Music Idol 2
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Re: Music Idol 2
тук много грешиш,драги. Това,че ти го правиш,не значи,че всеки друг също го прави. Дедукцията ти е грешнаAlexLevitt написа: Моето мнение е, че успехът на това бутафорно шоу се дължи на масовата страст и тотално опошляване у българите и най-вече в насладата от чуждото унижение
Toto-I will remember
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Не е истина. Над два милиона души в чужбина и близо един милион в България са гледали Валентина Хасан в youtube... "Кен Лий" стана световен хит и в момента е третото най-популярно видео в света!
Не е честно светът да е толкова тъп!!!
А това вече е гавра с труп.
Не е честно светът да е толкова тъп!!!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ахахахахах, това е най-очарователният абсурд, който се е случвал напоследък! В интересно време живеем... 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Amellie
- Постоянно присъствие
Jamesmagno написа:Не е истина. Над два милиона души в чужбина и близо един милион в България са гледали Валентина Хасан в youtube... "Кен Лий" стана световен хит и в момента е третото най-популярно видео в света!
Не е честно светът да е толкова тъп!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Още не мога да проумея как е възможно това да се случва...Но фактите говорят- тълпата е жадна за зрелища...Freak Show е най-точното определение. Чудя се , защо направо не прекръстят така шоуто.
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Това с популярността на "Кен лий" на мен ми е много непонятно, ама както и да е.
Обаче тоя път наистина явно са подбрали истински таланти. Мъжете не съм ги гледала (всъщност, досега съм гледала само последния концерт на жените).
Изключително впечатление ми направиха Нора, Деница и Мария. Скриха ми шапката (особено Нора и Деница, уау!), а и песните ми бяха все любими и изпълнени брилянтно.
Обаче тоя път наистина явно са подбрали истински таланти. Мъжете не съм ги гледала (всъщност, досега съм гледала само последния концерт на жените).
Изключително впечатление ми направиха Нора, Деница и Мария. Скриха ми шапката (особено Нора и Деница, уау!), а и песните ми бяха все любими и изпълнени брилянтно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Vel
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Изпълнението на еартсонг надмина всякакви мои представи за граници в музиката, фе-но-ме-нал-но!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Оф, бе, Вел, ама и аз се излъгах да го потърся във вибокса, да чуя за какво иде реч. Инфаркт ще ми докараш, бе, момче!
(не че слушах повече от 10 секунди)
Оставям настрана факта, че от момичетата според мен наистина има таланти.
Онова, което не мога да разбера, е:
а/ защо трябва да се гаврят с тази категория "участници", като им осигуряват възможността да станат за смях в ефир
б/ толкова ли са лишени от реална самооценка самите "участници" (така де... аз пея съвсем малко по-добре от това момче, но никога не бих си и помислила за участие в подобен кастинг. Само като се замисля какво "шоу" би било, и ми избива студена пот)
в/ ако допуснем, че са се чували как вият (то трябва да си глух, за да не го чуеш това - особено в такива тежки случаи), знаят, че очевидно и ухочуйно не могат да пеят, и въпреки това с готовност стават за посмешище в национален ефир. Това ми звучи като диагноза...
А иначе, с тези допълнителни "участници", Music Idol наистина заприличва на фрийк шоу като цирка на Барнъм...
Най-странното в цялата история е, че аз, както и нормалните ми познати, НЕ гледаме предаването точно поради тази причина. Щом обаче тази концепция се лансира толкова усилено, значи изглежда, че има много хора, които тъкмо заради тия... екстри... гледат шоуто.
Оставям настрана факта, че от момичетата според мен наистина има таланти.
Онова, което не мога да разбера, е:
а/ защо трябва да се гаврят с тази категория "участници", като им осигуряват възможността да станат за смях в ефир
б/ толкова ли са лишени от реална самооценка самите "участници" (така де... аз пея съвсем малко по-добре от това момче, но никога не бих си и помислила за участие в подобен кастинг. Само като се замисля какво "шоу" би било, и ми избива студена пот)
в/ ако допуснем, че са се чували как вият (то трябва да си глух, за да не го чуеш това - особено в такива тежки случаи), знаят, че очевидно и ухочуйно не могат да пеят, и въпреки това с готовност стават за посмешище в национален ефир. Това ми звучи като диагноза...
