Ще се опитам да ти го обясня с думи прости, защото явно се правиш на ударен, или както има израз в българския, на "дръж ми шапката".Накратко - на неразбрал.Многобройните ти банове(които според теб са неоснователни) са заради(поствам избрани цитати):Levitt.Alex написа:Миличък, никъде в хипотезите на поне десетината теории фигурата на анонимен форумен драскач не съществува като субект на правото.rogertaylor написа:Точно над твоята тема можеш да намериш съответното горецитирано от мен.Неколкократно си бил предупреждаван(обиди на религиозна(християнска) основа), беше обещал дори да спреш с подобните, но след всеки бан ти се завръщаш все по-нагъл и все по-търсещ правата си.И на всичкото отгоре твърдиш, че си репресиран на религиозна и етническа основа.Въпреки, че самия ти обиждаш на "християнски животни" и прочие.Ще цитирам администратор на един друг форум : "Когато се държиш като теле, към теб ще се отнасят като теле!".Чл.2. Потребителите се задължават при общуването помежду си да спазват нормите на добрия тон и да поддържат дух на взаимно уважение. Забраняват се обиди към потребители на каквато и да било основа.
Чл.3. (1) Изрично се забраняват всякакви изказвания, призоваващи към насилие, репресии и геноцид над каквито и да било общности (социални, етнически, религиозни, национални, професионални и т.н.).
Използването на цитати (религиозни цитати) от материалната и нематериална духовна култура не може да подлежи на санкция, тъй като е първи източник на юдео-християнската правна традиция
Ужасно трудно е да обичаш християнка, дори съзнавайки, че, тя, е просто едно животно.
И това са само 1вите 2, които намерих преглеждайки обсъжданията на бановете ти.А има още доста.Анонимковците и верните продължители и потомци на славното дело на бай Петко Свинаря цял живот ще обвиняват някого за проваления си живот, ще се наливат с метилов алкохол и ще спукват от бой нещастните създания,
направили грешката да им пристанат
Ще ти го обясня така: на никого в този форум(или вероятно на хора, броящи се на пръстите на едната ръка) не му пука колко хилядолетен е родът ти, колко значим за държавата Израел е и така нататък.В този форум има правила, сред които е и това, че е забранено нарушаването на добрия тон.Ти МНОГОКРАТНО нарушаваш добрия тон в най-различни теми, включително и в тази :
И ще ти кажа още нещо.Този форум и потребителите му още при регистрация маркират, че са СЪГЛАСНИ с правилата му и ще се съобразяват с тях, а при противното - ще бъдат санкционирани.Доколкото правилата на форума не са в противоречие с Конституцията на Република България(а дори и без правно образование мога да твърдя, че е така) ти си длъжен да ги спазваш.Когато не ги спазваш - фащаш крилца и излиташ като "мръсно коте".Можеш да си спестиш поредното мнение изпълнено с псевдо-адвокатски изпълнения, защото никак не ме впечатляваш, а си ми през репродуктивния орган.Уважението, драги г-н Левит не се НАСЛЕДЯВА, а се печели.Ако искаш да получиш уважение, първо трябва да дадеш същото!в поверения ви форум "една сбирщина" от анонимни клозетни дегенерати, отплували от сантираното отверстие,
Ако помислите и промените отношението си, съм сигурен, че тези "несправедливи" банове няма да ги има.Но до момента, до който се държите като идиот, ще бъдете третиран като такъв.Има една сентенция : "Всекиму своето".