Шампионска лига 2007/08

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено
Calaf
Пишете, о, братя

Re: Шампионска лига 2007/08

Мнение от Calaf »

Moriarty написа:според мен Арсенал ще спечелят тази година, все пак да си припомин подарената титла на Барселона...Милан ги компенсираха миналата година, иде ред на Арсенал...
Иначе не вярвам в теорията за компенсациите! Просто Топчиите стават страхотен отбор!
Mighty Arsenal! :bounce:
Nessun dorma, nessun dorma!
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

не става въпрос за компенсации, а за това, че шампиона е предварително определен... както каза на времето един приятел икономист "Футбола е прекалено сериозен бизнес за да оставим всичко да се решава на терена!" а за CL това важи с двойна сила... мисля и Берлускони наскоро каза нещо подобно...
Ubi concordia, ibi victoria!
INTERFEN
Да живей словото

Мнение от INTERFEN »

Бахти по-големи късметлии от лижърпул няма :(
Изображение
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

Много бих се радвала тази година Арсенал да спечели! Още по-доволна бих била ако на финала останат отново Арсенал срещу Барселона и си им го върнем за финала през 2006. Жалко обаче е че Анри е в Барселона и отново няма да стане европейски шампион но в крайна сметка той сам избра да напусне Арсенал :(
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

Champions League quarter-final draw:
1 Arsenal v Liverpool
2 AS Roma v Man Utd
3 Schalke 04 v FC Barcelona
4 Fenerbahce v Chelsea

Champions League semi-final draw:
1 Arsenal/Liverpool v Fenerbahce/Chelsea
2 Schalke/Barcelona v AS Roma/Man Utd

Хаха, това е както добре, така и зле за Ман Юн - но съм почти убеден, че ще отстраним Рома отново, защото и класата и опитът са на страната на Юнайтед, а и нека всеки да си говори каквото иска, но това 7-1 все пак ще си даде психологическо предимство за англичаните! Барселона отново извади късмет - едва ли ще имат проблеми с Шалке, още повече, че са домакини в реванша. Челси също изглежда твърд фаворит срещу Фенербахче, а и плеядата от звезди при тях започна да се завръща и да набира инерция. За мен (рискувам да стана за смях :lol: ) Ман Юн, Барселона и Челси са почти сигурни полуфиналисти и трудно ми е да си представя, че някой измежду тях ще бъде отстранен още сега.....така че добър жребиий!

Арсенал - Ливърпул.....незнам, нищо не мога да кажа! :roll: Младост и амбиция срещу опит и прагматизъм ! Шестото ми чувство обаче някак си ми сочи Ливърпул, но мога и тук да се проваля! :lol:

В крайна сметка това са полуфиналните двойки както ги виждам към този момент:

Ливърпул - Челси
Барселона - Ман Юн
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Ето как аз ги виждам нещата:

Арсенал - Ливърпул :arrow: Лондончани нямат дълга скамейка и това си личи все повече с всеки изминал мач. Съперникът им от града на "Бийтълс" пък, от своя страна, трябва да спасява сезона и ще хвърли всичко в ШЛ. Пуул са доказан турнирен боец (още повече срещу отбори от Острова) и според мен "логично" ще продължат напред.

Фенербахче - Челси :arrow: Нов уникален късмет за "чукчите". Не знам как го правят... тази година един по-труден съперник не са срещнали за която и да е купа. Не виждам смисъл да коментирам крайния победител от тази двойка. Фенерите могат да разчитат на това, че са домакини в първия мач, евентуално да вземат страха на англичаните, но все пак разликата в класите е голяма. Челси твърдо напред.

Рома - Ман. Юнайтед :arrow: Тук колкото и да се опитвам да се абстрахирам от пристрастията си, мисля, че Юнайтед ще продължи напред. "Вълците" показаха, че са си взели поуки от миналата година и естествено ще искат да отмъстят за разгрома, но "червените дяволи" в момента играят невероятен футбол, а и трябва да се възползват от факта, че Милан (постоянен препъни камък) не са "в играта".

Шалке - Барселона :arrow: Ако някъде може да има изненада, тук ще да е. "Каталунците" са в криза, а отборът от Гелзенкирхен (като всеки друг немски клуб впрочем) ще заложи на дисциплина и физика. Барса обаче нямат голям шанс за Примера и ще трябва да вложат всичко за ШЛ. Въпреки всичко, смятам, че Барса ще продължат напред, но имам и едно на ум за Шалке :wink:
The harder you fall, the higher you bounce...
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Явно не ми се гледа, а и не ми се отпада след половин на нула или дузпи и тоя полуфинал, така че ще се моля на полуфинала да срещнем Арсенал. Ще се получат наистина качествени мачове. :D
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

