Размисли и страсти с lollabunny
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Размисли и страсти с lollabunny
1. На кого се възхищаваш?
2. Можеш ли да пишеш програми и какъв асемблер би ползвала?
3. Любим предмет у даскало?
4. Коя теорема е обратната на косинусовата?
5. Дразниш ли се на матетИматиката?
6. Алгебра или геометрия?
7. Рационално или емоционално?
8. Светлинен меч или светлинен бластер?
9. Любим анимационен филм, освен този за женския заек, дето го спомена?
10. Любима дума на чужд език?
(най-най-най-)
11. Най-големия ти страх?
12. Най-любимата ти храна?
13. Най-голямата ти страст?
14. Най-голямата обида за теб би било?
15. Най-би те натъжило?
16. Най-много мразиш да?
17. Най-големия ти грях?
18. Най-големия ти каприз?
19. Най-много би завиждала за?
20. Най-нещастна би била ако...?
21. Най-много ти липсва?
22. Най-се ядосваш когато?
23. Най-се мразиш, когато...?
24. Най-гадната ти черта?
25. Най-ужастния човек, който познаваш?
26. Най-гадния ти спомен от миналото?
27. Най-много плака на?
28. Най-злощастната ти любовна история? (брей от години не бях писал думата "злощастна"... трябва да ме почерпиш, че точно в твоята тема я пуснат ексклузивно)
29. Най-гадния ти навик?
30. Най-лошата причина да правиш нещо?
и т.н.... ще мисля следващите дни...
2. Можеш ли да пишеш програми и какъв асемблер би ползвала?
3. Любим предмет у даскало?
4. Коя теорема е обратната на косинусовата?
5. Дразниш ли се на матетИматиката?
6. Алгебра или геометрия?
7. Рационално или емоционално?
8. Светлинен меч или светлинен бластер?
9. Любим анимационен филм, освен този за женския заек, дето го спомена?
10. Любима дума на чужд език?
(най-най-най-)
11. Най-големия ти страх?
12. Най-любимата ти храна?
13. Най-голямата ти страст?
14. Най-голямата обида за теб би било?
15. Най-би те натъжило?
16. Най-много мразиш да?
17. Най-големия ти грях?
18. Най-големия ти каприз?
19. Най-много би завиждала за?
20. Най-нещастна би била ако...?
21. Най-много ти липсва?
22. Най-се ядосваш когато?
23. Най-се мразиш, когато...?
24. Най-гадната ти черта?
25. Най-ужастния човек, който познаваш?
26. Най-гадния ти спомен от миналото?
27. Най-много плака на?
28. Най-злощастната ти любовна история? (брей от години не бях писал думата "злощастна"... трябва да ме почерпиш, че точно в твоята тема я пуснат ексклузивно)
29. Най-гадния ти навик?
30. Най-лошата причина да правиш нещо?
и т.н.... ще мисля следващите дни...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Лолс, мисля, че си объркала специалността
(изключително точна характеристика ми направи
) . Защо не си записала психология?

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Какво мислиш за СУ? Тоест, какво ти е цялостното впечатление?
Опиши ни как минава един твой ден?
Би ли се омъжила за Бъкс Бъни (анимационният герой) ?
Бон Джоуви или Гънс енд Роузес?
Джон Бон Джоуви или Аксел Роуз (като певци и като мъже) ?
Какво беше най - ценното, което научи в университета през първия семестър?
А какъв беше най- ценният придобит опит през първия семестър?
На кого искаш да приличаШ?
А на кого не?
Коя зодия си по китайски хороскоп?Какво знаеш за нея? А коя искаш да бъдеШ?
В кое се вглеждаш повече - в съзвездията или в ярките звезди?
Обичаш ли шкембе чорба?
Можеш ли да обичаш с цялото си "тИ". Тоест - да поставиш любовта преди и най - отпред всичко друго?
А умееш ли да мразиш по същия начин?
Умееш ли да прощаваш? Ако да - какво? Смяташ ли, че има непростими неща? Смяташ ли, че искреното разкаяние и съзнаване на грешката на провинилия се е може би най - човешкото качество?
А кое качество не е човешко?
КОЕ ТИ Е любимото цвете?
Пепси или Кока - кола?
Левски или ЦСКА?
Родопа или Добруджа?
Кога плака за последно? Защо?
Кога за последно плака от радост?
Казват, че очите са "прозорците на душата" и за да бъдат те чисти трябва често да се мият от сълзи. Споделяш ли това твърдение. Лесно ли възприемаш твърде чувствителните хора. Смяташ ли, че това е нормално? А нечувствителните?
Кой е по - голям от хляба?
Как възпремаш любовните си връзки? А сексуалните? Мислила ли си вече за семейство в смисъл да си си представяла идеалното бъдещо семейство, което си искала да имаш?
Обичаш ли да отговаряш на въпроси?
Опиши ни как минава един твой ден?
Би ли се омъжила за Бъкс Бъни (анимационният герой) ?
Бон Джоуви или Гънс енд Роузес?
Джон Бон Джоуви или Аксел Роуз (като певци и като мъже) ?
Какво беше най - ценното, което научи в университета през първия семестър?
А какъв беше най- ценният придобит опит през първия семестър?
На кого искаш да приличаШ?
А на кого не?
Коя зодия си по китайски хороскоп?Какво знаеш за нея? А коя искаш да бъдеШ?
В кое се вглеждаш повече - в съзвездията или в ярките звезди?
Обичаш ли шкембе чорба?
Можеш ли да обичаш с цялото си "тИ". Тоест - да поставиш любовта преди и най - отпред всичко друго?
А умееш ли да мразиш по същия начин?
Умееш ли да прощаваш? Ако да - какво? Смяташ ли, че има непростими неща? Смяташ ли, че искреното разкаяние и съзнаване на грешката на провинилия се е може би най - човешкото качество?
А кое качество не е човешко?
КОЕ ТИ Е любимото цвете?
Пепси или Кока - кола?
Левски или ЦСКА?
Родопа или Добруджа?
Кога плака за последно? Защо?
Кога за последно плака от радост?
Казват, че очите са "прозорците на душата" и за да бъдат те чисти трябва често да се мият от сълзи. Споделяш ли това твърдение. Лесно ли възприемаш твърде чувствителните хора. Смяташ ли, че това е нормално? А нечувствителните?
Кой е по - голям от хляба?
Как възпремаш любовните си връзки? А сексуалните? Мислила ли си вече за семейство в смисъл да си си представяла идеалното бъдещо семейство, което си искала да имаш?
Обичаш ли да отговаряш на въпроси?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
coolman
- Драскач
- Обратна връзка:
Коя е най-любимата ти дума?
Коя е най-омразната ти дума?
Кой звук или шум обичаш?
Кой звук или шум мразиш?
Коя е любимата ти клетва/ругатня ("a curse word")?
Ако си представим, че сега отново можеш да избираш какво да учиш, каква специалност, различна от твоята би избрала?
Каква специалност/професия никога не би избрала?
Ако Раят съществува, какво би искала да е първото нещо, което Господ ти каже, когато пристигнеш там?
Коя е най-омразната ти дума?
Кой звук или шум обичаш?
Кой звук или шум мразиш?
Коя е любимата ти клетва/ругатня ("a curse word")?
Ако си представим, че сега отново можеш да избираш какво да учиш, каква специалност, различна от твоята би избрала?
Каква специалност/професия никога не би избрала?
Ако Раят съществува, какво би искала да е първото нещо, което Господ ти каже, когато пристигнеш там?
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология
2010 - AIESEC is finally coming to SU!
http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ
"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кoe е нещото, което те грабна в coolman? 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Kristo:
1. На кого се възхищаваш? - У почти всеки намирам нещо страхотно, на което се възхищавам. Изцяло на никого - всеки има своите недостатъци и те много рядко ми убягват.
2. Можеш ли да пишеш програми и какъв асемблер би ползвала? - Не мога. Учила съм малко С++, но крайно недостатъчно, за съжаление. Интересно ми е, но не си се представям пред компютър, заета с нещо сериозно
3. Любим предмет у даскало? - А сега де... То винаги много е зависело от учителите. Но може би голямата ми слабост беше химията...
4. Коя теорема е обратната на косинусовата? - Моля, дефинирай "обратна", защото не се сещам за такъв математичски термин
5. Дразниш ли се на матетИматиката? - Напротив, обожавам я. Даже тук сериозно ми липсва, чувствам, че без математика затъпявам.
6. Алгебра или геометрия? - Така и не можах да реша. И двете си имат своето очарование. Харесва ми творчеството в геометрията. Обожавам логиката на алгебрата. Двете се допълват, не мисля, че трябва да се делят. Пък и практиката показва, че често решението на един алгебричен казус може да бъде намерен чрез геометричен подход. Или обратното.
7. Рационално или емоционално? - Емоционално, разбира се, жена съм. Пък и не виждам кой знае колко смисъл в безкрайно рационалното. Тук сме твърде кратко, за да губим времето в обмисляне, премисляне и недомисляне.
8. Светлинен меч или светлинен бластер? - Май по-горе споменах, че си падам по хладните оръжия. Важи и за не чак толкова хладните светлинни мечове
9. Любим анимационен филм, освен този за женския заек, дето го спомена? - Spiderman. Сигурно има и други, но това ми хрумна първо.
10. Любима дума на чужд език? - Аssertiveness
(най-най-най-)
11. Най-големия ти страх? - Да загубя собственото си доверие и уважение.
12. Най-любимата ти храна? - Вече споменах по-горе
13. Най-голямата ти страст? - Животът.
14. Най-голямата обида за теб би било? - Да ме съдят прибързано. Да ме съдят изобщо всъщност.
15. Най-би те натъжило? - Да нараня някого, когото предварително съм предупреждавала да не ми вярва, но той не ме е послушал.
16. Най-много мразиш да? - Си губя времето. Но често не успявам да се мобилизирам и това ме побърква!
17. Най-големия ти грях? - Нямам съвест. И съм ужасно доволна от това.
18. Най-големия ти каприз? - Да бъда харесвана от всички. Или поне, ако не да ме харесват, всички да ме намират за "странна". Това е най-страхотният комплимент за мен, макар понякога initially да няма (+) натовареност.
19. Най-много би завиждала за? - Вътрешно удовлетворение. Ако аз самата не го постигна, винаги ще завиждам на тези, които са успяли.
20. Най-нещастна би била ако...? - Животът ми се завърти в кръг или тръгне по релси. Не бих си го простила.
21. Най-много ти липсва? - Ученическите дни. Мисля, че можех да взема много повече от тях, особено от първите години.
22. Най-се ядосваш когато? - Когато нервите ми не издържат. Много се гордея с тях и ако в някакъв момент се изпусна, съм ужасно недоволна от себе си.
23. Най-се мразиш, когато...? - Не се харесвам. Или се харесвам твърде много. Особено, когато съм самодоволна без никаква причина. Е, тогава почти се презирам..
24. Най-гадната ти черта? - Не ми пука за почти нищо. На пръв поглед не е така, но пообщува ли човек по-дълго с мен, вижда, че нищо не може да ме изкара от равновесие и че всъщност не ме интересува нито той, нито някой друг особено.
25. Най-ужастния човек, който познаваш? - В определена степен това е баща ми. Първо, защото наистина го познавам и второ, защото за всеки, който го познава по-малко, би могъл да изглежда наистина ужасен. Истината е много различна, разбира се, но той наистина може да е ужасна компания - мнителен тиранин...
26. Най-гадния ти спомен от миналото? - Колебая се между първия си спомен изобщо, този с кръвта, и първата ми целувка
Но, слава Богу, нямам наистина гадни спомени.
27. Най-много плака на? - Плача често. Плакала съм на песни и филми най-вече, но се е случвало да плача, докато късам с любим човек, докато споря с баща си. Май най-"плачевно" ми подейства осъзнаването, че ще се случи, както го изпя Кристина Агилера ...
28. Най-злощастната ти любовна история? (брей от години не бях писал думата "злощастна"... трябва да ме почерпиш, че точно в твоята тема я пуснат ексклузивно) - Как можа да сложеш "злощастна" и "любов" в едно изречение!!!
Не, не мисля, че любовта може да бъде неприятна. Напротив, обожавам да ме боли заради нея. Имам особена склонност да се влюбвам несподелено(кой от нас няма?), но винаги ми харесва страшно много. Повечето ми любовни истории са заплетени, недомислени, винаги противоречиви, а много от тях все още неприключени. Ключът е винаги да си влюбен, независимо в колко човека и по какъв начин, без значение, дали ти отговарят със същото. Просто светът е различен през призмата на емоциите и си заслужава.
