“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
аз съм при Бистра,от другата група Ани от нашата група е ходила,каза,че било хубаво. утре на Стрзн. ще ти разкаже!
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
учи се,но трябва да питаш при твоята катедра,там ще ти кажат. мисля,че испанска имат втори португалски при Томова ,не знам де. питай като се записвате за 2 език,ако се е сформирала група можеш да ходиш.
Не при нас го няма като втори и затва ми стана интересно изобщо някой учи ли го като втори
а и доколкото разбрах дори и испанска филология го нямат като втори
pi4 така е, португалски не се учи в никоя специалност като втори чужд език.. доколкото аз знам.. ще питам утре някой преподавател и ще разберем със сигурност
здравейте хора! във фирмата в която работя си търсим човек с португалски. условията са добри - можеш да си упражняваш езика и да изкарваш пари и то много добри... пък и работното време е удобно...мога да си ходя и на училище. оставям ви телефона на нашата HR-ка 02/ 489 81 95 - Плами! ако ви интересува или познавате някой които иска да се пробва и звънете!
Отдавна съм завършила френска филология, но от известно време ме човърка мисълта за португалски. Имам афинитет към езиците и уча доста "мързеливо".
Кажете, приемният изпит с какъв западен език е? Само редовна форма на обучение ли може да се запише? (аз съм работеща и не би ми се искало да загубя добрите си доходи, все пак).
Благодаря.
Хаха колежке и аз уча френска филология и мислех да уча и португалска ама се отказах.Учудвам се че ти се учи още
Приемен изпит-френски или испански
Всички филологии без българската са само редовна форма.
Благодаря за отговора, уважаеми съколега, малко по-късно ме информираха, че е само редовна форма, ама аз ей така, на, тайно си се надявах ......
А иначе, малко офф - къде в София в някоя езикова школа се водя курсове по португалски? Ама на добро ниво, все пак.