Информация от деня на отворените врати

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Информация от деня на отворените врати

Мнение от explorer »

До събота е. Аз бях вчера и ми допадна всичко, бяха любезни от почти всички факултети. В интерес на истината само от Юридическия двете лелки стояха като заковани, аз само минах на щанда и си взех учебния план и още няколко брошурки... Но като цяло ми хареса, от други факултети бяха отзивчиви, зададох си въпросите, отговориха, препоръчаха, насочиха. Според мен е хубаво да се посети. Между другото в Европа всички големи и реномирани университети правят по цяла такава седмица, пускат кандидати из кабинетите и т.н. Ето защо си мисля, че е добре да се отиде, особено ако някой има повечко неясни въпроси, свързани с каквото и да е ;)
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
Longbow
Паисий
Курс: втори

Мнение от Longbow »

explorer написа:В интерес на истината само от Юридическия двете лелки стояха като заковани, аз само минах на щанда и си взех учебния план и още няколко брошурки...
1. Нищо ново - те, ангажираните с ЮФ, по принцип, така си стоят.
2. :shock: :shock: :shock: :shock: Да взема и аз да се явя - от специалност Право, І курс все-още нямаме изготвен учебен план...
Изображение
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Първия ден нямаше никой на щанда им, само листче с надпис "Кандидат - студенти, за информация ползвайте сайта на ЮФ" :roll: ...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
explorer
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Longbow написа:
explorer написа:В интерес на истината само от Юридическия двете лелки стояха като заковани, аз само минах на щанда и си взех учебния план и още няколко брошурки...
1. Нищо ново - те, ангажираните с ЮФ, по принцип, така си стоят.
2. :shock: :shock: :shock: :shock: Да взема и аз да се явя - от специалност Право, І курс все-още нямаме изготвен учебен план...
Това, което аз си взех, е една зелена брошурка, на която пише "Учебен план на специалността "Право". Сега като я гледам пише на нея 2001 г... А значи да свиквам с такъв тип отношение от страна на ЮФ... :)
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
Longbow
Паисий

Мнение от Longbow »

Blood Countess написа:Първия ден нямаше никой на щанда им, само листче с надпис "Кандидат - студенти, за информация ползвайте сайта на ЮФ" :roll: ...
„... за достъп до сайта на ЮФ, моля попълнете формуляр 983-А-ІІ, който можете да си набавите от кабинет 610 в 3-ти блок, в два екземпляра и депозирайте единият в кабинет 701 в сградата на ЦИЕК, откъдето ще ви насочат към кабинет 927 в сградата на ФМИ, за да можете да си вземете номерче за кабинет 121-Б в Ректората, където ще можете да си набавите формуляр 1357-К-ІV, който ще Ви е необходим в четири екземпляра за кандидатстване за назначаване на парола от системният администратор на сайта, който можете да намерите (а може и да не намерите) във сградата на ФНПП, кабинет 453-Д...“

Нещо подобно е трябвало да залепят... :spam2: :banghead:
Изображение
blqb
В началото бе словото

Мнение от blqb »

Браво СУ,вече има информация :)
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

В ЦИЕК кабинетите са до към 35-40 най много :mrgreen:
medicate, medicate
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология

Мнение от jolly_f »

В сайта на СУ вече има "Кандидатстудентстка кампания 2008" в раздел "Студенти" :) Ураааа! Някой си е размърдал мозъка най-накрая... Засега може да се намери инфо само за балообразуването :) За останалото май още ще почакаме :lol:
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

спокойно към края на юни ще разберем :mrgreen:
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Longbow
Паисий

Мнение от Longbow »

phoebe написа:В ЦИЕК кабинетите са до към 35-40 най много :mrgreen:
Знам ;-)
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”