29. Най-гадния ти навик? - Гриза си кожичките на пръстите. Не си оправям леглото сутрин. Не казвам лека нощ на семейството си. Избери си.
30. Най-лошата причина да правиш нещо? - Омраза. Ревност. Завист. Не мога да ги степенувам. Но и трите ми се виждат просто неуместни.
1. На кого се възхищаваш? - У почти всеки намирам нещо страхотно, на което се възхищавам. Изцяло на никого - всеки има своите недостатъци и те много рядко ми убягват.
2. Можеш ли да пишеш програми и какъв асемблер би ползвала? - Не мога. Учила съм малко С++, но крайно недостатъчно, за съжаление. Интересно ми е, но не си се представям пред компютър, заета с нещо сериозно
3. Любим предмет у даскало? - А сега де... То винаги много е зависело от учителите. Но може би голямата ми слабост беше химията...
4. Коя теорема е обратната на косинусовата? - Моля, дефинирай "обратна", защото не се сещам за такъв математичски термин
5. Дразниш ли се на матетИматиката? - Напротив, обожавам я. Даже тук сериозно ми липсва, чувствам, че без математика затъпявам.
6. Алгебра или геометрия? - Така и не можах да реша. И двете си имат своето очарование. Харесва ми творчеството в геометрията. Обожавам логиката на алгебрата. Двете се допълват, не мисля, че трябва да се делят. Пък и практиката показва, че често решението на един алгебричен казус може да бъде намерен чрез геометричен подход. Или обратното.
7. Рационално или емоционално? - Емоционално, разбира се, жена съм. Пък и не виждам кой знае колко смисъл в безкрайно рационалното. Тук сме твърде кратко, за да губим времето в обмисляне, премисляне и недомисляне.
8. Светлинен меч или светлинен бластер? - Май по-горе споменах, че си падам по хладните оръжия. Важи и за не чак толкова хладните светлинни мечове
9. Любим анимационен филм, освен този за женския заек, дето го спомена? - Spiderman. Сигурно има и други, но това ми хрумна първо.
10. Любима дума на чужд език? - Аssertiveness
(най-най-най-)
11. Най-големия ти страх? - Да загубя собственото си доверие и уважение.
12. Най-любимата ти храна? - Вече споменах по-горе
13. Най-голямата ти страст? - Животът.
14. Най-голямата обида за теб би било? - Да ме съдят прибързано. Да ме съдят изобщо всъщност.
15. Най-би те натъжило? - Да нараня някого, когото предварително съм предупреждавала да не ми вярва, но той не ме е послушал.
16. Най-много мразиш да? - Си губя времето. Но често не успявам да се мобилизирам и това ме побърква!
17. Най-големия ти грях? - Нямам съвест. И съм ужасно доволна от това.
18. Най-големия ти каприз? - Да бъда харесвана от всички. Или поне, ако не да ме харесват, всички да ме намират за "странна". Това е най-страхотният комплимент за мен, макар понякога initially да няма (+) натовареност.
19. Най-много би завиждала за? - Вътрешно удовлетворение. Ако аз самата не го постигна, винаги ще завиждам на тези, които са успяли.
20. Най-нещастна би била ако...? - Животът ми се завърти в кръг или тръгне по релси. Не бих си го простила.
21. Най-много ти липсва? - Ученическите дни. Мисля, че можех да взема много повече от тях, особено от първите години.
22. Най-се ядосваш когато? - Когато нервите ми не издържат. Много се гордея с тях и ако в някакъв момент се изпусна, съм ужасно недоволна от себе си.
23. Най-се мразиш, когато...? - Не се харесвам. Или се харесвам твърде много. Особено, когато съм самодоволна без никаква причина. Е, тогава почти се презирам..
24. Най-гадната ти черта? - Не ми пука за почти нищо. На пръв поглед не е така, но пообщува ли човек по-дълго с мен, вижда, че нищо не може да ме изкара от равновесие и че всъщност не ме интересува нито той, нито някой друг особено.
