Изпит по "Теория на масовите комуникации"
Модератор: Шепот
- D-E-N-I
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Изпит по "Теория на масовите комуникации"
Някой да има наблюдения върху изпита по "Теория на международните отношения" при проф. Пенка Караиванова? Дала ни е конспект от 33 въпроса, от които имаме на лекции само 8
Аз съм задочно, затова и часовете са ни много по-малко, следователно и материала, който ни е преподаван... Дали ще може да се мине при нея само с тези лекции и влияе ли по някакъв начин курсовата при нея? Както и дали е възможно да се препише
Ако имате някой от другите въпроси или ми отговорите, ще съм ви много благодарна 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ако е ТМК, четете книгата на Петев. Ако е ТМО - търсете лекции на Нейкова. От едното до другото има огромна разлика. Караиванова не ми е предавала, но знам, че курсовата има значение.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- mеmento
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Изпит по "Теория на масовите комуникации"
Хахаха, спомням си ги и аз тези вълнения. При Петев се преписва, ама при Караиванова...
Лекцийте й между другото са много смислени и супер интересни, дисциплината е готина като цяло! Аз при Петев не бях разбрала, че трябва да си избереш втори въпрос и да пишеш по него, имах само един и имам 5,50 
Ей това му е най-забавното и най-трягичното на това място - т.нар. ФЖМК!!!
Ей това му е най-забавното и най-трягичното на това място - т.нар. ФЖМК!!!
- D-E-N-I
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Дам... аз успях да си препиша при Караиванова (това беше миналата сесия). Сега е на дневен ред априлската сесия, за която успя да ми помогнеш за Петев
Да имаш наблюдения върху другите изпити и някакви препоръки - КОК, Политология, ТВ комуникация при Райчева, История на ТВ и ТВ системи...

- mеmento
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
По КОК, ако си ПР - УМНАТА!!! Тя тая лудата мрази ПР-ите, нас ни беше скъсала почти всички с 5-6 изключения, които имаха тройки! Беше кофти! Мнооого кофти! Ако си книгоиздаване, нямаш проблеми, аз със собствените си очи видях как Дерменджиева пише тройки на току-що появили се студенти пред кабинета й! Поне да бяха влезли вътре, та да ни замажат очите, а то няма срам! Ако си журналистика - тя там е неутрална! За телевизията при Л. Райчева - ние имахме тест, не беше никак труден, по лекциите й, не си спомням вече дали се преписваше, но така или иначе нямаше нужда, оценките бяха доста завишени - като е видяла нивото и се е отчаяла сигурно! Другите... не си ги спомням... sorry, сега съм луднала, че имам да пиша дипломна, а и наваксвам с невзветите от 3ти курс! Успех! 
- mеmento
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Политологията беше гадна, имахме и някви курсови даже, изпита беше кофти, но тя се отнесе доста добре, питаше дали оценките ни трябват за стипендия и общежитие май, ако не се бъркам. Но не бяха високи, де! Много държи на лекциите си, на присъствията също! Пак успех, мноого успех от мен! Дано да съм помогнала все пак!
- D-E-N-I
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Мерси много! Наистина ми помогна
Аз съм журналистика, но съм задочно... ще видим как ще се справим - да се надяваме достойно
Желая ти успех с курсовата и със невзетите изпите
Стискам ти палци
))
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Не може да бъде. о.О Преподавател, предпочитащ книгоиздаване. о.Оmеmento написа:По КОК, ако си ПР - УМНАТА!!! Тя тая лудата мрази ПР-ите, нас ни беше скъсала почти всички с 5-6 изключения, които имаха тройки! Беше кофти! Мнооого кофти! Ако си книгоиздаване, нямаш проблеми, аз със собствените си очи видях как Дерменджиева пише тройки на току-що появили се студенти пред кабинета й!
Какво е това КОК?
~ Кътчето ~
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Мога да ти кажа на английски кво е 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
КОК си е КОК. Има и алтернативно наименование, което чух тъкмо от ПРи.
Но официално е Компютърно-опосредствана комуникация. Ще го имате догодина 2ри семестър.
Но официално е Компютърно-опосредствана комуникация. Ще го имате догодина 2ри семестър.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември