Дати за изпити 2008г

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
elektra_
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Дати за изпити 2008г

Мнение от elektra_ »

Наистина няма логика.На предварителния би трябвало да се процедира както на редовния.
Сигурни ли сте че ще е само една тема?
Право, 1-ви поток, 4-та група
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Писах на Историческия факултет, ама никой още не си е направил труда да ми отговори, не че е неочаквано :evil: Утре ще се обадя или направо ще отида да питам на място... Ще пиша, като знам със сигурност.
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Мнение от LoShOtIIkA-F »

Чакаме :roll:
Аватар
explorer
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Може да се пита и тогава, да. Аз още в понеделник ще се запиша със същата цел, но конкретно за предварителния още утре ще се чуя с хората в ИФ. Иначе то записването комай в Учебен отдел ставаше, а там е и началникът, който съставя Справочника, така че той със сигурност ще знае ;) И да, действително трябва всичко да се учи... До 11 май има време, макар и малко, но за да не става напечено и да не тръпнем после и за редовния, най-добре сега да се напънем, че после да е по-леко (или поне така се предполага) :bounce:
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
explorer
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Днес говорих с една адски НЕлюбезна служителка от Историческия факултет, която преди да ми даде отговор, 10 пъти ми обясни, че всичко си пишело в справочника и на сайта. В крайна сметка отговорът беше, както и очаквах, че и на предварителния, и на редовния изпит по История на България ще се теглят две теми на лотариен принцип. Така че, дишайте спокойно! :) Иначе ако всички от администрацията са такива, чакат ни много разправии като бъдещи студенти на СУ :bounce:
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
elektra_
От дъжд на вятър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от elektra_ »

Добре дошли в ИФ!Администрацията тук е прословута с нелюбезното си отношение,особено една от секретарките. :lol:
Но аз за това гледам да стоя по далеч от нея.Макар че другата седмица ще ми се наложи сблъсък,тъй като не знам като съм завършила предходна година дали на предварителния трябва да се записвам с диплома и ако да как ще си я взема от нелюбезната лелка. :roll:
Право, 1-ви поток, 4-та група
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

elektra_ написа:Добре дошли в ИФ!Администрацията тук е прословута с нелюбезното си отношение,особено една от секретарките. :lol:
Но аз за това гледам да стоя по далеч от нея.Макар че другата седмица ще ми се наложи сблъсък,тъй като не знам като съм завършила предходна година дали на предварителния трябва да се записвам с диплома и ако да как ще си я взема от нелюбезната лелка. :roll:
Нападния с празна бирена бутилка...
Леле аз като чета излиза че персонала свързан с администрацията е под всякаква критика :brave: .
0x00000000
Calaf
Пишете, о, братя

Мнение от Calaf »

elektra_ написа:Добре дошли в ИФ!Администрацията тук е прословута с нелюбезното си отношение,особено една от секретарките. :lol:
Мисля, че си дълбоко неправа! :roll:
Nessun dorma, nessun dorma!
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

С мен бяха адски любезни пък и съм много доволен. Явно съм имал късмет :D
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

Любезност ? Това в СУ май не са го чували..особено на касата. Както и да е ..
people always leave
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

eleos написа:Любезност ? Това в СУ май не са го чували..особено на касата. Както и да е ..
Честно казано и аз се изненадах, 'щото гледам тука във форума всички се оплакват :lol:
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

Еми аз предварително като четох и си викам има няква грешка, обаче се обедих че няма. Найстина незнаят какво е любезност и добро държание. Вярно че гледат да ти вземат парите и друго не го интересува, но все пак ... :roll:
people always leave
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”