КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Re: КСК 2008 - математика

Мнение от null-byte »

Знаеш ли кои са темите :lol: :lol: :lol: .
Някаква учебна стратегия свързана с материала :roll: .
0x00000000
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Темите ли? Да не имаш предвид задачите? Даааа... преди време бях написал, че до 3115-та година ги имаме и разпечатваме, за да ги "продаваме" на съответното КСК.
В рамките на шегата...
Та. Единствените теми, които трябва да знаете е, така да кажем, са от конспекта за изпита. Но това е целия материал от училище, така че няма какво да се разсъждава. :lol: :lol: Решаването му е майката, колкото и клиширано да звучи. Само че кажи докъде си с материала, защото на този етап това е най-важното. Най-късно до края на април, началото на май темите трябва да са усвоени, за да се премине към по-екстравагантни задачи. Иначе просто го няма нужното ниво за решаването им. Доколкото видях предварителния е на 18-ти май. ;)
Изображение
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Бeтон написа:Темите ли? Да не имаш предвид задачите? Даааа... преди време бях написал, че до 3115-та година ги имаме и разпечатваме, за да ги "продаваме" на съответното КСК.
В рамките на шегата...
Та. Единствените теми, които трябва да знаете е, така да кажем, са от конспекта за изпита. Но това е целия материал от училище, така че няма какво да се разсъждава. :lol: :lol: Решаването му е майката, колкото и клиширано да звучи. Само че кажи докъде си с материала, защото на този етап това е най-важното. Най-късно до края на април, началото на май темите трябва да са усвоени, за да се премине към по-екстравагантни задачи. Иначе просто го няма нужното ниво за решаването им. Доколкото видях предварителния е на 18-ти май. ;)
Да на 18 май ще е "клането" . Сега съм на вълна стереометрия и приключвам и минавам на екстравагантните задачи :bom: .
Ако имам чип в ухото дали ще го набарат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
0x00000000
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

Първо, да се оплача, че за мое голямо съжаление, се оказа, че геометрията вече не ми е предпочитания дял на математиката... Просто тази пауза от една година, в която не съм се докосвала до геометрична задача, ми е ***** женското родителско тяло на техниките за решаване... Сега почти отначало трябва да ги изграждам пак...

А нещо по-съществено-за курсовете в СУ. Трябва ли да ходя да се записвам специално или вносна бележка от банката е достатъчна като отида направо на курса?
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Sla-Mori написа:Първо, да се оплача, че за мое голямо съжаление, се оказа, че геометрията вече не ми е предпочитания дял на математиката... Просто тази пауза от една година, в която не съм се докосвала до геометрична задача, ми е ***** женското родителско тяло на техниките за решаване... Сега почти отначало трябва да ги изграждам пак...

А нещо по-съществено-за курсовете в СУ. Трябва ли да ходя да се записвам специално или вносна бележка от банката е достатъчна като отида направо на курса?
Тогава за стереометрията к'во излиза :laughing6:
0x00000000
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

Е на стереометрията най-основното й го имам от задължителната подготовка (да, знам, че това е малка част от всичкия нужен материал), определено имам пространствено мислене, така че, предполагам, че ако си наредя геометрията в съзнанието като хората, за което имам 1-2 седмици, защото от другата я започвам (стереометрията), няма да е чак такава сизифовска мъка.

По-важното, въпросът ми за записването, си остава.
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Ето ти телефоните звънни и питай :
(02) 868-71-80 или (02) 862-23-73
Дано ти помогне това...
0x00000000
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

Аз телефоните ги имам, но мразя за такива неща да питам по телефон, особено като знам колко е мила администрацията на СУ :lol: Та реших да пробвам със запитване към препатили, амаа...явно няма да стане така :bounce:
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Ми ходи тогава на живо да разговаряш с тях.
0x00000000
piros
В началото бе словото
Обратна връзка:

Купата на ФМИ

Мнение от piros »

Ще ходите ли на турнира за купата на ФМИ? Аз мисля да ида, защото нали уж задачите в първи кръг са като на изпита, да направя една суха тренировка. :) И да, знам, че оценката няма да ми я признаят като за изпит (или поне така мисля и съм 95% сигурен :)) А вие как мислите?
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Ми аз няма да ходя :)
Успех!
0x00000000
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Sla-Mori написа:Аз телефоните ги имам, но мразя за такива неща да питам по телефон, особено като знам колко е мила администрацията на СУ :lol: Та реших да пробвам със запитване към препатили, амаа...явно няма да стане така :bounce:
Личи си, че не познаваш Ани и Вили, така че за да дадеш мнението си за даден човек, първо разбери, кой е и какъв е. Иначе не са коректни такива изказвания.
Никакви особености няма по процедурата за плащане. Аз платих за сестра ми. На касиерката й трябват три имена и 210 лв., за да ти издаде фактурата и готово. По банков път не ми се вярва да е сложно.
Изображение
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Абе Бетоне винаги съм се чудил това ти ли си на снимката :D .
0x00000000
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

:lol: а ти ли си това в подписа ти? :lol:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя