ДАТИТЕ НА ИЗПИТИТЕ 2008/2009
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: ДАТИТЕ НА ИЗПИТИТЕ 2008/2009
За жалост за решили, че в справочника такъв вид информация не е необходима, ама правилно... за к`во ли им е на кандидат-студентите да знаят колко трябва да платят...
Иначе и при откриването на Деня на отворените врати началникът на Учебен отдел Георги Гешев обяви, че ще са 20 лева таксите за предварителни КСК изпити. Аз планирах да ходя днес, но в крайна сметка в сряда ще се записвам, ама от това, което прочетох в справочника, разбрах, че май може да се плати "на място" таксата, така че аз лично ще пробвам по този начин... 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
И аз същоnadejda_mitova написа:Това е добре, че може и на място. И аз ще ходя в сряда
За сбирката на КСК 08 с участниците във форума съм навит,примерно като се стопли към май-юни , за да се изкъртим тоталноnadejda_mitova написа:Дайте направо да правим сбирка на форумаАз не знам за вас, ама аз не съм от София и идвам специално заради СУ. Такова внимание им обръщам... а те не искат да ми кажат колко им струва изпита :d Обаждах се и аз ама не получих инфо, половината телефони не отговаряха, ама какво да ви обяснвам като ви се сблъсквате със същото.
0x00000000
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Хора, имам едно питане относно изпита по история в ЮЗУ, ако някой знае евентуално. Той какъв е, аджаба, тема ли е, тест ли е, къде е поместен конспектът, кои периоди включва? Мерси предварително.
p.s. Знам, че въпросът не е много за тук, но обърках страниците с темите... а и надали е кой знае какъв проблем
Няма проблем, открих отговора на въпроса си. Теми са, 14 са, който има интерес, да си купи справочника на ДжУДзу
p.s. Знам, че въпросът не е много за тук, но обърках страниците с темите... а и надали е кой знае какъв проблем
Няма проблем, открих отговора на въпроса си. Теми са, 14 са, който има интерес, да си купи справочника на ДжУДзу
Don't think you are, know you are!
- DanaO
- От дъжд на вятър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
След последният изпит за КСК'08 !nadejda_mitova написа:Аз в случая го казах на шега, ама след време наистина може да се реализира. Да влезем един път, да мине училище и балове и тн и за всичко ще има време.
"Всички сте жаби и аз просто не мога да проговоря езика ви сам!"
- DanaO
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Дайте сега да го караме по-сериозно!
Кога ще се напием за изпитите?!

Кога ще се напием за изпитите?!
- DanaO
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Положителните мисли помагат за справянето с всяко препядствие 
ох..аз съм се панирала за тоя пуст изпит в СУ, вие вече за запиване мислитее..тцтц 
people always leave
- DanaO
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Пробвай панировка в корн-флейксeleos написа:ох..аз съм се панирала за тоя пуст изпит в СУ, вие вече за запиване мислитее..тцтц
- DanaO
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
DanaO написа:Пробвай панировка в корн-флейксeleos написа:ох..аз съм се панирала за тоя пуст изпит в СУ, вие вече за запиване мислитее..тцтцНяма какво толкова да се стресираме...или ще бъде или няма да бъде.Всичко си зависи от нас самите
Поживях,видях и вече не се коркам толкова много.Макар че 2006та като трябваше да кандидастватвам...а-ле-леее какви размисли и страсти имах преди пробния по география...неистински! ( опит имам само на предварителен...защото френските братя решиха да ме приемат,но въпреки това се чувствам по-спокойна....
)
Ааа какво ти излизане. Спя, ям и уча ..няма излизане нямааа нищо. Трябва да се изкарат добри резултати.. 
people always leave
Изумявате ме.
Извинете за тъпия въпрос, но друг човек ме записа на предварителен по биология и на картончето което са му дали датата е 03 юни 2007 това какво означава?