А иначе, с тези допълнителни "участници", Music Idol наистина заприличва на фрийк шоу като цирка на Барнъм...
Най-странното в цялата история е, че аз, както и нормалните ми познати, НЕ гледаме предаването точно поради тази причина. Щом обаче тази концепция се лансира толкова усилено, значи изглежда, че има много хора, които тъкмо заради тия... екстри... гледат шоуто.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Ми не, всъщност им плащат, за да отидат да "пеят". А на някой хора просто това им е мечта и предложението им е дошло като манна небесна 
Toto-I will remember
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Според мен това е комедиино шоу със сценарии и добре подготвени актьори, а вие си мислите че е музикално риалити... глупости, никой от тез' пасмина няма да стане звезда, дори и регионална, пък за световна... е освен ако не го вземат в сериал като "Смешно отделение" или "Моето име е ърл"
Всичко е под всякаква критика, чуйте всички!
Всичко е под всякаква критика, чуйте всички!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Vel
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ама моля ти се, стигни поне до припева, където тембърът му струи в цялата си прелест!
Иначе, да, аз гледам това предаване заради такива като човека-кроасан. По принцип подобни предавания лансират звездите-еднодневки, които са в апогея на славата си по време на участието си в предаването, със съвсем малки изключения. Гледайки повечето от участниците във финалните кръгове почти всички са разни звезделинчовци, чието отношение към музиката се изразява много точно в думите, казани от една вече отпаднала участничка: "Мчи аз искъм карьеръ." Фешън прически, жестове с ръката, наподобяващи свирене на теремин, вездесъща поза... Вярно, с безспорни вокални качества, на места дори изключителни, но музиката не е в техниката, нито в дишането с диафрагма, а дълбоко в личността на човек - всяко изпълнение на Ник Кейв, ако и да няма вокален диапазон от три октави, е пропито с много повече чувство от всичко това, което виждам на екрана. Просто защото не е поза и е искрено.
Естествено, всичко това не е видно за масовия зрител, за разлика от очевидната гавра с изроди. И именно затова ми става толкова забавно - просто тогава шоуто сваля маската 'риалити' и на бял свят лъсва истинската му същност - фрийк.
Иначе, да, аз гледам това предаване заради такива като човека-кроасан. По принцип подобни предавания лансират звездите-еднодневки, които са в апогея на славата си по време на участието си в предаването, със съвсем малки изключения. Гледайки повечето от участниците във финалните кръгове почти всички са разни звезделинчовци, чието отношение към музиката се изразява много точно в думите, казани от една вече отпаднала участничка: "Мчи аз искъм карьеръ." Фешън прически, жестове с ръката, наподобяващи свирене на теремин, вездесъща поза... Вярно, с безспорни вокални качества, на места дори изключителни, но музиката не е в техниката, нито в дишането с диафрагма, а дълбоко в личността на човек - всяко изпълнение на Ник Кейв, ако и да няма вокален диапазон от три октави, е пропито с много повече чувство от всичко това, което виждам на екрана. Просто защото не е поза и е искрено.
Естествено, всичко това не е видно за масовия зрител, за разлика от очевидната гавра с изроди. И именно затова ми става толкова забавно - просто тогава шоуто сваля маската 'риалити' и на бял свят лъсва истинската му същност - фрийк.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Продуцентите на Марая Кери са се свързали с изпълнителката на Кен Лий, защото са харесали гласа й.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
В една заключена тема по-горе стана дума Есил да сервира манджите.
Ухаа... нова длъжност да се открие за нея... Предполагам е идело реч да сипва манджите в чиниите. Чак пък за сервиране по масите... Увеличението един и половин път ще се окаже недостатъчно.
Представям си Есил да ми сипва бобеца или лещичката
Всеки път ще й казвам "мерси". 
Ухаа... нова длъжност да се открие за нея... Предполагам е идело реч да сипва манджите в чиниите. Чак пък за сервиране по масите... Увеличението един и половин път ще се окаже недостатъчно.
Представям си Есил да ми сипва бобеца или лещичката