25. Най-ужастния човек, който познаваш? - В определена степен това е баща ми. Първо, защото наистина го познавам и второ, защото за всеки, който го познава по-малко, би могъл да изглежда наистина ужасен. Истината е много различна, разбира се, но той наистина може да е ужасна компания - мнителен тиранин...
26. Най-гадния ти спомен от миналото? - Колебая се между първия си спомен изобщо, този с кръвта, и първата ми целувка
27. Най-много плака на? - Плача често. Плакала съм на песни и филми най-вече, но се е случвало да плача, докато късам с любим човек, докато споря с баща си. Май най-"плачевно" ми подейства осъзнаването, че ще се случи, както го изпя Кристина Агилера ...
28. Най-злощастната ти любовна история? (брей от години не бях писал думата "злощастна"... трябва да ме почерпиш, че точно в твоята тема я пуснат ексклузивно) - Как можа да сложеш "злощастна" и "любов" в едно изречение!!!
29. Най-гадния ти навик? - Гриза си кожичките на пръстите. Не си оправям леглото сутрин. Не казвам лека нощ на семейството си. Избери си.
30. Най-лошата причина да правиш нещо? - Омраза. Ревност. Завист. Не мога да ги степенувам. Но и трите ми се виждат просто неуместни.
Мария Стойчева
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
camel:
Защо не си записала психология? - Всъщност от малка много исках да се занимавам с психология. Тя фигурираше в листата ми с желания на 5-6 място. Не я писах по-нагоре по две основни причини. От една страна, виждаше ми се(и все още ми се вижда) крайно безперспективна. И второ, нямах желание да ми наливат с фуния мненията на отдавна разложили се мислители. Предпочетх нещо по-практично, като все още смятам, че ако човек го влече психологията, не му трябва висше образование в областта, а само самоинициатива и малко насока от по-запознати приятели
Защо не си записала психология? - Всъщност от малка много исках да се занимавам с психология. Тя фигурираше в листата ми с желания на 5-6 място. Не я писах по-нагоре по две основни причини. От една страна, виждаше ми се(и все още ми се вижда) крайно безперспективна. И второ, нямах желание да ми наливат с фуния мненията на отдавна разложили се мислители. Предпочетх нещо по-практично, като все още смятам, че ако човек го влече психологията, не му трябва висше образование в областта, а само самоинициатива и малко насока от по-запознати приятели
Мария Стойчева
I курс Европеистика
I курс Европеистика
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Плазмодий:
Рипа ли ти зайчето
- Ама че як въпрос! Ако знаех и какво имаш предвид...
Рипа ли ти зайчето
Мария Стойчева
I курс Европеистика
I курс Европеистика
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Достатъчно е, ако само те влече. Ако искаш да работиш в тази област обаче ти трябва магистърска степенlollabunny написа:...все още смятам, че ако човек го влече психологията, не му трябва висше образование в областта, а само самоинициатива и малко насока от по-запознати приятели![]()
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
coolman
- Драскач
- Обратна връзка:
Чувствала ли си се някога предадена и защо?
Кое е най-голямото разочарование, което си изживявала?
Какво не можеш да простиш?
Някога наранявала ли си някого?
Какво е чувството да си виновна?
Омразата е? Мразила ли си някога истински?
Какво цениш най-много в хората?
От колко и какви приятели се нуждаеш? Без какви хора не можеш да живееш?
Утопия ли е най-добрият приятел?
Би ли убила човек? А би ли се сбила с приятел? Защо?
Кое предпочиташ: талантлив човек с ниско самочувствие или отрепка с много високо?
Какво е мнението ти за:
- хората с ниско самочувствие
- изневярата(за тези, които все още не знаят)
- егоизмът като двигател на развитие
- плашещо приличащи на пръв поглед на теб хора(по интереси, възгледи)?
Разкажи историята на първите си:
- нощ извън вкъщи
- кражба(ако ти се е случвало, разбира се)
- момент, в който осъзна себе си като щастлива Личност
Кое е най-голямото разочарование, което си изживявала?
Какво не можеш да простиш?
Някога наранявала ли си някого?
Какво е чувството да си виновна?
Омразата е? Мразила ли си някога истински?
Какво цениш най-много в хората?
От колко и какви приятели се нуждаеш? Без какви хора не можеш да живееш?
Утопия ли е най-добрият приятел?
