Информация от деня на отворените врати
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Информация от деня на отворените врати
До събота е. Аз бях вчера и ми допадна всичко, бяха любезни от почти всички факултети. В интерес на истината само от Юридическия двете лелки стояха като заковани, аз само минах на щанда и си взех учебния план и още няколко брошурки... Но като цяло ми хареса, от други факултети бяха отзивчиви, зададох си въпросите, отговориха, препоръчаха, насочиха. Според мен е хубаво да се посети. Между другото в Европа всички големи и реномирани университети правят по цяла такава седмица, пускат кандидати из кабинетите и т.н. Ето защо си мисля, че е добре да се отиде, особено ако някой има повечко неясни въпроси, свързани с каквото и да е 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- Longbow
- Паисий
- Курс: втори
1. Нищо ново - те, ангажираните с ЮФ, по принцип, така си стоят.explorer написа:В интерес на истината само от Юридическия двете лелки стояха като заковани, аз само минах на щанда и си взех учебния план и още няколко брошурки...
2.

-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Първия ден нямаше никой на щанда им, само листче с надпис "Кандидат - студенти, за информация ползвайте сайта на ЮФ"
...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- explorer
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Това, което аз си взех, е една зелена брошурка, на която пише "Учебен план на специалността "Право". Сега като я гледам пише на нея 2001 г... А значи да свиквам с такъв тип отношение от страна на ЮФ...Longbow написа:1. Нищо ново - те, ангажираните с ЮФ, по принцип, така си стоят.explorer написа:В интерес на истината само от Юридическия двете лелки стояха като заковани, аз само минах на щанда и си взех учебния план и още няколко брошурки...
2.![]()
![]()
![]()
Да взема и аз да се явя - от специалност Право, І курс все-още нямаме изготвен учебен план...
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- Longbow
- Паисий
„... за достъп до сайта на ЮФ, моля попълнете формуляр 983-А-ІІ, който можете да си набавите от кабинет 610 в 3-ти блок, в два екземпляра и депозирайте единият в кабинет 701 в сградата на ЦИЕК, откъдето ще ви насочат към кабинет 927 в сградата на ФМИ, за да можете да си вземете номерче за кабинет 121-Б в Ректората, където ще можете да си набавите формуляр 1357-К-ІV, който ще Ви е необходим в четири екземпляра за кандидатстване за назначаване на парола от системният администратор на сайта, който можете да намерите (а може и да не намерите) във сградата на ФНПП, кабинет 453-Д...“Blood Countess написа:Първия ден нямаше никой на щанда им, само листче с надпис "Кандидат - студенти, за информация ползвайте сайта на ЮФ"...
Нещо подобно е трябвало да залепят...

Браво СУ,вече има информация 
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
В ЦИЕК кабинетите са до към 35-40 най много 
medicate, medicate
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
В сайта на СУ вече има "Кандидатстудентстка кампания 2008" в раздел "Студенти"
Ураааа! Някой си е размърдал мозъка най-накрая... Засега може да се намери инфо само за балообразуването
За останалото май още ще почакаме 
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
спокойно към края на юни ще разберем 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Longbow
- Паисий
Знамphoebe написа:В ЦИЕК кабинетите са до към 35-40 най много