Ken Lee !?!

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Re: Ken Lee !?!

Мнение от Cecilia Lisbon »

Вярно ли е, че продуцентите на М. К. (Марая Кери де, не Мартин Карбовски) искали да се свържат с нея, защото и харесали гласа, и искали да и предложат да запише албум, и в Лондон я викали, и, и, и,....

О Мъ Гъ!
:shock:
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

За албум точно не знам, но другото е вярно :) Поне така казаха в едно от предаванията на М Айдъл
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
Veles
В началото бе словото

Мнение от Veles »

Да и във вестниците пишеше че продуцентите на Virginia records са звъняли да я продуцират :lol:
"прераждане" означава универсално трансцендентално преминаване от едно същностно състояние в друго, като развитие по права линия, а не в кръгова цикличност
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Бавария написа:в този случай - българо-мохамеданин
Жената е чиста българка, просто е омъжена за турчин.

И мен не ме дразни.Пее й се- нека пее.Мюзик Айдъл е за таланти.Е , да , тя няма особени данни, да не кажа никакви,но това не й пречи да отиде и да се пробва.
Нека не бъдем толкова тесногръди
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Разни хора, разни идеали...
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Оффф, тва е гавра с жената и иначе хубавата песен.
Верно, че е смешно, забавно и пр., ама откога чуждото невежество стана повод за възхищение?! :idea:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Raya_Alexandra написа:Оффф, тва е гавра с жената и иначе хубавата песен.
Верно, че е смешно, забавно и пр., ама откога чуждото невежество стана повод за възхищение?! :idea:
Защо да е невежество? :roll: Жената поне се е престрашила да отиде там без значение дали може да пее или не.Имам една колежка която има божествен глас,но и миналата и тази година е ходила на кастингите и не се е престрашила да влезе да я чуят.А и Алекс не вярвам някой да се възхищава,просто направиха десетки миксове които наистина звучат доста добре.......миналият Петък във Fire пуснаха 2 такива които бяха много добри. :)
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

На тоя Мюзик Айдъл (от това, което показаха по телевизията (с ясната представа, че са избрали най-големите скици, за да задържат зрителския интерес)) се беше помъкнало куцо, кьораво и сакато... буквално. Не виждам как човек (като Валентина Хасан, М. Джексън на кроасаните, Милен, който не можеше да говори, кво остава да пее или пр. индивиди), който има обективна преценка за себе си като визия и гласови възможности, би отишъл да се излага и да става за смях на цяла България, претендирайки да е 'новият музикален идол на България'... :|

Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Винаги има нужда и от такива хора.Това исках да кажа Алекс...че трябва да имаш смелост да се покажеш пред толкова хора,независимо дали можеш да пееш или не.
То и аз мислех да ходя,но нещо гласа ми точно този ден ми направи проблем :P :mrgreen:
Това исках да кажа общо взето....без такива хора няма да е забавно,защото наистина беше такова.А и все пак жената си е направила труда да дойде от Испания специално за това доколкото знам :)
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Aбе, Мите, нз за теб, ама аз вземайки решение да се явя на подобен конкурс, бих си осигурила поне обективно мнение за това как изглеждам и звуча отстрани.
Отивайки на такъв конкурс, очаква се, че човек се възприема като потенциален 'музикален идол'. Това не е нов формат за България и хората вече знаят какво ще се очаква от тях в следващите кръгове. Нз как Милен например, си е представял, че ще пее песен на чужд език. Явяването на такъв конкурс без специална подготовка или наистина самороден талант, говори за посредствено отношение към самия себе си, на първо място, и неуважение към 'журито' и зрителите на второ.
Винаги има нужда и от такива хора.
Да, за да се смеят хората за тяхна сметка. Ок.
Защо обаче глупостта и невежеството трябва да се издигат на пиедестал?!
Валентина Хасан вече е по-известна от всички 9 момичета накуп, които се класираха за малките концерти.
:idea: :arrow: Прост народ - проста държава. (вече и не само държава)

Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Не бих казал прост народ.
Просто народ който обича сеира!
А относно това дали Валентина е по-известна от всички 9 момичета....ами явно хората са я харесали повече....аз не съм чул досега Невена(1 Сезон) да са я потърсили по сериозно от чужбина.Направи 2-3 песни тук и дотам....а доколкото знам някакви продуценти са предложили на В.Х да запише тази песен (дори май бяха продуцентите на Марая Кери).В този случай търсенето определя предлагането :)
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Хора, шоуто е за да се забавляваТЕ, нали не мислите, че някой от участниците, ше стане световноизвестен? Идеята на такива програми е да покажат характерите на участниците и техните емоции, а това, че се канят на стават звезди, не е вярно - това е само уловката, за да има състезателност...

Този формат е приложен в около 30 страни в целия свят, да сте чули някой известен победител в тях? Освен Кели Кларксън, аз лично не съм чувал други победители в него. Е и Кери Ъндърууд, но едва ли от форума някой я знае...

Идеята е - никой от тези участници няма да стане звезда, дори и бг-звезда... но Валентина е пробила правейки, точно каквото авторите на шоуто са искали - да забавлява, а не да може да пее... то и аз не мога да пея, но ако бях отишъл щяхте да гледате как пелтече по БТВ на кастинга в Бургас и клипчето да има повече гледания от школуван певец, който са одобрили за шоуто... защо? Защо ли? Защото никой не става известен от телевизора, освен ако не е актьор... обикновенните хора не стават звезди от шоу-програми ако могат да пеят, танцуват, или броят до 10 на китайски... това се нарича шоу-бизнес и само ви карат да си мислите така...

Неверници...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Между другото, за мен е непонятно защо се обръща такова внимание на въпросната Валентина Хасан.
Всяко чудо за три дни.И в първия сезон имаше всякакви музикални инвалиди и некадърници, но както става с всички предавания от този тип( Стар Академи, Биг Брадър и т.н.) всичко потъва в дън земя точно след края на шоуто.

Пък и толкова ли нямаме истински наболели теми и въпроси, за които да се притесняваме?В България гъмжи от такива и е по-добре да вложим отрицателната си енергия в разрешаването им,отколкото да се занимаваме да оплюваме някой, за който точно след 1 месец никой вече няма да си спомня.

Аз лично гледам Мюзик Айдъл за развлечение.Нито се вживявам в това кой ще спечели, нито ми пука честно казано, точно защото, както каза Кристо, тия хора звезди няма да станат.И то не защото нямат достатъчно качества,дори напротив, повечето от тях пеят направо професионално, но...просто няма да стане.И причините са много.
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Мюзик айдъла е създаден,за да се популяризират тъпизмите на Иван и Андрей,както и Това го знае всяко чаве и Сблъсък....
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ари Коивунен - финландският мюзик айдъл от миналата година. И Ханна Пакариннен. Само тях освен Кели съм чувала. Но най-вероятно просто заради личните ми музикални предпочитания...
А песните, които карат Невена да пее, честно казано, не знам как тия хора се навиха да идат на втория кастинг - изключително тъпа музика и пишат. Въобще не и отива.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”