Академия на МВР
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
Re: Академия на МВР
null-byte Любими мой
Когато ми е нужна секретарка,непременно ще се обърна към теб...И съжалявам за демонстрираната"простотия",ама съм си простачка...какво да се прави
И както казва един познат-"когато говорят двама,не е прилично да се бърка трети" 
- sharovski
- От дъжд на вятър
Както казва моя приятел Нео (от Матрицата) "Елате повече" 
Аз се майтапя,майтапя ама posetitel каза че бала бил 20....мене ще ме е срам ако изкарам толкова и ако кажа на баща ми,който толкова кинти ми е дал за уроци,че са ме приели...при вас не знам как е,но нито бала,нито нормативите ме респектират (не че мога да изкарам всичко на макс,но това не е нужно)...Вие ако си мислите че сте голяма работа да се класирате накрая (а класиралите са около 80% след всички изпити,щото повечето не могат да изкарат 3ка)...радвайте там!
Казал съм там в горния пост "куцо,кьораво и сакато" и не съм мислел че ще има хора,които ще се захващат за всяка една моя дума...мисълта ми беше че в чужбина курсантите пясък ядат,а пък тук на 30 лицеви ти казват "Браво!"
п.с. null-byte мисля че има мераци върху мене да скача.Сякаш аз съм нахъсания простак...ок...пийс...и наистина недей се впряга!
Аз се майтапя,майтапя ама posetitel каза че бала бил 20....мене ще ме е срам ако изкарам толкова и ако кажа на баща ми,който толкова кинти ми е дал за уроци,че са ме приели...при вас не знам как е,но нито бала,нито нормативите ме респектират (не че мога да изкарам всичко на макс,но това не е нужно)...Вие ако си мислите че сте голяма работа да се класирате накрая (а класиралите са около 80% след всички изпити,щото повечето не могат да изкарат 3ка)...радвайте там!
Казал съм там в горния пост "куцо,кьораво и сакато" и не съм мислел че ще има хора,които ще се захващат за всяка една моя дума...мисълта ми беше че в чужбина курсантите пясък ядат,а пък тук на 30 лицеви ти казват "Браво!"
п.с. null-byte мисля че има мераци върху мене да скача.Сякаш аз съм нахъсания простак...ок...пийс...и наистина недей се впряга!
Последно промяна от sharovski на 17 Мар 2008, 22:25, променено общо 1 път.
бал 24 - срам несрам - толкоз
Следващия път чети по 10 пъти к'во съм писал , помисли 'що съм го писал , и тогава ми показвай гледната си точка върху морала на човек на ЛСsharovski написа:Както казва моя приятел Нео (от Матрицата) "Елате повече"
0x00000000
- the empress
- В началото бе словото
Споко!ellahex написа:благодаря за инфото и за надеждите, които ми давате:).Силно се надявам да вляза...
-
ellahex
- В началото бе словото
the empress, и аз съм на самоподготовка
,но да се надявамв че ще успеем.........така че стискам палци 
What if I say I'm not like the others?
- the empress
- В началото бе словото
^И аз на теб!
Ехее, млади сме още, бая опити можем да направим! 
Примерно 10 опита и на 30 да си студент нали !?the empress написа:^И аз на теб!Ехее, млади сме още, бая опити можем да направим!
0x00000000
- the empress
- В началото бе словото
^ Луд умора няма, само се поти. Аз лично наистина късно реших да кандидатствам в АМВР. Тая година ако ми излезе късмета- излезе, ако не- голям праз. Догодина.
- sharovski
- От дъжд на вятър
null-byte комплексар такъв само не ми говори на кво и на що...и недей да ми са репчиш...мишка такава.
Явно още не си разбрал,че когато 2ма мъже си мерят пишките 3ти не е нужен.Не вярвам the empress и ellahex да изгарят от желание да ти разберат компетентното мнение - мишок такъв!
Явно още не си разбрал,че когато 2ма мъже си мерят пишките 3ти не е нужен.Не вярвам the empress и ellahex да изгарят от желание да ти разберат компетентното мнение - мишок такъв!
Я ми кажи какви комплекси избивамsharovski написа:null-byte комплексар такъв само не ми говори на кво и на що...и недей да ми са репчиш...мишка такава.
Реагираш като сърдит козар , на който една от козата е претърпяла неуспешна операция на едната ци** .
Пак не си помислил добре , преди да пишеш Галине :>
Я ми покажи къде се "репча" , започвам да си мисля че ти си Галин Калчев a.k.a. Релефа
О какви забавни пословици използваш ^^
Ще го имам напредвид , а ти прочети внимателно определението за форум и какво му е предназначението.
Или по-добре си направи форум с 2 юзера
Как не вярваш така ^^, и аз не вярвам ти да имаш грам мозък в главата си ^^ .
BTW Шаро ( а може и Балкан ) , моля те нека на ЛС да си пишем за да мога да творя от сърце
Няма нужда от излишен спам , все пак ти си Релефа
Не си ти човека който трябва да преценя дали някой го интересува от постовете на другите .
P.S
0x00000000
- Plamen Georgiev
- В началото бе словото
Вие не сте наред! Тая тема е за нови курсанти, които искат да научат нещо повече за Академията.. Вземете се успокойте и не пълнете темата с глупости!
Айде със здраве !
Айде със здраве !
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
Някой случайно да има представа кога ще обновят сайта на АМВР,всички висши училища вече го направиха..тез какво чакат 
-
ellahex
- В началото бе словото
и аз това питам , но никой не знае. Във Варна на 25.03, в Спортна зала, ще има изложение на ВУЗ-вете, надявам се тогава да разбера всичко.
What if I say I'm not like the others?
- sharovski
- От дъжд на вятър
Те какво имат за обновяване....имат да казват там 4-5 нови специалности, 2-3 дати за изпити и едни таксички за изпитите
.В началото на май ако има инфо в сайта ще е супер.
Posetitel имам един въпрос към тебе...малко тъп ама все пак въпрос.Прочетох че лауреатите от национални олимпиади в СУ влизат с оценка 6.00...
В АМВР има ли такъв вариант?
Posetitel имам един въпрос към тебе...малко тъп ама все пак въпрос.Прочетох че лауреатите от национални олимпиади в СУ влизат с оценка 6.00...
В АМВР има ли такъв вариант?