Би ли убила човек? А би ли се сбила с приятел? Защо?
Кое предпочиташ: талантлив човек с ниско самочувствие или отрепка с много високо?
Какво е мнението ти за:
- хората с ниско самочувствие
- изневярата(за тези, които все още не знаят)
- егоизмът като двигател на развитие
- плашещо приличащи на пръв поглед на теб хора(по интереси, възгледи)?
Разкажи историята на първите си:
- нощ извън вкъщи
- кражба(ако ти се е случвало, разбира се)
- момент, в който осъзна себе си като щастлива Личност
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Чакаме отговори!! 
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1.Какъв е човекът,който е в сърцето ти? ( без имена и подробности....просто ми го опиши така както го чувстваш :")
2.Какви книги обичаш да четеш ?
3.Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо?
4.Ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избрал? И защо?
5.Комикси четеш ли?
6.Анимации обичаш ли?
7.Белотче цъкаш ли?
8.Рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш?
9.Боровинки обичаш ли ? ( а да береш? ) А за гъбки ходиш ли?
10.Фантазираш ли?

2.Какви книги обичаш да четеш ?
3.Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо?
4.Ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избрал? И защо?
5.Комикси четеш ли?
6.Анимации обичаш ли?
7.Белотче цъкаш ли?
8.Рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш?
9.Боровинки обичаш ли ? ( а да береш? ) А за гъбки ходиш ли?
10.Фантазираш ли?

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Blood Countess написа:Чакаме отговори!!
Ще ги дочакате, но вероятно типично в мой стил - в последния момент
Мария Стойчева
I курс Европеистика
I курс Европеистика
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
I. Кажи мнението си за всичките ти преподаватели в курса ти
II. Кажи по нещо за 10 от най-близките ти колеги от курса
III. Отговори на въпросите:
1. Кой ти е по-близък:
а) майка
б) татко
в) по равно
2. От какво те е повече страх:
а) самотата
б) болката
в) унижението
3. Какво е най-характерно за теб:
а) да спориш
б) да лъжеш
в) да преувеличаваш
4. Къде от тези места би искала да идеш:
а) Белоградчишките скали
б) река Ропотамо
в) Стария град в Пловдив
5. Какво би предпочела да носиш:
а) шапка
б) слънчеви очила
в) къси дънкени панталонки
IV. Сравни себе си чрез:
1. Песен
2. Филм
3. Книга
4. Библейски персонаж
5. Известна личност
6. Място по света
7. Цвят
8. сложна латинска думичка
9. Герой от комп/плей стейшън игра
10. Едно изречение, което да не включва лични местоимения, като "съм", "аз" и тем подобни
V. Какво мислиш за:
1. Световното положение
2. Черноморец Бс
3. "Развитие в застой"
4. Джеки Чан
5. Джони Браво
6. гръндж-музиката
7. поезията
8. Хапчетата против забременяване
9. мен
10. Сервии Тулий
и финалния въпрос: Защо не влизаш толкова често по форума... ?
II. Кажи по нещо за 10 от най-близките ти колеги от курса
III. Отговори на въпросите:
1. Кой ти е по-близък:
а) майка
б) татко
в) по равно
2. От какво те е повече страх:
а) самотата
б) болката
в) унижението
3. Какво е най-характерно за теб:
а) да спориш
б) да лъжеш
в) да преувеличаваш
4. Къде от тези места би искала да идеш:
а) Белоградчишките скали
б) река Ропотамо
в) Стария град в Пловдив
5. Какво би предпочела да носиш:
а) шапка
б) слънчеви очила
в) къси дънкени панталонки
IV. Сравни себе си чрез:
1. Песен
2. Филм
3. Книга
4. Библейски персонаж
5. Известна личност
6. Място по света
7. Цвят
8. сложна латинска думичка
9. Герой от комп/плей стейшън игра
10. Едно изречение, което да не включва лични местоимения, като "съм", "аз" и тем подобни
V. Какво мислиш за:
1. Световното положение
2. Черноморец Бс
3. "Развитие в застой"
4. Джеки Чан
5. Джони Браво
6. гръндж-музиката
7. поезията
8. Хапчетата против забременяване
9. мен
10. Сервии Тулий
и финалния въпрос: Защо не влизаш толкова често по форума... ?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...