репликата не се ревнувайте, а се редувайте" :D
мдам.. водолей съм аз.. истински :D
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

fire написа: Sw1tched, а какво каза любимият ти сайт за Лъвовете?
Обича да е лидер и да ръководи останалите маймуни . Горд до безобразие дори и в тежки за него моменти . Много щедър и безкрайно романтичен , но абсолютно непрактичен . Обича любовните истории , децата , скъпите вещи , веселбите и купоните на които той винаги е център на внимание . Като казвам винаги - значи винаги - в смисъл или е много интересен и забавен или ще се окаже в основата на грандиозен скандал . Смее се много силно и без задръжки - чак сълзи му текат от смях. Много е доволен , когато му поднасяш подарък придружен с необходимите комплименти и поведение . Тогава му ставаш любимец и за теб би извършил чудеса . Романтична натура ...
:roll:
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

я дай линкче за този твой любим сайт.. или не.. по-добре да ни съобщаваш от време на време положението на звздите и да ни декодираш 'що така правим :D
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Sw1tched, и това какво означава? Кой би трябвало да победи в спора? :wink: :P :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”