фенерите съвсем спокойно могат да направят "изненада"... за Барцата хмм там всеки един от атакуващите футболисти сам може да реши двубоя...
Ubi concordia, ibi victoria!
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Станал е голям гаф... в един форум някой си юзър е постнал всички двойки 2 часа преди жребия. И добавя, че нито един букмейкър не желае да му приеме залога със същите тези двойки при stake 191/1... :shock: Челси се паднаха с най-лесния възможен съперник(ОТНОВО), като и на 1/4-финалите, и на 1/2-финалите имат предимството да са домакини вторите мачове. Нещата намирисват и то доста сериозно :?
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

TheGreat7 написа:Станал е голям гаф... в един форум някой си юзър е постнал всички двойки 2 часа преди жребия. И добавя, че нито един букмейкър не желае да му приеме залога със същите тези двойки при stake 191/1... :shock: Челси се паднаха с най-лесния възможен съперник(ОТНОВО), като и на 1/4-финалите, и на 1/2-финалите имат предимството да са домакини вторите мачове. Нещата намирисват и то доста сериозно :?
Вярно е.....при мен не се получи в Sportingbet.
Опитах се да пусна сутринта,че ще се паднат Арсенал-Челси на четвърфинала,но залога не ми беше приет.
Писах на админа в Sportingbet и той ми писа,че всички залози за тази фаза са спрени още снощи.
И въпреки това не вярвам че има договорки.....а съм и радостен защото щях да дам 10 евро на въздуха :mrgreen:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
borianka
В началото бе словото

Мнение от borianka »

missparker написа:Много бих се радвала тази година Арсенал да спечели! Още по-доволна бих била ако на финала останат отново Арсенал срещу Барселона и си им го върнем за финала през 2006. Жалко обаче е че Анри е в Барселона и отново няма да стане европейски шампион но в крайна сметка той сам избра да напусне Арсенал :(
И аз искам да е това финала :) И е доста възможно да се случи, поне така си мисля :lol: Арсенал показват страхотна игра на терена, невероятен хъс и воля за победа!!!Надявам се те да спечелят-заслужават го! :roll:
Guardo il cielo e non vedo altro colore, solo grigio piombo che mi spegne il sole...L'unica cetezza è gli occhi che io ho di te
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

borianka написа:
missparker написа:Много бих се радвала тази година Арсенал да спечели! Още по-доволна бих била ако на финала останат отново Арсенал срещу Барселона и си им го върнем за финала през 2006. Жалко обаче е че Анри е в Барселона и отново няма да стане европейски шампион но в крайна сметка той сам избра да напусне Арсенал :(
И аз искам да е това финала :) И е доста възможно да се случи, поне така си мисля :lol: Арсенал показват страхотна игра на терена, невероятен хъс и воля за победа!!!Надявам се те да спечелят-заслужават го! :roll:
borianka, недей говори така наизуст :arrow: Арсенал в последните си 5 мача във Висшата Лига имат 4 равенства и 1 загуба. В ШЛ пък хванаха в много подходящ момент изтощения и вече престарял отбор на Милан. Не искам да умаловажавам постиженията на "артилеристите", но определено не показват "страхотна игра на терена" и "воля за победа" :wink:
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

TheGreat7 написа:
borianka написа:
borianka, недей говори така наизуст :arrow: Арсенал в последните си 5 мача във Висшата Лига имат 4 равенства и 1 загуба. В ШЛ пък хванаха в много подходящ момент изтощения и вече престарял отбор на Милан. Не искам да умаловажавам постиженията на "артилеристите", но определено не показват "страхотна игра на терена" и "воля за победа" :wink:
Всички отбори имат своите спадове, и наистина в последно време нещата не вървят много добре, но това е просто моментна форма, което в никакъв случай не означава че Арсенал няма силите и качествата да спечели Шампионската лига :D
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

Наистина доста се съмнявам, че точно през този сезон, в който се наблюдава явен дефицит на опит в отбора на Арсенал, точно те ще извървят целият път до трофея. Това провали (или почти провали - все още има шансове за титлата) този страхотен отбор във Висшата лига, а какво пречи това да се случи и тук, още повече, че Арсенал няма кой знае какви традиции в този турнир? :wink:

Дано обаче да греша, защото и на мен този отбор ми безкрайно симпатичен! :D
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аватар
borianka
В началото бе словото

Мнение от borianka »

TheGreat7 написа:
borianka написа:
Може и така да е, но съм сигурна, че този малко неприятен период за Арсенал, ще свърши много скоро...А и понякога всичко опира до късмет и не е важно как играе един отбор, а кой ще успее да вкара гол.Защото има много мачове, в които печели не този отбор, който заслужава, а този, който е отбелязал попадение :!: Ето това не е честно!А и Арсенал наистина сътворяват оригинални атаки и намират решение дори тогава, когато сякаш няма такова.
Не мога да се съглася с теб относно Милан :shock: Колкото и да са изтощени, все пак това е Милан-един от грандовете в Европа!Това, че паднаха от "артилеристите" не е, защото са уморени...На финала през 2005 те не бяха изтощени, но паднаха от Ливърпул!
Guardo il cielo e non vedo altro colore, solo grigio piombo che mi spegne il sole...L'unica cetezza è gli occhi che io ho di te
Заключено

Обратно към “Спорт”